2017 októberi babák (beszélgetés)
Nekem is szur a hasam egyes mozdulatoknal kohogesnel stb.
Hanyinger nekem is van neha, de nem hanyok. Nekem inkabb gyomoregesem van sokszor ami kiborit. De mindent a Picikemert.
Cicim nekem is faj masfel hete kb. Este ugy erzem leszakad. Lassan kinovom a melltartoimat. Holnap utan leszek 7 hetes. Hasam is puffad rendesen. Es igy hogy amugyis volt egy kis felesleg a hasamon mar a nacik sem ernek ossze. Vetem gumis farmereket h&m-ben :D De hala az egnek nem hiztam, csak a puffadas.
Szia! Gratulálok neked én is. Én azt hiszem iszonyat szerencsés vagyok mert azon kívül, hogy néha picit görcsölök, meg eléggé fájnak a melleim más panaszom egyáltalán nincs és szerdán lépek a 9. hétbe. Ti hogy vagytok ezzel a mell fájdalommal? Csak én kezdem nehezen viselni a régóta tartó fájdalmat?
Ja képzeljétek ma kértem időpontot a genetikai UH-ra. Már várom. :)
Sziasztok!
Örülök, hogy nem csak nekem van a fejemben, hogy milyen nemű babát szeretnék. Már aggódtam, normális-e ez. :)
A lánynév nálunk is megvan, Laura, a fiúnevekkel nehezebb lesz.
Nekem sokat görcsölget a hasam, és a köhögés él, tüsszentésnél kicsit már előre begörnyedek, mert nagyon be tud szúrni.
Én bébiszitter voltam sokáig, és a 2 kislány után megkaptam minden ruhát a kicsi 6 éves koráig(8évig voltam náluk). Nagyon sokat voltam a kicsivel, azokat a rucikat imádom. Talán ezért is szeretnék lányt. :)
En csutortokon megyek dokihoz mar en is nagyon varom.
A kinai naptar szerinz lany es mikor meg nem tudtam hogy varandos vagyok azt is almodtam.hogy lany. Kivancdi leszek. Fiunak is ugyanannyira orulnek. Nem tudnek valasztani. Neveken mar gondolkodtunk. 2 keresztneve lesz. Nagyon tetszik lany nevek kozul a Zamira, fiu nevek kozul pedig az Árlen.
Nektek amug szokott szurni a hasatok ha rosszul mozdultok vagy kohogtok orrotfujtok stb?
Nekünk a naptár fiút mond, de inkább lábykát szeretnénk, de fő hogy egészséges legyen.
A neveink már megvannak:
ha lány: Luca Hanna
ha fiú: Bence
Igen, el is hiszem, hogy várod! :) Én majd csak a genetikain látom újra őt, jövőhéten már kérnem is kell időpontot rá.
Olyan hihetetlen még, hogy már ezeket kell intéznem... nekem csak 1. baba, így még picit új minden, bár sok baba volt a környezetemben úgyhogy megrémülve nem vagyok. :)
nekem eddig háromszor bejött, remélem, most sem téved.
Alig várom a kedd estét, hogy újra lássam a manót. :)
Dosza, Zsu én ugyanígy vagyok mint ti.
Mi is kislányt szeretnénk inkább, persze biztos örülünk majd a kisfiúnak is. A lényleg tényleg az egészsége.
De azért bízunk a kislányban, pedig a naptár szerint nekünk is kisfiú lesz. Hát kiváncsian várjuk. :)
köszönöm a gratut! :)
Én is annyira lányt szeretnék, hogy félek, nem örülnék egy kisfiúnak. Két fiam és 1 lányom van eddig.
A megérzésem is lányt sugall, de lehet, hogy azért, mert annyira azt szeretnék.
A szex terén nálunk inkább pozitív a változás, többet vagyunk együtt, mint előtte. :)
Panaszmentes a várandósság, így nincs belőle gond.
Mindenkitől kérdezem: ti már gondolkodtok neveken? :) bár még korai...
Sziasztok!
Amisu, szuper, gratulálok! :)
Zsu, Neked is nagy gratula! ;)
Nálunk van szex, nincs vele problémám. Bár a párom 10 órázik, és már fáradt estére, így megcsappant a kedve, amit nem is bánok mindig.
Nekem fiút írt a naptár, de én nagyon lányt szeretnék. Már sok éve. A párom is lányra vágyik. A neve is megvan...kicsit félek, h nem fogok örülni, ha fiú lesz. Pedig tudom, h csak az egészsége kell, hogy számítson.