Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2020-ban babásodjunk! fórum

2020-ban babásodjunk! (beszélgetés)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
2020. máj. 7. 06:06
Holnap 10re megyek az első uh-ra 😊
1271. tokmaglany (válaszként erre: 1261. - Panna07)
2020. máj. 6. 22:16
Köszi szépen!!😍 Közben írt a dokim is hogy hibatlanul működnek, aktívak a petefészkek. Úgyhogy ezen a téren megnyugodtunk.
1270. Fánkocska90 (válaszként erre: 1268. - Enada)
2020. máj. 6. 22:11
Írok majd mindenképpen, most az uh fotó a legnagyobb kincsem. Állandóan nézegetem. Németországban élek, így nem hiszem hogy számít az orvos neve. 😊
1269. Enada (válaszként erre: 1267. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 22:08
Én kb a 6-7. héten kezdtem a rosszullétek 😂 kérdezz majd rá esetleg a progeszteronra, én azt az ikerterhesség miatt kaptam rögtön.
1268. Enada (válaszként erre: 1267. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 22:06

Hát ha olyan korán is látta a két pöttyöt akkor szerintem simán esélyes 🙂 lehet, hogy talán már szívhang is lesz. Nekünk már olyan 7-8 cm körül vannak 😁 Sajnos 18-án megyünk a következő uh-rá, remélem akkor már beengedik a férjem is, annyira szeretné már látni élesben is 😊 😊 😊

Írj ám holnap, mi újság van. Ki az orvosod?

1267. Fánkocska90 (válaszként erre: 1266. - Enada)
2020. máj. 6. 21:57
Én egyelőre egészen jól vagyok. Mellfájdalom, puffadás és fáradság van, bár az jön és megy. Nekem már erős volt a tesztek nagyon múlt héten a dokinál, de mégis bizonytalan volt, nagyon picik a pöttyeim. Mondjuk egy héttel később volt az ovum is, mensi szerint ma vagyok 6+1. De mi férjemmel már beleéltük magunkat nagyon a 2 babába. Remélem holnap már látszani fog valami, ha nem megőrülök.
1266. Enada (válaszként erre: 1264. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 21:52

Ja és én borzasztó sokat hánytam, most már csak olyan 3 naponta 😂

Viszont az estéim borzalnasok 😊😊

1265. Enada (válaszként erre: 1264. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 21:51

Szia! Igen, nekem vannak :) Mikor én teszteltem, 4 nappal korábban mint mielőtt a mensimet vártam, már akkor sötét 2. csík volt. Majdnem 8 hetes voltam mikor először mentem uh-rá, Schwarzinger dr-hoz a Rub-int-ba, ő akkor már határozottan mondta, hogy ketten vannak. De szerintem ez uh függő is.

Van a facen 2 szuper ikres csopi is, érdemes belépned, nagyon segítőkész mindenki 😊 Sokan írjak, hogy csak a 12. heti uh-n látták, hogy 2 baba van :)

1264. Fánkocska90 (válaszként erre: 1263. - Enada)
2020. máj. 6. 21:31
Ha jól emlékszem neked vannak az iker babák ugye? Nálam 2 kis mini pontot látott a doktornő múlt héten, de nem volt benne biztos. Nálad volt valami amiből sejteni lehetett? Nekem nagyon korán lett pozitív a teszt, a 11. dpo-n. A 14-en már a digitális CB 2-3 hetet írt.
1263. Enada (válaszként erre: 1251. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 21:07
Szia! Én a legelső vizsgálat előtt paráztam nagyon, mert decemberben volt egy korai vetélésem. Aztán azóta inkább olyan kellemesen izgulok amikor már a váróban ülök. 🙂
1262. Enada (válaszként erre: 1253. - Serendipity1980)
2020. máj. 6. 21:05
Szia, kB én is másfél hétért vettem meg az egész doboz 1es vitamint. Ami megmaradt eltettem, a baráti társaságunk án többen babatervezési szakaszban vannak, majd nekik odaadon 😊
1261. Panna07 (válaszként erre: 1260. - Tokmaglany)
2020. máj. 6. 20:41
Én olvashattam ebben a témában. PCOS esetén valóban magasabb szokott lenni az AMH érték, olyan 6-7 körül, a te értéked teljesen jó. Az AMH a petefészek kapacitását mutatja, úgy befolyásolhatja a teherbeesesést, hogy ha alacsony, 1 alatt van, akkor kevesebb az esély a spontán teherbeesésre, de akkor sem biztos, vannak orvosok, akik nem foglalkoznak vele. De ne aggódj, a te értéked teljesen jó.
2020. máj. 6. 20:15
Reggel levették a vért, most már meg is érkezett az eredményem az AMH-t illetően. Picit emelkedett 3,74 (0,01-3,27), gondolom a ciszták miatt. Aki hasonlóan cisztás és esetleg jártasabb már a témában: ez mennyire számít magasnak? Maga ez az eredmény mennyire befolyásolja a teherbeesést szerintetek? Megyek majd endokrinológushoz persze, csak próbálok tapogatózni a sötétben. :)
1259. Klau_0620 (válaszként erre: 1258. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 19:40
Én 5 hetes vagyok kb, még orvosnál nem voltam, de ha valaki megnézné a Google keresési elozmenyeimet, hát azt mondana hogy nem vagyok teljesen százas.... ezen kattogok állandóan, hogy ugyan minden oké-e. Hála istennek a munkahelyen elfogadoak, mondjuk csak egy ember tudja eddig, de ha minden jól megy akkor én az első orvosi vizsgálat után már nem megyek dolgozni.
1258. Fánkocska90 (válaszként erre: 1257. - Lily1987)
2020. máj. 6. 17:41

Én is így vagyok, ha egy nap egy megszokott tünet nem jelentkezik már pánikolok. 😣 Most azért megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen.

Annyit tudok, hogy itt németben nem kell előre szólni, majd csak ha már van papír a dokitól. Remélhetőleg találsz hamar egy orvost, és tud neked igazolást adni mielőtt még kezdődne a munka.

1257. Lily1987 (válaszként erre: 1251. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 17:18
Én ugyanígy vagyok mint te,szerintem én rosszabb..Valamelyik nap a mellfajdalmon kivul szinte minden tunet elmult,még a hasam se szurkalt,nem voltam.puffadt..El is könyveltem hogy biztosan baj van,egesz.nao ezen járt az agya...Majd másnap megerkezett az osszes tünet újbol..Én nem tudom,mikor mondjam el a munkahelyen..Szezonmunkát csinalunk párommal,most marcius ota szünet van,de junius elején valoszinu kinyitunk,foggalmam nincs mikor mondjam el...Mivel szobalany vagyok,így nem egy leanyálom a munka..Ha visszamegyek ,akkor ott Ausztriaban kell keresnen egy orvost,es ha megirja a papirt,azt kell odaadnom a főnokomnek..Csak hogy az elott emlitsem e azt nem tudom...
1256. Fánkocska90 (válaszként erre: 1255. - 621bb5db60)
2020. máj. 6. 16:35

A családnak nem mondjuk el majd csak a 12. héten, de csak azért várunk addig, mert napra pontosan akkor lesz anyukám szülinapja.

A munkahelyen egyébként mihelyst megállapítja az orvos, köteles lennék elmondani, mert sokmindent nem lehet így csinálni, és mivel én vagyok a legfiatalabb, mindent velem pakoltatnak. Ezért is szomorodtam el, hogy míg a másik lánynak ezt elmondták tavaly, nekem azt javasolják hogy csináljak mindent amit eddig, titkoljam el amíg csak tudom.

1255. 621bb5db60 (válaszként erre: 1251. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 16:25

Megértelek, hogy ideges vagy, főleg, hogy az a két ember ilyen hülyeségeket beszélt. Én azt mondom, akkor áruld el a munkahelyeden, amikor úgy érzed, h itt az ideje. Ha ez most van, akkor most mondd el. A kollégáknak szerintem mindegy, mikor mondod el, mármint, aki örülne neki, az örülni fog most is, meg egy hónap múlva is, aki meg rosszindulatú, az így is úgy is be fog szólni vmit. Ha előbb elmondod, akkor azt, hogy ebből még bármi lehet, ha később mondod, akkor meg megsértődnek, h miért titkoltad el. Hallgass a megérzésedre. Ha úgy érzed, jobb, ha tudják, mert így akkor majd jobban kímélnek, akkor mondd el nekik. A baba és a te egészséget a fontos, mások véleménye, még ha azok hozzánk közel álló személyek is, másodlagos.

Annó tesóm az első gyereknél 12 hétig nem mondta el a baráti körben és életreszóló sértődés lett belőle, azóta éppen hogy csak köszönnek. Azóta sem bánja tesóm, mert ő így érezte biztosnak a dolgot, nem akarta még elmondani. És ha ezen megsértődtek és nem tisztelték tesóm döntését, akkor úgy sem voltak igazi barátok. Egyetértek vele. A saját érzésed és a baba érdeke szerint dönts.

1254. Fánkocska90 (válaszként erre: 1253. - Serendipity1980)
2020. máj. 6. 15:48
Nekem 1.5 hét lett volna még a Femibion 0-ból, kérdeztem a nőgyógyászt, hogy végig szedhetem-e, és utána kezdeném az 1-et. Azt mondta, hogy ha tehetem, akkor mindig azt szedjem, amelyik szakaszban vagyok. Szóval én otthagytam a 1.5 hetit, és egyből elkezdtem az újat.
2020. máj. 6. 15:44
Sziasztok! Tudom, nem egy extra fontos a kérdésem, sőt lehet lényegtelen is, de egy olyan kérdéssel fordulnék azokhoz, akik már várandósok, hogy szerintetek probléma, ha a 11.hét elején már a terhességi vitamin 2-t szedem? Akkor fogy el az 1-es, és másfél hétre nem ruháznék be újból az 1-esre, hogy aztán a doboz negyede után elkezdjem a 2-set. Vagy ez igazából mindegy? A gyógyszertárban kérdeztem, de szerintük mindegy, azt mondták, nyugodtan szedhetem a 2-set már. De kicsit bizonytalanul mondta a gyógyszerész hölgy, szóval nem tudom, tényleg mennire mindegy. Bocsánat a buta kérdésért, első babás vagyok. :)
1252. Nixi86 (válaszként erre: 1251. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 15:33
Szia! Tudom, hogy klisé, de próbálj meg csak pozitívan gondolni a dologra, minden rendben lesz a babával, de leginkább minden úgy fog történni, ahogy történnie kell. Bízz a szervezetedben, hogy ügyesen alakítja ott bent a dolgokat, és ha éjszaka aggódsz csak mondogasd magadban, hogy minden rendben lesz, egészséges vagy és ha a baba maradni akar, akkor maradni is fog. Egy valami árt neki nagyon, az a stressz, és ezért inkább próbáld meg elterelni a figyelmed, egy jó könyvvel, vagy bármivel, hogy ne csak ezen agyalj, ott bent meg alakul majd minden a maga rendjében :)
2020. máj. 6. 14:56

Sziasztok! Holnap lesz a második látogatásom a dokinál. Ti hogy viseltek amúgy? Én olyan szinten ideges vagyok, az éjszaka már nem aludtam, csak azon pörögtem.la ahányszor csak rá gondolok elkap a hasmenés, már vagy 3x ment ma a hasam. Az sem segít, hogy nekem olyan jó kis pontos megérzéseim szoktak lenni, most meg nincs egyáltalán semmilyen. Nem tudom elképzelni, hogy ne lenne minden rendben, viszont azt se, hogy minden oké. Engem teljesen kikészít ez a bizonytalanság, pedig még nagyon az elején vagyok, mi lesz még később?

A másik meg, hogy teljesen elszomorított 2 ember, akitől mást vártam volna. Tanácsot kértem a munka miatt, mert terhesen nem lehet sokmindent megtenni nálunk. És egyből leoltottak, hogy bármikor elmehet még ez a baba, titkoljam el a munkahelyen ameddig csak tudom, mert higyjem el csak szarabb lesz ha mindenki tud róla. Ez így tömörítve kb. De egy éve amikor egy másik lány jelentette be, hogy 6 hetes terhes, akkor még úgy örültek neki, még mondták, hogy vigyázzon magára, mostantól ezt nem csinálhatja meg azt nem stb. Annyira elszomorított ez, hogy más vigyázzon magára, én meg titkoljam el, csináljak mindent ugyanúgy, mint eddig, mert bármikor elmehet a baba.

Ne haragudjatok, hogy így rátok zúdítom, valószínűleg senkit nem érdekel, de muszáj volt kiadnom magamból.

2020. máj. 6. 10:24

Nemvárt dátumok:

Kisnyuszi1234 04.23.

Sz.Ági85 04.27.

Fehércsoki 05.01.

Juditta2019 05.10.

Nono28 05.11.

Réki2 05.13.

AnitaSza 05.14.

LiNa111 05.15.

Andrea1618 05.17

Mazsolyka 05.25.

Élni 05.25.

Snikki 05.31.

Tokmaglany 06.02.

1249. 83437a36df (válaszként erre: 1248. - Réki2)
2020. máj. 6. 09:41

Szia, üdv a termékeny csoportban :)

Kb egy időre nem várjuk. Nekem napok óta menszis hasfájásom van de attól tartok ez nem jót jelent.

Gyogyszer után egyből is lehet terhesnek maradni, bár talán még a hormonegyensúly nem az igazi, de elvileg semmi akadálya😀

1248. Réki2
2020. máj. 6. 09:01

Sziasztok!

Lelkesen visszaolvastam az eddigi beszélgetéseiteket és én is szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok. :)

Gratulálok a pozi tesztesekhez, szerencsés csillagzatú csoport :)

Én kb. 13-ra nem várom, most hagytam abba a fogamzásgátlót, ez az első hónap, amikor próbálkozunk. (a fogamzásgátló miatt is vagyok bizonytalan az időpontokba) Páromnak már van két gyermeke, ezért inkább én vagyok az így lassan 33 évesen, aki jobban szeretne már babát, de szerencsére ő sem zárkózik el.

Rengeteg furcsa tünetet érzek magamon, leginkább azt, hogy úgy feszül és domborodik a hasam alja és puffadok, mint mensi első napján, illetve folyamatosan kívánom a kedvesem. Viszont egyrészt bebeszélni nem szeretnék semmit magamnak, másrészt pedig a fogamzásgátló abbahagyása miatt is újdonság ahogy újjáéled a testem. Úgyhogy próbálok türelmesen várni megfigyelő állásponton. :)

1247. 5236d12e25 (válaszként erre: 1196. - Fánkocska90)
2020. máj. 6. 06:46

Én detto így vagyok, kivéve, hogy nem vagyok felfújódva és iszonyat kívánom a férjem 😅

Ez most más mint az előző 2 terhességem.

Viszont az egyetlen ami elborzaszt, mivel az első 2 sürgősségi császár volt így a 3.automatikus program császár

2020. máj. 5. 22:34
Tényleg jó a Clearblue digi ovu teszt, én is azt használtam előző hónapban, tök egyértelműen jelzi, hogy mi a helyzet. Az ára húzós, neten rendeltem 5200ft és csak 10db van benne.
1245. élni (válaszként erre: 1235. - Lily1987)
2020. máj. 5. 20:58
Húúú most ebben a ciklusban én is kipróbálom a digi ovu tesztet...köszönöm hogy említetted :-)
1244. Andrea1618 (válaszként erre: 1243. - Fánkocska90)
2020. máj. 5. 20:38

Köszi a tippet, kipróbáltam, nekem is megy ingyenesbe, fel is toltottem a mai Lh-t :)

Nem temetem még el ezt a hónapot, hátha.. 🙏🏻

1243. Fánkocska90 (válaszként erre: 1242. - Nixi86)
2020. máj. 5. 19:54
Pedig nekem végig ingyenes volt. 🤔
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook