2020-ban babásodjunk! (beszélgetés)
Igen, a nemvárt az átlagos 27 napos ciklussal volt számolva, de így most nem tudom, mi lesz...
Te érzel valamit? Nem teszteltél? Olvastam olyat, hogy valakinek már a 8. napon is kimutatta.
Én 31 éves vagyok (első baba lesz) és gyakorlatilag ez a 8. élesben akciózós ciklusunk, elvileg pedig csak az ötödik, mert egyik hónapban egy hétig hasmenéses hányós vírussal kínlódtam, másik hónapban éppen lemaradtunk a középidőről, egyszer pedig a férjem volt lázas beteg, úgyhogy ezeket a hónapokat nem számolom bele.
Három hónapig hőmérőztem Femometeres digitális hőmérővel, szájban. A görbéim minden hónapban tök hasonlóak, igazolták eddig az ovulációt is, úgyhogy ebben a hónapban már nem mérem, mert a középidő után minden reggel szorongva ébredtem, hogy jajj felmegy-e a hőm. Persze felment, de azt hiszem ez a szorongás nem tesz jót a "nem görcsölök rá" filozófiának, így inkább nem hőmérőzök. De tegnap este tökre fáztam, úgyhogy megmértem és 37 fölött volt. Ebből gondolom, hogy a reggeli hőm is emelkedett lehet, szóval megvolt az ovuláció, bár az LH teszt is igazolta. Ami fura, hogy ebben a ciklusban tök sokáig produkálom a tojásfehérjés cuccot. Két napja volt ovu és még ma is van. Máskor meg van, hogy alig van vmi. Ki érti ezt...
Én 42 vagyok, és első baba lesz, ha lesz.
Fánkocska, nálam is pont ez volt! Középidőben nyák meg minden, félig erős csíkok. Aztán ugye teszteltem a 21. napon is, amikor egyforma erős lett, utána levő napon már megint halványabb. One Step 20-as érzékenységűt használok, ez a legérzékenyebb. Szerintem használható, eddig még mindig mutatta. És mivel a hormonszintek egyénileg is eltérnek, ciklusonként is, ezért lehet, hogy nem mindig ugyanolyan erős ovu előtt. Meg függ attól is persze, hogy mennyire volt híg a pisi.
Fogalmam sincs, érzem-e az ovut. Mert nemcsak egyszer szurkál, hanem többször is, több napon is. De mindig csak a jobb oldalon. Mindjárt megjön érzés is több napig szokott lenni. Nyák elindul már akkor is, amikor még negatív az LH-teszt. Sőt, akkor még több is van, mint amikor pozi vagy utána. Talán abból tudok következtetni, hogy megvolt az ovu, hogy egy-két napig nem érzek semmit.
A hőmérőzés kizárt nálam, azt hiszem. Valahogy erre nem érzek ingerenciát.
Én one step et ovutesztet használtam párszor szerintem mutatta amit kell.
De én most kicsit az esélytelenek nyugalmával állok a dolgokhoz, mert könnyen lehet nekünk már nem adatik meg a 3. akármennyire is szeretnénk.
Sziasztok Lányok!
Régóta olvasgatlak titeket, mindenkinek sok sikert kívánok a babához! Eddig nem írtam nektek, de most nem tudtam megállni🤣 Fánkocska90!!! mintha az én ciklusomat/ciklusaimat írtad volna le😊 28-31 átlag, idén februárban produkáltam egy 32naposat, eddig ez volt a leghosszabb. Ez a ciklus kb 35napos lesz, ha minden igaz, hétfőre nem várom.
Sziasztok!
És egyèbként ki honnan szokott ovu tesztet venni, vagy melyik a jó? Teljes pozit mèg nekem se mutatott sose, viszont a nyàk meg a hő miatt gondolom, hogy megtörtént. Ha a reggeli hő megemelkedett utàna már nem lehet ovu nem?
Már azon is gondolkodtam, hogy mensi után elkezdem egyből nézni, mert tök sok olyan olvastam, hogy mensi utàn pàr napoal van valakinek ovuja, na de az a hőből megint csak làtszana nem?😅
Tök jó, hogy van ez a csoport :)
Én 32 éves vagyok,és első baba lesz😊
Juditta2019
Régen én is hőmérőztem.Reggel kell mérni hüvelyben,legalább 6 óra alvás után( ugy hogy kozben nem kelsz fel pisilni,stb),És fontos h mielottt megméred,ne kelj fel.Nekem mjndig a párna alatt volt a homero,csorgott az ebresztő,nyultam a parna alá es mertem😊
Én általában megérzem az ovut..Olyankor puffadok,szurkál a petefészkem..Nekem nyákom nem.igazán van,és nem.is minden ciklusban,úgyhogy erre nem tudok alapozni.Ja és ovu után 1 nappal mimdig elkezd fájni a mellem.
Most 2 napot tevedtem szerintem,mert én a terhessegemetaz ovu alapjan ugy szamoltam ,hogy ma lépnék az ötödik hétbe..A doki meg tegnap 5+1 et mondott a méretek alapján😊
Sziasztok!
Én idén töltöm a 30-at és első baba lesz. 😊
Ez az első hónapunk. A 14. napon nekem is megvolt minden jel az ovura, sok tojásfehérje szerű nyák, görcsök, pattanások, de az lh teszt negatív volt, el is keseredtem. Aztán a 20. napon icipici nyák volt reggel, de a teszt délután majd kiverte a szemem olyan pozitív volt. Ezért gondolom, hogy a 21. napon volt ovu.
Hőmérőm van, digitális 2 tizedesjegyig mér, minden reggel minimum 5 óra alvás után ugyan abban az időben kellene mérni, ami nekem sajnos nem sikerült, mert 2 naponta más műszakban dolgozom.
Ma vagyok a 30. napon, eredetileg ma kellene megjönnie, de szerencsére még sehol semmi. A legdurvább mensi jel nálam, a nagy, vörös, fájó pattanások az államon. Egyik percről a másikra jönnek elő, ilyen sűrűn még nem néztem tükörbe, mint az elmúlt napokban, de szerencsére nincs egy sem. Sehol. Annyira izgulok, tesztelni nem merek, mert ha későn volt ovu akkor még úgyis korai.
Szia ...én a Brendonos ovulációs hőmérőt ajánlom neked nagyon jó,3500 ft két tizedesig mér és nem kell órákig mérni...nekem kb azóta vannak értékelhető görbéim amióta azt használom.
Hát ovuláció...valamikor érzem valamikor nem ez nagyban függ attól is mennyire figyelek rá....az érintett oldalon szúrkálós érzés de nem nagyon figyelnem kell rá hogy jelentőséget tulajdonítsak neki.
ovu teszt.....hát én hónapokig síránkoztam azon hogy nincs rendes ovulációm mert mindig negatív...one step teszteket használtam....egyrészt olyan keskeny hogy alig tudom leolvasni,másrészt halovány még a 10 es érzékenységű is....vettem Lh-Expect tesztet a Dm ben és ragyogóan mutatta az ovut szinkronban a hőgörbével és a nyákkal együtt...szóval szerintem vannak béna tesztek ...legalábbis nekem ez jött le.
Én 28,5 vagyok és első baba lenne :)
Egyébként Ti mit éreztek mikor ovuláltok? Ciki megkérdezni, de kolléganőm is szokta mondani, hogy na tuti most mert érzi de én sosem veszek észre semmit. (ezért is vettem már 2x LH tesztet ami összesen 8 db volt asszem és nekem mindig negatív lett, elkönyveltem h ez szar teszt..:D) Másik kérdésem, hogy milyen hőmérőt használtok és hol mértek? Én pár napja mérek csak és hagyományos higanyossal és hónapjban :D Azt hiszem ez így nem lesz jó de ahány digitálist vettem eddig (2 db) olyan irreálisan alacsony számokat mutattak szájban, 35 körüli értéket. Az egyik rossmanos volt arra emlékszem. Tudom, hogy a legfontosabb a méhnyaknyák figyelése de jó lenne ezt is tudni, hogy volt-e peteérés egyáltalán. :P
Sziasztok, nálam az ovu mindig pont középen van, 14, de inkább a 15.napon és ennek minden jelét tapasztalom is.
Ha nem titok kíváncsi vagyok ki hány éves és hanyadik babára vár?
Kezdem is én már 39 éves vagyok és a 3.baba lenne, mi már csak nyár végéig próbalkozunk aztán ha nem jön esetleg, akkor kénytelen leszek lezármi, mert így is már úgy érzem kitoltuk elég szépen. Valamikor azt mondtam 35 éves koromig le akarom tudni a családalapítast ehhez képest mire megszületne ha mostanság megfoganna már 40 lennék :))
Sziasztok, rég írtam, mert nem történt igazából semmi.
Tyityu, nagyon sajnlálom :( Borzasztó 9 hetesen megtudni a rossz hírt, mondjuk sose jó, de minél később, annál rosszabb.
Lily, szuper a hír, gratulálok! Minden rendben lesz! :)
Nekem a múlt héten felment az LH-szint, 5 napig elég erős volt, de nem volt egyforma a két csík. Ötödik nap után azt gondoltam, nem tesztelek még egyet, minek. De aztán hirtelen érzésből mégis csináltam, és full pozitív lett, ráadául a 21. ciklusnapon! Úgyhogy tettünk a babáért, meglátjuk. Mindjárt megjön érzéreim vannak, de semmi olyan, ami amúgy nem szokott. Most várok, talán a csütörtökre nemvárt időpont nem lesz valós ilyen késői ovu után...