Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2020-ban babásodjunk! fórum

2020-ban babásodjunk! (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
1752. élni (válaszként erre: 1747. - Tyityu)
2020. jún. 24. 15:59
Hát én lassan megbarátkozom a műtét gondolatával...ma voltam laborban...hcg,progesteron,crp,és kortizolt nézetni...a vérzés nem erősödik ,pedig még annak is örülnék mert akkor tudnám hogy túl vagyok rajta...de csak a barna maszat van. kedden megyek a dokihoz...remélem vagy csoda történik addig vagy megjön rendesen.
1751. Panna07 (válaszként erre: 1750. - Tyityu)
2020. jún. 24. 13:54

Az is igaz, hogy két naponta érdemes menni a laborba, elhiszem, hogy kisgyerekkel ez most nem lenne könnyű.

Igen, várok szombatig, teszteltem volna ma is, de félek a csalódástól, plusz visszanéztem a naptáramat és februárban produkáltam egy 35 napos ciklust, ha pénteken jönne meg, akkor most is ennyi lenne a ciklushossz. Meglátjuk.

1750. tyityu (válaszként erre: 1749. - Panna07)
2020. jún. 24. 13:48

Csak ugy gondolom, hogy megvarom, hogy megjon e es a csikok is esetleg elkezdenek e erosodni. Amugy is a ferjem mar nincs home office-on, nem akarom a gyerekkel a labort jarni, itt a napokban 34 fok van. A lenyeg ugyis az lenne, hogy ketnaponta menjek, a heten ezt nehezen tudom megoldani.

Azert remelem, hogy a elet nem szur ugy ki velem, hogy az ures petezsak utan most egy masik elettelen terhesseget ad....

Ha gond is van, remelem csak egy kemiai es max par nap kesessel megjon, es nem pl egy mehen kivuli...

Te csak szombaton tesztelsz? Van turelmed 🙂

1749. Panna07 (válaszként erre: 1748. - Tyityu)
2020. jún. 24. 13:35

Én is gondoltam rá, hogy elmehetnél laborba, ne foglalkozz, ha hülyének néznek, a te tested.

Nálam továbbra sincs semmi. Sokaktól hallottam, hogy az első meddőségi kezelés előtt több napot, akár egy hetet késik a vérzés, mintha a szervezetünk ki akarna cseszni velünk.

1748. tyityu (válaszként erre: 1744. - Panna07)
2020. jún. 24. 13:28

Az enyem nem mond semmit csak tudomanyosan levezeti hogy semmi ertelme. 😀

Mar gondoltam el kellene menni hcg-t nezetni, de 10 dpon hulyenek fognak nezni. Valahogy csak ki kell varnom, hogy megjon e a mensim hetfon. Csak mar 6 napja jatszik az idegrendszeremmel. Tiszta hulye voltam hogy teszteltem, elmeletileg ma akartam eloszor, 10dpon, most orulhztnek hogy pozitiv a tesztem, ehelyett nyelem az ideget...

Nalad semmi valtozas?

1747. tyityu (válaszként erre: 1745. - Élni)
2020. jún. 24. 13:25
Te jol vagy?
1746. tyityu (válaszként erre: 1745. - Élni)
2020. jún. 24. 13:25
Hat en mar nem is fenykepezem oket. Megvarom hogy leteljen az 5 perc aztan dobom a kukaba. Ha esetleg lesz olyan hogy a csik leugrik a papirrol akkor majd lefenykepezem 😀
1745. élni (válaszként erre: 1743. - Tyityu)
2020. jún. 24. 13:00
Muti azt a tesztet!
1744. Panna07 (válaszként erre: 1743. - Tyityu)
2020. jún. 24. 12:52
Hát ez nem semmi, nagyon érdekes. Tudom, milyen nehéz hogy nem lehet megállni a tesztelést, a férjek meg csak fogják a fejüket..
1743. tyityu
2020. jún. 24. 12:25

10 dpo. Nem birtam ki es csinaltam egy tesztet. Talan picit erosebb mint tegnap. Mar kezdek belebolondulni. Komolyan jobban orultem volna egy negativ tesztnek. Mar elkonyveltem, hogy mehen kivuli. A ferjem szerint meg semmit nem jelent, attol fugg hogy mik a meghatarozott intervallumok a csik erosodeseben, vagy vmi ilyesmi (matematikus ha nagyon akarnam kepes lenne egyenletekkel levezetni 🤣). Mondtam neki nem ertek semmit abbol amit mond, de mar 6 napja tesztelek es nagy valtozas nincs a tesztekben, ez pedig nem jo jel...

Na mindegy, mondtam neki hogy holnap vagja le a kezem ha tesztelni akarok 🤣

1742. Panna07 (válaszként erre: 1741. - Tyityu)
2020. jún. 23. 17:55

Aranyos vagy, köszi! 😊

Elhiszem, hogy eleged van a szituból, két nap múlva okosabb leszel!

1741. tyityu (válaszként erre: 1740. - Panna07)
2020. jún. 23. 17:21

Jujj ez nagyon izgi lehet, hogy tenyleg babo van a dologban. Sokszor hallani hogy a parok lombikra vagy inszemre keszulnek aztan bummm jon spontan a baba. 😀Drukkolok nagyon !!

Velem nem tudom mi tortenik, de mar nem hiszem, hogy terhes lennek. Ma vagyok 9 dpo, oke az nem sok, de mar 5 napja itt van az a csik es semmit sem valtozik. Szoval letettem rola.

Pedig tegnap ota terhesnek erzem magam, eddig meg soha nem voltak altuneteim. Ugyanazokat erzem mint a kislanyommal es az ures petezsakkal : oldalt fajnak a melleim, huzodnak a petefeszkeim, hanyingerem van, nem tudok ehes lenni mert ossze tudnek esni es faj a torkom mintha beteg akarnek lenni de semmi. (Ez viccesnek tunhet de tenyleg igy volt a terhessegeimnel, korabban olvastam, hogy van ilyen « terhessegi nathatnak » hivjak, a hormonok jateka). Viszont ha a hormonok jatszanak velem, akkor ne m kellene napok ota csak halvany csiknak lennie...

Szoval erthetetlen szamomra, de mar nagyon elegem van. Remelm jovo het hetfon megjon es nem agyalok tovabb ezen.

1740. Panna07 (válaszként erre: 1739. - Tyityu)
2020. jún. 23. 16:58

Szia! Drukkolok, hogy erősödjön!

Nálam még mindig semmi, bosszantó, hogy amikor az orvosi segítség kapujában van az ember, ez van. Persze ha baba van, az fantasztikus lenne, de már olyan sokat csalódtam. Péntekig várok, ha továbbra sem jön semmi, tesztelek szombaton. De arra is gondoltam, hogy mi van ha ciszta miatt nem jön meg, na az nagyon gonosz dolog lenne.

1739. tyityu
2020. jún. 23. 06:40

Sziasztok!

Meg mindig ott a csik de semmit sem erosodott.... Ma vagyok 9 dpo. Ket nap mulva ismet tesztelek, de sok jot nem varok.

1738. Andrea1618 (válaszként erre: 1737. - Tyityu)
2020. jún. 22. 18:19
Drukkolok nagyon 🤗
1737. tyityu (válaszként erre: 1736. - Andrea1618)
2020. jún. 22. 17:42

Szia!

Nekem pont ugyanez volt ebben a ciklusban, a mensim utolso napjan erosebb volt, aztan teljesen eltunt majd visszjott es ereztem is hogy volt peteeresem. Biztosan neked is igy lesz, ne hagyd abba a tesztelest.

Az biztato, hogy minden eredmenyed jo.

Nekem elmeletileg egy het mulva kell megjonnie de mar a fene se tudja ez a ciklus tiszta kaosz. Ma a melleim majd szet durrannak, de nem nagyon elem bele magam hogy baba van a dologba. Lehet, hogy a mensim keszulodik, bar egy hettel korabban nem szoktam ennyire erezni. Bar mar ezt sem tudom annyira, a terhessegem a kislanyommal, szoptatas, ures petezsak.. szoval 2018 novembere ota ketszer volt mensim, mar azt sem tudom mikor mit kell erezni 🤣🤣. Holnap reggel tesztelek.

2020. jún. 22. 17:34

Sziasztok!

Gondoltam beköszönök.

Èlni, Tityu olvasok folyamatosan, miket írtok, mindkèpp írjàtok meg, hogy mi lett. Tityu mikor van a nemvàrt napja?

Èn Voltam hormonvizsgàlatokon, minden értékem tökéletes. (ennek ugyan örülünk), viszont engem ezek az ovulacios tesztek teljesen kiidegelnek. A ciklusom 9. napjàn kezdtem el használni, ma van a 11. Nap es a mai is és tegnapi is gyengébb mint a 9. napi. :( Remèlem nem csúsztunk le megint róla🙄😥😥

Nem értem, hogy “régen” mindig volt a fèlidőben nyák, az elmúlt 3 ciklusban semmi de semmi, sőt a hőm se emelkedik meg rendesen. Viszont a 21. Napi progeszteron szintem egyértelműen mutatta, hogy az előző ciklusomban is volt peteérés.

Jovő hónapra van idopontom nődokihoz..

1735. Panna07 (válaszként erre: 1734. - Tyityu)
2020. jún. 21. 16:07

Igen, amikor várjuk, hogy megjöjjön, akkor úgy kell kérvényt benyújtani! Nekem amúgy előtte 3 nap barnázás szokott kenni, de még semmi, úgyhogy valószínűleg legalább 3 nap késés lesz a szokásokhoz képest.

Igen, az aszisztensek nagy urak az egészségügyben, ismerős, hogy mennyire kell könyörögni, hogy bejusson az ember az orvoshoz, pedig minden szakrendelésen fenntartanak pár helyet a sürgős esetekre. Nőgyógyásznál és fül-orrgégén is jártam úgy, hogy könyörögni kellett, hogy bejussak az orvoshoz, aztán nem volt ott senki rajtam kívül, 10 perc alatt végeztem, szóval érthetetlen, hogy miért akartak alig beengedni.

Sajnos addig tényleg nem fognak szóba állni veled, amíg nem késik a mensi, kitartás a várakozásig!

1734. tyityu (válaszként erre: 1729. - Panna07)
2020. jún. 21. 15:25

Amikor a legjobban varjuk a mensit akkor kesik, amikor nem varjuk megjon idoben...

Drukkolok hogy vegre kezdeni tudjatok.

Igen a dokim az egyik legjobb a kornyeken igy nagyon nehez idopontot talalni nala, de azert a december 1 kicsit tulzas. Aztan ha gond van akkor a titkarnovel kell csataba szallni, mert azert mindig vannak idopontok a surgos esetekre, terhes noknek. Mar tudom hogy mukodnek a dolgok, ez a doki kovetett a kislanyommal is. Csak ki kell harcolni es titkarno minden csak nem szimpi, bar gondolom napon50 hivasa van ugyanazert. Mindenesetre most varok hogy fejezodik be a ciklusom.

1733. tyityu (válaszként erre: 1730. - Élni)
2020. jún. 21. 15:21

Jujj te szegeny azt hittem mar regen tul vagy rajta es megjott... Tenyleg erthetetlen mi van veled, a teszted tenyleg egyertelmuen pozi... Nagyon idegesito ez a bizonytalansag. Ha tudsz hamar idopontot a dokinal akkor tenyleg jobb ha elmesz es talan megtalalja a magyazatot.

En meg addig nem nagyon tudok pattogni a doki titkarnojenel mig legalabb az nem derul ki hogy kesik e mensim, az pedig majd holnaphoz egy hetre varhato.... Csak mar elkezdtem lesni az idopontokat es kisse lefagytam a december 1-tol..

1732. élni (válaszként erre: 1726. - Tyityu)
2020. jún. 21. 15:00
amúgy meg lehet hogy igazad is van...ha mindenki neki állna most tesztelgetni lehet lenne egy csomópozitív teszt csak úgy.
1731. élni
2020. jún. 21. 14:56
felteszem a tesztem az adatlapomra....hihetetlen komolyan :-(
1730. élni (válaszként erre: 1728. - Tyityu)
2020. jún. 21. 14:55

Hihetetlen hogy teljesen egy cipőben járunk szinte...nekem ma jól láthatóan pozi a tesztem...viszont mintha megjönne erősödő pirosas valami van..és a mellem se feszül talán annyira...én azt gondolom hogy mindkettőnknek ilyen van a daganatot zárjuk ki mert az azért furi lenne hogy vagyunk ketten is babaprojektben és előfordulna egy olyan csúnyaság ami egyébként is nagyon ritka.

Lehet hogy maradék hcg..neked is nekem is bár nekem eltelt már 21 nap neked meg sokkal több....én ha nem jön meg két napon belül rendesen mindenképp visszamegyek és valamit mondjon mert 1 hónapja pecsételgetek meg lövöm a pozitív teszteket nem hinném hogy ez normális. ha meg megjön és lezajlik akkor is megyek a továbbiak miatt meg hát rendezzük amit rendezni kell mert több ilyet nem igazán szeretnék.

1729. Panna07 (válaszként erre: 1728. - Tyityu)
2020. jún. 21. 14:55

Jesszus, december 1??

