Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 4 éves, aki az őrületbe kerget..mit tegyek? fórum

4 éves, aki az őrületbe kerget..mit tegyek? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
12. cel (válaszként erre: 8. - Clau26)
2011. jún. 5. 19:57
Figyelj, ez nonszensz, hogy nem lehet egy egészséges gyerekre hatással lenni, bocs, de ebben az esetben a felnőttek alkalmatlanok a gyermekkel való foglalkozásra.
11. andi6020 (válaszként erre: 8. - Clau26)
2011. jún. 5. 19:56

Ó bakker, pedig mit össze aggódtál, hogy nem fognak beengedni, vagy elkavarodtok átszálláskor, vagy azon, hogy egyáltalán merj-e kimenj.

Ezek szerint jobb lett volna maradni. Sajnálom....

Ha a szülő hülye, nem tudom, mit lehetne csinálni. :(

Én mondjuk genyó lennék, és kiosztanám a gyereket is, meg az anyukát is. Mégiscsak a gyerekemről van szó!

10. Clau26
2011. jún. 5. 19:55
ja es tok klassz mert meg menni se akarnak nagyon sehova en meg nemtudok kocsi nelkul kimozdulni..szerdatol itthon lesz a lany mert vege az ovinak..en megfogok orulni..annyira szeretnek mar haza menni hogy azt elmondani nem tudom..
2011. jún. 5. 19:53
egyszeruen tok normalisan elmondtuk neki,hogy a kislanyom nem szereti ha ezt meg ezt csinalja..nezze meg az arcat nem boldog ha azt csinalja..kb 5perc es folytatja..en nem tudom minden 4eves ilyen erthetetlen vagy csak o?
2011. jún. 5. 19:51
ez amiket irtatok mar mindet kiprobaltuk...raszolni nem lehet..az anyja megtiltotta..en is beszeltem mar vele az anyja is de nem erti meg..az anyja allandoan dolgozik en a picivel vagyok..anyos tudna csak lekotni de o alladoan csinalja a hazban a dolgat..ha meg en beallok segiteni neki egybol kihasznalja a helyzet a kislany...tegnap fel percre nem neztem oda,mar fel is kapta es ledobta..na erre ra mertem szolni mire az anyja ram szolt hogy ezt ne...erre mondtam neki hogy ok csak ledobta a gyerekemet..most is kirakta a sutit a kislanyanak,az hogy az en gyerekem amiatt nemtudott enni mert az kellett volna neki,nem erdekelte mert a ok igy szoktak csinalni..ja andi sajnos sikerult kijutnunk:-(
2011. jún. 5. 19:47
Ezen kívül mutasd meg neki hogy kell kedvesen szeretni. Elmagyarázni, hogy az a szeretet, ha óvatosan megsimizi, babát ad neki, homokoznak, stb. A többitől sír és nyűgös lesz. Kérdezd meg a nagylánytól hogy mi az amit ő nem szeret. Ha elmondta, kérdezd meg mit szólna ha te folyton azt csinálnád.
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Clau26)
2011. jún. 5. 19:47
Beszélj a sógornőddel. Ha nem megy, ami igazán érthetetlen, és nagy butaság, ronda nézéssel, határozott rászólással regulázd meg a 4 évest.
5. cel (válaszként erre: 1. - Clau26)
2011. jún. 5. 19:46
Sokkal többet kell a négyévessel foglalkozni a felnőtteknek. Le kell kötni a figyelmét, de aktívan, más különben kudarcra ítélt a próbálkozás. Egy dolog, hogy szeretne a kicsivel játszani, de talán a féltékenység is felütötte a fejét nála. A négyéves kisgyerek édesanyjával kell beszélned, hogy ő magyarázza el a kicsinek, hogy mit szabad és mit nem egy másfél évessel, de főképp a vele való foglalkozástól várható eredmény.
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Clau26)
2011. jún. 5. 19:44
Ezek szerint sikerült kimennetek, átszállni, meg bejutni.
3. zebracsikó (válaszként erre: 1. - Clau26)
2011. jún. 5. 19:43
beszéld meg négyszemközt a 4évessel, hogy ne bántsa a babát, mert az fél tőle.
2011. jún. 5. 19:42
Egy igen csak határozott, emelt hangú NEM és csúnya nézés, majd egy rövid, tömör magyarázat.
2011. jún. 5. 19:40

sziasztok!

Eloszor is bocs az ekezet nelkuli irasert,de amarikabol irok,ugyhogy sajna ez van..

Tanacstalan vagyok..legyszi adjatok tanacsot..

Kijottem 1,5eves kislanyommal sogornomhoz akinek van egy 4eves kislanya..azt hittuk tok jo lesz az egesz de ezt mar nem birom..folyamatosan fogdossa,olelgeti,emelgeti,dobalja es a kislanyom allandoan sir miatta..mindig az olembe van a gyerek de meg akkor is rangatja a labat..tudom ezt o szeretbol teszi de mar nem birom,hogy allandoan nyuzza..aludni se tud tole normalisan mert nem tud csendbe lenni..enni se mert akkor is piszkalja,nyomja a macijat az arcaba..kislanyom olyan anyas lett,hogy lerakni se tudom nagyon...hiaba szolunk ra 5percig abba hagyja es utana folytatja..egyszeruen nem tudunk mit csinalni...sogornom meg tiltotta h raszoljak mert hogy o nem csinal semmi rosszat csak szeretgetni akarja es ezzel csak rosszabb lesz ha allandoan raszolunk..tegnap elmentunk a jatszora hatha ott jobb de ott is ugy kellett kirangatnom a gyerekemet a kezebol..meg 3heteig kell itt lennunk..de mar idegileg roncs vagyok..van otletetek hogy veszeljuk at ezt?

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook