2020-ban babásodjunk! (beszélgetés)
Szia Tyityu! Örülök, hogy jó hírt kaptál, szerintem megnyugtató, hogy ellenőrizni fogja az orvosod.
Durva, hogy ilyen alacsony a vasad, remélem emelkedni fog.
Köszi, jól vagyok, néha vannak hangulat ingadozások. Holnap megyek tüsző ellenőrző ultrahangra, már várom.
Sziasztok Lanyok!
Megjott a vervetel eredmenye. Szerintuk az injekcio hatasa az ellenanyag a szervezetemben, nem a magzat miatt van. Ettol megnyugodtam, bar remelem nem kell minden honapban ezt a kort lefutni, hiszen a dokim minden honapban kerni fogja az ellenanyag szurest. Majd megbeszelem vele. Viszont a vasam kritikan aluli : 11 (ref: 15-250)... Sosem volt magas, egy 25-nek mar orultem de azert egy terhesseget ilyen alacsonnyal kezdeni.... Nem is ertem, az ures petezsak utan a dokim felirt egy honap vasat mert nyilvan sok vert vesztettem. Azt beszedtem majusban, majd junius-juliusban spirulina, ami allitolag a leghatekonyabb termesztes szer a vasra... Szoval erthetetlen szamomra. Szerintem a terhesseg megszakitas utan a beka feneke alatt lehetett es a mostani mar emelkedes. Mindenesetre ma elkezdtem a vas tablettat szedni, csak napi egyet merek igy onszorgalombol, majd meglatom hogy a dokim emel e az adagon.
12-13 éve minden bizonnyal.
2005 előtt már itt voltam
Köszönöm <3
Most épp nőgyógyász keresésben vagyok. Nehéz dió..
13.
Szóval, nem mostanában fogant :D
A menstruációmhoz órát lehet állítani, ez az egy biztosan nem változott azóta.
A többi kérdőjeles.
Úgy gondoltam, ha 3 hónap eltele után sem jön a baba elmegyek egy teljes kivizsgálásra.., de közben meg az is eszembe jutott, hogy előbb is lehetne, mert miért ne (?) :))
Sziasztok!
Augusztusban úgy döntöttünk jöhet a baba, ha szeretne.. 40 évesen erre nem tudom mennyit kell várni. (?) Anno a lányom megszületett gondolatban, és egyből meg is fogant.
Most úgy àll a dolog, hogy: izgatottan vártam a hónap végét, és ma megjött. (Igaz, csak kis vércsíkocska még, de mindig így kezdődik.)
Sziasztok Lanyok!
Csak el akartam meselni, hogy mi tortent velem. Penteken voltam vervetelen amit a dokim irt fel. Szokasos elso vervetel terhesseg elejen, hiv, toxo stb stb plussz nekem kell minden honapban ellenanyag szures mert negativ vercsoportu vagyok. Varom az eredmenyt, semmi, szombat delben hivom a labort ahol kozlik hogy visszatartjak az eredmenyem mert az ellenanyag szures pozitiv lett es tovabb kuldtek a veremet tovabbi vizsgalatokra.... Gondolhatjatok rogton lefottem. Kerdeztem a telefonon a laboros notol hogy most rohanjak a korhazba? Azt mondta ne aggodjak valoszinuleg attol pozitiv hogy aprilisban megkaptam az anti-d injekciot az ures petezsak miatt es meg annak lehetnek nyomai a veremben. Persze ettol nem nyugodtam meg, felhivtam a sage-femme-ot (szuleszno) aki a kislanyommal kovetett, szerinte is valoszinuleg az injekcio hatasa, bar hivatalosan 3 honap alatt kiurul, de van akinek meg egy ev utan is nyoma van a vereben. Mondjuk a « valoszinuleg » nagyon nem nyugtatott leg. Szoval most varom a vegleges eredmenyt, bar a sage femme sem tudja mit keresnek a laborban, a kovetkezo lepes a magzati vercsoport meghatarozas lenne, de azt csak a 10. hettol lehet es amugy is orvosi kerelem kell hozza.
Szoval most varok, allitolag holnap lesz eredmeny, aztan vhogy felveszem a kapcsolatot a dokimmal. Legkozelebb szept 22.-en megyzk hozza az meg jo messze van. Nem szeretnek emiatt elvetelni....
Sziasztok!
Hàt, tegnap sajnos megjött😣 vagyis csak egy kevèske...
Viszont màra màr semmi, a hasam görcsöl, de vèr nem nagyon van!
Ezt màr komplett nem èrtem!!! soha nem fordult elö ilyen...
Szerintetek forduljak orvoshoz?
Gratulalok a pozitiv tesztekhez! 😊
En is vegre eljutottam a mutet utani kontrollra 1 honapos keses utan, nem volt hamarabbra idopont a dokimhoz. Na mind1, minden rendben a mutet utani eredmenyeimmel es mivel a parom elkezdett egy profertil kurat remeljuk hogy fel even belul eredmenyesek leszunk, ha nem akkor inszeminacio lesz a kovetkezo lepes.
Nem kell stresszelni, igaz én az első pozitív után remegve sírtam, mert még nem terveztük, de ha így adták, hogy nem kell éveket próbálkozni akkor legyen. És eszembe se jutott hogy nem marad velünk 🥰.
Remélem ő is így gondolja, hogy velünk marad. Még nagyon friss az egész és ma voltunk is dokinál mert kicsit nem tetszett a reggeli mosdó után a papír, de azt mondták minden rendben.
Drukkolok, majd jelentkezz miujság nálatok 😊
Nekem is mindig pontos volt, mint egy svàjci óra! Ùgyh szerintem ha nem jön meg az adott napon, akkor èn sem fogok bírni magammal ès ùgyis tesztelni fogok!
Köszi a biztatàst!
Soha nem gondoltam volna, h valaha ennyire stresszelni fognak a nem vàrt elötti napok...
Nekem is mondta a dokim, h csak elmaradt menzesz utàn 7-10 nappal teszteljek, de ugyebàr az ember lànya ilyenkor nagyon türelmetlen...
Most Clearblue-t vettem, de vàrok mèg a tesztelèssel!