4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek! (beszélgetés)
Szia!
EGY PASI SEM ÉR ENNYIT!!!!!!!
Fiatal, szép arcú csajszi vagy, ne tedd tönkre magad, és legfőképpen az egészségedet! A túlsúllyal jönnek ám az egyéb járulékos betegségek, ha nem most, akkor később. Cukorbetegség, szívproblémák, stb.
Legeslegelőször fejben kell igazán elhatározni, hogy igenis le akarok fogyni, és nem állíthat meg senki és semmi!
Én "csak" 75 kiló voltam (második lányom szoptatásának befejezése után), és amikor kimentünk a strandra, és láttam a sok csinosabbnál csinosabb nőt (és itt nem a gebékre gonodolok), akkor döntöttem, hogy vége! Lépni kell!
Elkezdtem tornázni, majd később az Update módszer szerint élni. És itt most ne arra gondolj, hogy feltankoltam a sok Update terméket (2,5 éve még nem is volt ekkora választékuk), hanem a kódok alapján ettem.
Csak a finomlisztet és a cukrot iktattam ki teljesen az étrendemből.
1,5 év alatt lementem 60 kilóra, és azt jelenleg is tartom.
Hidd el, ha nagyon akarod, annyira nem is nehéz! Elhatározás, kitartás, és türelem kell!
Bármiben tudok (tudunk) segíteni, nyugodtan írj nekünk!!!
Remélem ez a pár korábbi "lelkesítő" hozzászólás nagy lökést ad Neked, hogy belevágj!
Sok sikert, üdv: Szilvi
Sajna ez nem mindig segít.
Jelentem 168 cm vagyok, és hirtelen híztam én is kb 30 40 kilót.
Én 113 kilónál kaptam a fejemhez.
Igaz sajnos kellett hozzá egy ügyelet mire elmentem vérvételre, illetve önkényesen levették.
Előtte hiába tornáztam meg fogyózni próbáltam, nem segített.
Szerintem a vérvételt ne hadja ki.
A normálisabb rendelések azt kérik, hogy legalább két hét étkezését írd le és vidd magaddal.
De ebbe minden benne legyen, az egy korty víz, vagy üdítő is !!!
Ha nem mégy orvoshoz, mert nem akarsz, ami baj, az esetedben, akkor legalább magadnak, hogy lásd, ez a mennyiség nem egészen, hogy is mondjam,izé, szóval, nem normális.:)
Nem szedtél előtte valamilyen gyógyszert? Mondjuk fogamzásgátlót?:) Mert attól az egyik ismerősömnek fél év alatt feljött simán húsz kiló:(
Szóval kocogj el az orvoshoz, ha másért nem is, de legalább egy kis megnyugtatásért, hogy semmi bajod, csak tényleg ettél, de sokat :(
Szia.
Borzasztóan fiatal vagy, és tényleg nagyon szép kis arcod is van, őszintén.
Ez a súly amit leírtál, ez nagy baj.
Nagyon valószínű, hogy felborult a hormonháztartásod.
Le kell menni a háziorvoshoz, vagy körzetishez, ki hogy hívja.
Ő ad egy teljes vérképre beutalót, legyen benne TSH is, arra figyelj!!!!
Az a pajzsmirigy szintedet fogja megmutatni,
az nagyon fontos.
Utánna irány vérvétel, majd pár nap mulva vissza a házidokidhoz a lelettel, és ő már tudni fogja van e egészségügyi problémád, és ha igen tovább fog küldeni a megfelelő helyre.
Ne izgulj, de a vérkép minden képpen kell, mert ez sajna kuvva sok kiló, és ez csak maga az esztelen zabálástól ennyi nem jöhetett volna fel.
HIDD EL MÉG NEM KÉSŐ, ÉS MÉG NAGYON FIATAL VAGY!!!
Fel a fejjel csajszika!!!!!
Sok sikert kívánok!!!!
Most 162 centi vagyok és 97 kiló.
Köszönöm a tanácsaidat, nem tudtam hogy ezekre kéne figyelnem, és igazából nem érzek magamban elég erőt, hogy ezt be is tartsam, vagy hogy figyeljek rá, de mindenképp szeretném megpróbálni. Köszönöm a segítséged.
El sem tudom képzelni hogy lehet így meghízni.
Talán mozgás és táplálékbevitel csökkentésével lehet fogyni,és akarat is kell hozzá.
Keress egy sorstársat a környéken, biztos van olyan ismerős a környezetedben aki fogyózik!
Együtt könnyebb mozogni és egymást biztatni! :)
Nha igen, így már mindjárt más.
Így már világosabb az étkezés nagysága, bár ez a felszaladt kiló még így is rengeteg. :\
Az első lépés szerintem megvan, felismerted, hogy valami nem stimmel és változtatni szeretnél rajta. :)
Hány cm magas vagy és jelenleg hány kiló?
Először is mindenképp az étkezéseden kell módosítanod, mivel ekkora felesleget nem könnyű mozgatni. Ha nehéz tornába kezdesz bele, lehet az egésztől elmegy a kedved, annyira megterhelő.
Valami rendszer kellene vinned a mindennapokba.
Megszabni mettől-meddig van a reggeli idő, ergo 8-10 között biztosan elfogyasztod. Valószínű a gyomrod is kitágult rendesen, szóval mondjuk négy zsemle helyett próbálj meg kettőt reggelizni.
Ha többnek szeretnéd, hogy tűnjön, egyél lassan, és a kettévágott rész mindkét oldalát csináld meg szendvicsnek.
Szépen lassan csökkentsd majd le, hogy később egy szimpla normál szendvicstől is jól lakottnak érezhesd magad.
A nasikat el kell hagyni, de ha még is szükséged van nassolásra, próbáld meg salátákkal helyettesíteni. Inkább azokból egyél egy-egy kisebb adagot ha Rád tör a falás roham.
Az ebédet legyen normál adag, de semmiképp sem 4x ugyan az az adag belőle fél óránként. Ilyenkor edd a salátát, vagy gyümölcsöt, esetleg joghurt, édesítős puding...
A vacsora pedig legyen meg hat óra előtt. És minél kevesebb szénhidrátot tartalmazzon. A kenyeret ilyenkor el is hagyhatnád. Ehetnél főtt tojást, tejföllel, de interneten sok szénhidrát csökkentett étel receptje is van fent.
A napi mozgásod pedig kezd egy 20-25 perces "séta-kocogással". Ez annyit takar, hogy futó tempóban sétálsz. Ha könnyebb, bontsd 2x-10 percekre.
Ahogy érzed a fogyást, meg a változást, úgy növelheted a mozgásod, táplálkozhatsz egészségesebben. De semmiképp ne valami drasztikussal kezd.
De ez az én véleményem. Én kalória számolással fogytam, három hónap alatt 21 kg-t, de meg is lett az eredménye, az az eredménye amiről sokan nem beszélnek.
Több hónapig nem bírtam visszaállni a normális étkezésre, gyomorfájdalmak...
A zsíros ételektől azóta is rosszul vagyok, pedig ennek már több mint egy éve. A legtöbb ételt sütőben sütöm, zsiradék nélkül, mert egy lángostól hányingerem lesz, ha megeszem.
Az anyagcserém felgyorsult, a kilók azóta sem jöttek vissza, de...
És a hirtelen fogyás után legalább fél évembe telt, mire feszessé, izmosabbá formáltam magam, pedig nem voltak akkor sem kövér igazán, csak volt rajtam felesleg.
Nekem számolnom kell,mert imzulinrezisztenciám van,140gr-os diétát kell tartanom.Nekem így jobb,mert nem éheztetem ki magam ch-ra.:-)
No meg van már annyi ch csökkentett kaja,nem nehéz.
Muszáj mérföldköveket kitűznöd, írni valami tervet, amihez ragaszkodsz, ha a fene fenét eszik, akkor is!
A mozgást fokozatosan ,nyilván, mert szegény szervezeted most tuti nem tudja, mi is törpént...
Valószínű, hogy egy szakember segíthet, de a legelső: abba kell hagyni a zabálást! Enélkül semmiféle szakember nem tud segíteni.
És sajnos lehetséges ennyi és ilyen kaja mellett heti 2 kilót hízni! Szervezet legyen a talpán, amelyik fel tud dolgozni két pizzát, két mekis menüt és még isten tudja mit egyetlen nap alatt.
Sűrgősen állj le és kérj meg valakit, hogy segítsen neked, mert az egészségeddel játszol!
jajaja! így van!!!!
:o)
Én nem értek egyet a szénhidrát teljes megvonásával,de ha már 120-140gr körül tudja tartani naponta,az is szuper!Szénhidrát kell az agynak.
De szerintem ne ránk hallgasson ilyen téren,csak annyiban,h menjen dokihoz!:-)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!!
- Hogyan fogyjak 10 kilót 3 hónap alatt?
- Hogyan fogyjak 5 nap alatt 2 kilót?
- Euthyrox 25 mg, valaki hízott már tőle? Állítólag gyorsítania kellene az anyagcserét, én mégis híztam tőle 3 hónap alatt 4 kilót.
- Hogy fogyjak szoptatás alatt?
- Hogyan fogyjak 2hét alatt minél többet?