Jól teszed, ha elmész orvoshoz, remélem tudnak fogadni mihamar, mert valami biztos van, ahogy írtad a verziókat. Tudom könnyű mondani, de daganatra ne is gondolj!

Igen, nemsokára kezdenénk, de persze szórakozik velünk az élet. A peteérést meg szoktam érezni, de most nem éreztem, úgyhogy csak abból tudtam kiindulni, hogy 29-30 napos a ciklusom, úgy kalkuláltam, hogy ma vagy holnap jönne meg, de még semmi. A mellem már fáj több napja, persze én is előttem egy tesztet, mert volt otthon, de negatív. Marad a várakozás.

1728. tyityu (válaszként erre: 1727. - Panna07)
2020. jún. 21. 09:52

Koszi a kerdesed, igazabol tegnap nem birtam ki es csinaltam egy tesztet, oszinten szolva nem mondhatom hogy erosebbnek latszott mint elozo nap, bar annyira halvany hogy a fene se tudja, hogy kicsit kevesbe volt halvany vagy sem. Mindenesetre meg mindig ott volt. Szoval ugy dontottem, hogy keddig nem tesztelek, akkor leszek az ovu teszt alapjan 9 dpo. 3 nap alatt mar latni kell vmi erosodest.

Mindenestre nem akarom elhinni, hogy terhes lennek, es a google tanulmanyaim alapjan arra jutottam, hogy vagy mehenkivuli es azert van nagyon hamar hcg mert nagyon hamar beagyazodott vagy vmi megis maradt az ures petezsakbol es az nyomat egy kis hcg-t. Vagy daganat is lehet, de ezt az opciot egyenlore hanyagolom 🤣

Mindenkepp kellene idopont a nodokimnal, ha esetleg terhes lennek akkor azert (nem fogok 9 hetig varni mint az ures petezsakkal), vagy ha megjon a mensi akkor meg kell keresni mitol van hcg. Az online foglalas alapjan kovetkezo idopont december 1.....😱. Erzem, hogy megint idegbaj lesz mire kapok egy idopontot....

Ti lassan kezdhettek ha jol emlekszem az inszemmel?

1727. Panna07 (válaszként erre: 1726. - Tyityu)
2020. jún. 21. 09:33
Tyityu, teszteltél ma?
1726. tyityu (válaszként erre: 1725. - Élni)
2020. jún. 19. 07:56

Nagyon sajnalom!! Megjott vegre vagy meg mindig semmi?

En attol tartok hogy a terhesseg megszakitasom miatt enyhe pozitiv, de akkor vmi gond van mert mar regen nem lenne szabad. Ket doki is megnezett, szerintuk minden kiurult, ures volt a mehem, ciszta sem volt.

Masreszt azert sem jo nagyon koran tesztelni, mert lehet hogy tenyleg elindult vmi, de mondjuk vasarnap mar full negativ a teszt, akkor jobb nem is tudni, hogy vmi elkezdodott de nagyon koran megszakadt.

Sosem csinaltam ilyet, mindig kivartam 4-5 nappal mensi elott. Az biztos hogy soha tobbet nem ismetlem meg ezt a hulyeseget. Tul sok tesztem van itthon, ha keves lenne nem pazaroltam volna 🤣

1725. élni (válaszként erre: 1724. - Tyityu)
2020. jún. 19. 07:49
Hát én kb 1000 szer megbántam hogy teszteltem :-(....nekem nagyon sanszos a hormontermelő ciszta úgy döntöttem kedden visszamegyek az orvoshoz valamit kezdjen most már mert olyanokat olvasok erről hogy lassan végrendelkezek...
1724. tyityu (válaszként erre: 1723. - 621bb5db60)
2020. jún. 19. 07:41

Koszi, majd meglatjuk, ket nap mulva mar kicsit erosodnie kellene ha tenyleg van vmi/vki.

Jo tanacs azoknak akik meg pozitiv tesztre varnak : ne szorakozzatok a ciklus barmely napjan tesztekkel mert csak meg idegesebbek lehettek 😂.

Tiszta hulye voltam tegnap elloni egy tesztet, addig legalabb nyugodt voltam es elkonyveltem hogy ez a honap eselytelen.

1723. 621bb5db60 (válaszként erre: 1722. - Tyityu)
2020. jún. 19. 07:23
Látszik a második csík. Remélem, nemcsak a természet szórakozik, hanem tényleg baba. 😉
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook