2019 februári babák. (beszélgetés)
A laveolac szirup a legjobb megoldás. Nekem semmi nem hatott csak ez, de hála amióta szedem a vasat elmúlt ez a gondom pedig azt hittem fordítva lesz és rosszabb.
Nekem akkor mocorog a legjobban ha lefekszem, ahogy kényelembe helyezem magam beindul :D
Nekem se szokott kellemetlen lenni a mozgás, én most őt jobban érzem mint annak idején a kisfiamat, szerintem azért mert a kisfiam befordult már a 30, hétre, de a kistesó még mindig faros, és a fejét jobban érzem.
székrekedés ellen egyél sok rostosat, mandarin, kiwi, aszaltszilvalé, vagy ha semmi sem használ akkor lehet a Laevolcac szirupot
Nekem is valamikor aktívabb valamikor nem. Olyankor persze én is izgulok meg tapogatom a hasam. :)
Nekem az utóbbi 2-3 napban nagyon elemében van, sokat fészkelődik :)
Én személy szerint imádom, ritkán okoz kellemetlenséget, szeretem érezni, ahogy változik a mozgása :)
Ti hogy álltok a wc-zéssel? Mit lehet tenni, ha van egy kis "elakadás"? Nem akarom húzni, hogy aztán rosszabb legyen.
Szia ,
igen , szerencsére ma már aktívabb volt!
Igazándibôl nekem sose voltak nagy bulik a pocakban. Olvasom több fôrumon , h fáj , meg kirúgja a ház oldalát stb. Inkább hullámzik a hasam! Pedig nem vagyok nagy testesebb. Méhlepény fundusban tapad . 31hkm
Sziasztok,
másnak is lustább ma a baba?
31+4 tartunk , de ma szinte alig érzem, ha mozog is annyira gyengén . Kell aggòdnom szerintetek?
A "borítékot" mikor szokás átadni a dokinak? Én úgy képzelem el, ha megszületett a kicsi, gondolom lesz egy kontroll vizsgálat és akkor egy valamilyen apróság (ital) kíséretében...
Ti mennyit adtok neki? Kényes téma tudom, de nem vagyok ebben járatos.
Szia!
Mi ma voltunk ultrahangon, ma töltöttük a 32. hetet és a Babánk súlya 2500 gramm. Nagyobb a koránál Ő is.😍😍
Szia! Mi tegnap voltunk 30.heti uh-n. A mi Picinket 1544 gr-ra becsülték. Azt mondta a doki, hogy ez a súly középmezőnyben van, tökéletes. Ilyen "korban" 1 és 2 kg között mozog a magzat súlya, szóval a tied is ideális :)
Mi lesz a kövi vizsgákat, amire menni kell?
A héten vettek vért teljes vérképhez és ellenanyag szűréshez.
Azért legyen fiú név is hátha megkukacosodik addigra 😋 igy járt egy ismerösöm.. 3fiu után végre örült hogy lánya lesz.. Minden ultrahangon elmondták hogy kislány 😅 mikor megszületett gratuláltak,egészséges kisfiú 😂
Mi jövőre tervezzük,es van 1fiam. Lányt szeretnénk,már nevek is vannak. Fiú név valahogy 1se tetszik 😄
Sziasztok! A mocorgást én este érzem a legjobban ahogy lefekszem. De akkor hullámzik a hasam rendesen :D
Mi a fiú nevet már akkor kitaláltuk amikor eldöntöttük, hogy jöhet és mivel kicsi fiú így nem kell már gondolkozni. Nem hiába nem találtunk lány nevet :D
Este beindult nálunk is buli, de előtte nap szinte egész nap buli volt.😍
Már a 31. hétben vagyunk. Szépen rám jött 15 kiló, ami amúgy a főleg a pocin látszik.
Egy kis légszomj, némi lábfagadás, de alapvetően minden rendben van.😀
Szia!
Én tegnap éreztem mintha kevesebbet mozogna, ma reggel is ezt érzem. Lehet az időjárás, nem tudom.
Sziasztok!
Pár napja kevesebbet mozog a babucim. Lehet szerintetek vmi baj? Most vagyok 29+3 napos. Csütörtökön megyünk a 30.heti szűrésre.
Sziasztok .olyan kérdésem lenne hogy legtöbb esetben a baba rúgdos vagy boxol?azért érdekelne mert még két hét van az uh ig és jo lenne
tudni hogy megfordult e már a bébikénk.a köldököm mellett vagy felett szoktam érezni hogy kitolja magát és mocorog.
Én február 13-ra vagyok kiírva, az mindjárt itt van. Én tegnap voltam szűrésen minden rendben volt, láttam a kis pofiját a kislányomnak, hát egy élmény volt :)
Áldom az eszemet, hogy apránként kb. a 12. héttől kezdve vásárolgattam a babának, így most tűkön ülve várom a kiságyat meg a babakocsit a többi szinte minden megvan, így nem nagy pocakkal kell majd a jégen csúszkálva soppingolgatni. Meg aztán innentől kezdve akármi lehet (ne legyen) amiért bent tartanak kórházban vagy pihenésre fognak.
Nekem a védőnő már odaadta az igazolást az anyasági támogatáshoz, azt mondta a többiért meg ha bemegyek a kormányablakba, akkor egyben odaadják az igénylőket és azt már elkezdhetem intézni.