Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 4 éves kisfiú fitymaszűkülettel fórum

4 éves kisfiú fitymaszűkülettel (beszélgetés)

1 2
5. aniko.kata (válaszként erre: 3. - 4740439ec6)
2016. nov. 28. 17:09
Köszönöm, én is úgy gondoltam, hogy míg "csak"igazából pisilési funkciója van, és a letapadás nem jár gyulladással, addig senki ne kínozza a gyereket.
4. Krilion (válaszként erre: 3. - 4740439ec6)
2016. nov. 28. 17:09

Ez minél nagyobb, annál rosszabb lesz majd. Meg mégis hogy fog szólni, hogy "anyu, nekem szükségem lenne a fütyimre" :D

Nekem mindkét fiamat érintette a dolog, és én is későn vettem észre sajnos, a nagyobbik fiam már 7-8 éves volt, a kisebbik 5-6. Mi kaptunk egy gyulladáscsökkentő krémet a dokitól, és nekünk is a visszatépős módszer mondták, ami elég borzalmasan hangzott, és hangzik ma is. Aztán úgy történt a dolog, hogy minden héten egyszer kádban áztatták magukat, általában vasárnap, majd apa megpróbálta mindig picit feljebb tépni, majd bekentük a krémmel. Kb. 5-6 hétre volt szükség, mire végeztünk. Nem imádták, de kibírták hősiesen. Nem tapadt vissza, nem kellett műteni, szerintem azért, mert mindig begyógyult, mire jött a következő próbálkozás, és nem egyszerre volt egy nagyobb seb.

2016. nov. 28. 16:57
Az én fiam 10 éves lesz lassan,de nem műttettük meg anno,meg nem engedtem feltépni sem.Majd ha nagyobb lesz és szüksége is lesz rá,akkor majd megcsináltatjuk.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Aniko.kata)
2016. nov. 28. 16:33

Az én kölykömnek ahogy mondod, "visszatépték". Elég brutális volt.

Megoldást mondjuk nem jelentett, csak meg kellett műteni nem sokkal később.

2016. nov. 28. 16:14

Sziasztok!

Hátha valaki tud nekem segíteni, mert sajnos az én lakhelyemen az orvosok hozzáállása a témához eléggé középkori, pedig egy nagyvárosban élek.

A 4 éves kisfiamnak fitymaszűkülete van( nem letapadás). Elvittük az urológushoz, aki előadott egy rémtörténetet arról, hogy némi helyi érzéstelenítéssel idézem" visszatépik a bőrt", ami lehet, hogy visszatapad, de akkor majd meg kell ismételni. Na hát én ezt Anyaként nem tudom elfogadni. Éppen ezért fordultam Önhöz, mert arra lennék kíváncsi, hogy ezzel a szűkület dologgal, lehet-e kezdeni valamit, tépegetés, rángatás nélkül. Fürdésnél, húzogatjuk amennyire lehet, rendesen pisil a Manónk, nem cseppekben, hanem normál sugárban, és soha nincs neki gyulladás, vagy pirosodás rajta. Szóval ezt a dolgot tényleg meg kell oldani 4 évesen ráadásul ilyen brutális módon? Sajnos ez itt nem egyetlen orvos álláspontja, hanem soké.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook