3 császár és elkötés után egy 4. baba lombik programmal? (tudásbázis)
11. e57e061615 (válaszként erre: 8. - Captonne)
2012. máj. 9. 13:36
Önszántadból lettél meddő. Ugye nem gondoltad, hogy azért fog neked ilyen költséges kezelést végezni saját zsebből az OEP, mert nem gondoltad meg rendesen, hogy mit is szeretnél?
10. Sly7105
2012. máj. 9. 13:36
Aki a mai világban 4 gyereket bevállal, az előtt le a kalappal ! De ugyanez vonatkozik a háromgyerekes családokra is!
2012. máj. 9. 13:35
Szerintem hívj fel egy lombikos intézményt és kérdezd meg - de én úgy gondolom, nem csak az első teherbeesést támogatják.....
8. captonne (válaszként erre: 5. - Csilluskam)
2012. máj. 9. 13:32
Akkor a lombikot ezek szerint csak első gyermek esetében támogatják? Mert ezt nem láttam semelyik lombikos oldalon,csak azt hogy ha sterilizálva vagy,akkor is beléphetsz a programba. Akkor most hogy?
7. Csilluskam
2012. máj. 9. 13:31
Adruska, mi ez az Úristenezés???
6. captonne (válaszként erre: 4. - Pethoevi)
2012. máj. 9. 13:31
Köszönöm. Igen igazad van a dokimhoz kéne menni,de messze is van ,meg most nem tudok menni sehová,a fránya kocsi miatt :) Csak a kiváncsiság vezérel,hátha több pozitívumot olvasok majd mint eddig.Hozzá teszem a dokim 17 hónapja azzal engedett el ne ilyedjek meg a sterilizálás nem zárja ki a terhességet,csak megnehezíti,hogy lombikkal lehet csak . :) Ebből gondolom neki nem lenne akadáj végig kisérni a terhességet.
5. Csilluskam
2012. máj. 9. 13:30
Igen, kivitelezhető,de nem támogatott ez esetben a lombik, tehát olyan 400.000 Ft körül lenne, ha elsőre sikerülne is.
4. pethoevi (válaszként erre: 2. - Captonne)
2012. máj. 9. 13:26
Minden szervezet más és más.Miért nem a saját dokiddal beszéled ezt meg,aki ismeri a császárok körülményeit és téged,a szervezetedet???Az,h másnak milyen,az egyénfüggő.Persze értem,h kíváncsi vagy tapasztalatokra,de a Te személyre szabott esetedben senki nem fog 100%-osat mondani,sajnos.:-)
3. d9ae06cd11
2012. máj. 9. 13:23
Úristen!
2. captonne
2012. máj. 9. 13:22
Kíváncsi lennék mások véleményére,vagy ,ha van olyan anyuka aki ezt végig csinálta akkor az ő tapasztalatára.Én most 25 éves vagyok 3 gyönyörű gyermekünk van a legkisebb 17 hónapos ,még szoptatom.Nagyon megbántam már ,hogy sterilizáltak,most elgondolkoztunk azon,hogy milenne ,ha még a 30. szülinapom elött lenne még egy babócánk.Olvastam sok rosszat és jót,volt doki aki azt írta nem problémás volt aki azt veszélyes,jó lenne,ha valaki tudna tanácsot adni aki volt már ilyen helyzetben.Köszönöm előre is!! :)
1. captonne
2012. máj. 9. 13:18
3 császár és elkötés után egy 4. baba lombik programmal?
További ajánlott fórumok:
- Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek?
- Volt valakinek császáros szülése és egyben petevezeték elkötése?
- Beszkennelt fényképekből szeretnék albumot készíteni, és cd-re menteni, milyen programmal, hogyan kezdjek hozzá?
- 3. császár után elkötés! Tapasztalatok? Vélemények? Belemenjek?
- Petevezeték elkötésem volt. Visszafordítható vagy csak lombikkal sikerülhet újabb terhesség?
- Hausmeister 3068 mosógépnél miért villog az első két lámpa? Persze a gép sem indul így a kiválasztott programmal.