40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok? (beszélgetés)
Még ha csak 35-nek akarnak látszani...de 17-nek? :D
Oké, de előtte beszéljük meg, a pasi melyik fele kell...?
Nem függ össze a kor és az ilyen irányú képesség feltétlenül. Sokszor nagyon nem!
Nem,mert egyenlöre meg nem tudsz rola :)
Persze ha nyitva van a szemed latnod kell a rengeteg 18-20-as kislanyt akik nagypapakkal legyottoznak :)
A nök diszkretebbek :)
dobjuk össze... odaadom én is fél havit :)
hát ha már elkell tartani szép legyen és fiatal ...ne meg reggeltől reggelig álljon :)
Látod?! Egyszer fuss rá egy ilyenre, megemlegeted! ;)
Azért ez a mi köreinkben még nem divat.
Hát nem mondom, Robert de Niro-ért odaadnám a havi fizetésemet :) ... de ő nem huszonéves:)
... háááááááááááááát ez igaz....
.... hja, a barátnőm korunkbeli, a pasi 65-67 körül van.
Neeeeeeeeem ?????????
Ugyan hany Magyar nö tartja el a pasijat ?
Es meg csak nem is nyerö a pasi !
barátnőmnek is 20 évvel idősebb a szerelme... van egy eszméletlen jóképű, sármos korabeli, link férje... és van egy rendes, komoly, szerető 20 évvel idősebb szerelme... szép az élet... :/ :)
Dehogy kellene huszonéves!
biztosan.. de még nekünk nem kell fizetnünk érte :)
Végülis mindennek és mindenkinek van ára ez tény... van aki a becsületét, tisztességét adja el, van aki a testét.... van akitől meg nem akarnak megvenni semmit! ... nah, ez vagyok éééééén! :DDDDD
Ah! Nem a kor számít! Tudjuk jól! :) Amúgy meg sportember és jobb, mint bárki más. Pedig nem most jövök a falvédőről, azt tudod! ;)
Mind a pasit mind a nöt meg lehet venni ! Mindenkinek van egy bizonyos ara ! Az a keves aki(-ek!) nincs ara , az ritka mint a feher hollo :)
Nem csak 40-es nökröl van szo 30-as -tol 80-asig szoba jöhetnek a nök ! pl itt ahol en elek a közepkorutol a öregig a nök szex-utazasokra jarnak , afrikaba,delamerikaba es egyebb szegeny orszagokba , ahol egy italert a legszexibb fiukkal kefelnek 2-3-hetig :)
Aztan hogy visszanezzunk a törtenelemben kicsiket az 1900-as evek elejen tele volt az europai kontinent angol öreglanyokkal , akik többek között Magyar szepfiukat is kitartottak :) Ugyanezek az öreglanyok angliaban a legszemermetessebb ,istefelö eletet eltek :)
Nekem nincs ilyen a környezetemben, de rengetegen vannak ilyen nők.30-tól fölfelé egszen 60 körülöig.Ha jól hallottam.
nem feltétlenül foglalkoznak ezzel a nők...hát láttam már én is amikor az ötvenes német hölgyek dominikából vitték haza a csokifiúkat...nem lehetett otthon nagyon titkolózni szerintem...sőt
Én se:)Apukám annyi sacc/kb:)Mindegy,nem vagyunk egyformák:)
... hát én sem... de a 60 évest sem! :))))
Nem tudom elképzelni! Tényleg!
Én egy 60 évesbe vagyok, de fülig! Soha jobb férfit magamnak!
Nőknél ez nem jellemző... biztos van ilyen... persze, de azért az átlag nő az a szívével (is) szeretkezik, ahhoz pedig nem lehet pasit venni! ... szerintem. :)
Ha egy ferfi jar egy prostitualthoz az OK , senki nem dob követ ra ! Viszont a nöknek mind a mai napig titokban kell tartani az ilyesmit , mert kibeszelik,leszoljak stb...
Hehe... milyennek kellene lennie annak a pasinak, akiért fizetnénk? :)))
További ajánlott fórumok: