40 évesen megtalálható még az igazi? (beszélgetés)
biztosan,
mindenkit vár valaki, csak idő kérdése hogy összetalálkozzanak
Ne is add fel,én is 37 évesen találtam meg,egy éve volt az esküvőnk.Nagyon vártam már,és hittem,van valahol valaki...
Szeretem,boldog vagyok vele,ilyet még nem tapasztaltam azelőtt:-))
A 40-nél írtam, hogy bármely korban megtalálható az igazi!
Csupán a továbbiakban azt is megjegyeztem, hogy ennek sokkal kisebb az esélye, mint fiatalabb korban.
Fiatalon sokkal "rugalmasabb" az ember, hiszen előtte az élet, van módja rá, hogy bátran keresgéljen, sok embert megismerjen a potenciális jelöltek közül. Tapasztalatokat lehet gyűjteni fiatalon, és nem kell ragaszkodni egy, esetlegesen csak kompromisszumok árán működtethető kapcsolathoz csupán azért, mert hátha nem találok mást.
Előzőhöz.
40 éves korban véget érő "párkapcsolatról" írni, beszélni nem túl biztató!
Ha valakit szeretek, bízom benne, vágyok rá, akkor 40 évesen kb. 12-16 éve házasságot kötöttem volna vele és nevelgetnénk közös gyermekeinket!!!
Akinek csak egy szakácsnőre, takarítónőre, mosónőre van szüksége, meg egy ...-ra, mert így kényelmes, az pontosan így fog járni 40-45-50 éves korára!!!
Mennyivel lett volna jobb, ha felesleges illúziókba ringatok valakit?
A tények makacs dolgok.
Azt is említhettem volna, hogy az a férfi - tisztelet a kivételnek - aki 40 éves koráig képtelen eldönteni, hogy mit, kit, hogyan szeretne, az már begyűjtötte az agglegénység biztosításához szükséges összes feltételt és tulajdonságot!
Aki igazi társas kapcsolatra vágyik és erre alkalmas is, az ennyi idős korára réges-régen "lerendezi" ezt!
További ajánlott fórumok:
- Ami egy településen megtalálható
- Olyan szavak amibe sz betű megtalálható.
- Írjál olyan értelmes szót amibe "em "egymás mellett megtalálható.
- Írjál olyan szót, amiben a "nap" megtalálható
- Írjál olyan értelmes szót amibe "ek"egymás mellett megtalálható
- Benneteket nem zavar az a fajta agreszivitás, ami kivétel nélkül megtalálható az összes Bud Spencer és Terence Hill filmben?