3 éves kisfiú lányos játékokkal szeret játszani (beszélgetés)
Szerintem semmi baja nem lesz, ha babakonyhával játszik.
Bár én otthonra nem vennék.
Az én fiam egy babakocsit tologatott az oviban naphosszat,mert újdonság volt neki.
ez nem "lányos" játék, hanem szerepjáték.
a főzés és főként az evés mitől lányos dolog?
Speciel itt te vagy az, akit nem ért senki :D Pl a középkori marhaságok miatt, amit leírtál. Ja, azért, ha netán majd a gyerekedről kiderül, hogy annak ellenére meleg, hogy te katonát adtál a kezébe, azért ne ítéld el nagyon, és próbálj majd utánaolvasni, hogy mitől is lett meleg :DDD
Mondjuk nem vágom, hogy hogy a fenébe jön ide lengyelország, meg a vallás? Vagy te valami űberkeresztény fanatikus vagy?
végül is, ha valami úgy néz ki, mint egy harisnya, akkor nem tök mindegy, hogy hogy hívják? :D Teljesen irreleváns a téma szempontjából, mint ahogy az is, hogy jelenleg is hordanak pasik szoknyát, azt ugyan kilt-nek hívják, de ettől még szoknya marad. Ja, és alatt pl nem hordanak semmit , ha ez számít valamit, és nem annyira melegek azért, mert ilyet hordanak, sőt.. tapasztalat :D
Úgyhogy én tartom magam az előzőleg leírtakhoz, hogy sajnálom a gyerekeidet.... mondjuk téged is, hogy ennyire gyöpösen gondolkozol.
Arra emlékszem, hogy volt egy ovis társam, fiú, 4 évesek voltunk, és ő hisztizett, hogy a nővére szoknyájában akar oviba menni. Anyuka megengedte, mert ő volt a dada, és az ovi udvarában laktak szolgálati lakásban.
Ez a srác mindig velünk, lányokkal játszott, még a kamaszkorban is, barbi babáknak tervezett ruhákat, meg is varrta, ilyenek... Női fodrász lett a végén.
Hogy meleg-e, nem tudom, 46 éves, lánnyal sosem láttuk...
"nem jó'
'kell'
szerettelek volna megérteni,de indoklást nem kaptunk,hogy miért nem jó,csak a kijelentést
Akkor még a végszóra annyit, hogy azért ha itt sokan akik nem helyeslitek az én álláspontomat, és kicsi pl 3 év vagy a feletti fiu gyermeke van, és teszem fel karácsonyra kimondottan, babákat, vagy barbikat kér karácsonyra, csak remélni tudom, hogy nem veszitek meg nekik.
Mondom, az, hogy babakonyhával egy fiu is játszik z elmegy, de az, hogy három év felett babázik, barbizik, helló kittizik és társai, az már nem jó!!!!
Jah és volt itt néhány pofát nem tűrő megjegyzés, csupán anak érdekében megosztom veletek, mielőtt a megfulladtok a hiánytól, igen családos ember vagyok, van lányom is van fiam is.És érdekes, mind a kettő tudja és mindig is tudta kinek mivel kell, vagyis lehet játszani, sosem volt ilyen probléma, Jah és a meleg dolog egyáltalán nem genetika dolog, az lenne még szép akkor pl Lengyelország nem is lenne, csak a tudtalanok miatt ( vallási nézeteit tekintve ).
Jah és még az hogy a régi időkben a férfiak szoknyát hordtak, és valaki írta a harisnyát, nah azon jót nevettem, mert harisnyát sose hordtak, tessék utánna olvasni az illetőnek, lehet, hogy harisnya kinézete van, de nem úgy hívták, nah ezt a dolgot végképp nem értettem miért jött fel itt!!!
Köszöntem, én megosztottam a saját nézetemet, de azt sose gondoltam volna, hogy egy közösségi forumon, lásd Hoxa, ennyi a megnem értett ember.
30 ezerért tuti nem vennék játékkonyhát a fiamnak, még a lányomnak sem.
Egyébként tök normális dolog, ha egy kisfiú ilyen játékokat játszik. Csendben megjegyzem, hogy egytértek Főnixxx 78. hsz-ével. Mondjuk a többivel is. :)
További ajánlott fórumok:
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- Segítenétek egy felhasználónak fiús játékokkal?
- Segítsetek! Szülinapi zsúrt rendezek a kislányomnak( 6 éves), jön 10 kis ovistársa.Mivel, milyen játékokkal foglalhatnám le őket?
- 7 éves kisfiú szülinapi buliján milyen játékokkal, feladatokkal szórakoztatnád szülőként a társaságot?
- Milyen kreatív játékokkal szoktatok játszani 2,5 éves gyerekkel?
- Kisfiúk kislányos játékokkal