2017. júliusi babák (beszélgetés)
Mi sem kérdezzük meg,egyiknél sem kérdeztük. :-)
Egy lány és két fiú van. Most újra kislányt szeretnénk,de igazából teljesen mindegy,csak ne legyen komplikáció. 4.császár lesz...
Viszont a nevekkel mi is bajban vagyunk... sokminden tetszik,de semmi nincs ami olyan nagyon bejönne mindegyikünknek...
Köszönöm mindenkinek! :) Furcsa ez a hoxa...állítva fotóztam, erre elfordítja. Legközelebb fektetve fotózok úgy hátha jó lesz. :)
Csini vagy! :) Egy nap híján egy idősek vagyunk, nekem még nem látszik ennyire, pedig már várom! :)
Nem. Telefonszámot adott meg honlapján egy mobilt és egy vezetékest. Majd utóbbin hívom 5 után, mert ma rendel. Azon értem el legutóbb is, csak akkor meg azt mondta nem szokása 2 héttel korábban időpontot adni, elég 1-2 nappal korábban hívni.
Szép pocid van már :)
Én is úgy raktam fel. Sajnos ez attól függ hogy tartod a telót fényképezéskor. Amikor vízszintesen tartottam akkor normálisan sikerült feltölteni. Nem tudtam elforgatni amúgy én sem.
Interneten nem lehet bejelentkezni ?
Woow de csini vagy :) alapból fordítva van a kép vagy csak,hogy feltetted úgy fordította ?
èn se tudtam a multkor elforditani! :-/hát igen, lassan eljutunk oda, hogy nem tudjuk takargatni!:-)cuki poci!
Sziasztok! Raktam fel képet a pocakomról, teljesen friss, ma délelőtt készült. Ma vagyok 15+4 hetes. Van ötletetek, hogy hogyan tudom elfordítani, hogy álló legyen?
Szerintem is szép a Nimród! :)
Én azért kíváncsi voltam a nemére, nem bírtam volna ki. :) Nekünk az Ármin tetszik. :)
Azóta se tudom elérni, most is próbáltam hívni..
az olyan jo ha kibirod!:-) èn nem birnám ki! legjobb barátnőm igy volt, hogy nem akarta tudni, hát èn teljesen ki voltam kèszülve, hogy nem tudhatom!:-) nálam a doki nem is kèrdezte, hogy akorom e tudni, mondta amit látott! de kíváncsi vagyok mennyire jön be a megèrzèsem! az eleje ota fiu + lányt mondok, mindenki kiröhög, hogy mekkora bizonyossággal mondom! eddig 1 lányt tippelt a doki!:-)
Én nem! :-)
Első baba, teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány, legyen meglepetés! :-)
Remélem sikerül szerdára az időpont, már annyira várom hogy mutass képet! :)
Gratulálok a fiúcskákhoz!
Mindegyikőtök meg fogja kérdezni a nemét?
Szerintem is teljesen jó! Mi a baja vele? Szép név a Nimród, és jól cseng így egybe :)
Gratulálok nektek is!! :) Ezek a fiúk nagyon kis szégyenlősek :D
Szerintem is jó hangzása van.
Hívtam de nem vette fel. Majd 2 után megpróbálom. Kíváncsi leszek melyik nap tudok menni UH-ra.
Pedig jól hangzik szerintem :)
A vezeteknévvel együtt Bálint Nimród, édesanyámnak nem tetszik. Nem tudom mi a baja vele, szerintem jó a hangzása. Mit gondoltok?
Egyetértek a gyerekekkel ,a Nimród nagyon szép 😍
Köszi! Írd meg ha kaptál időpontot, kiváncsi leszek az eredményre.
Gratulálok, jönnek a fiúk :)
Köszi szépen! Van már két név, Hunor és Nimród, de még nem döntöttünk, a gyerekek Nimródra szavaztak. Persze az is lehet, hogy valamilyen harmadik lesz a nyerő.:-)
Gratula :)
Én próbáltam hívni a dokit de foglalt.. mindjárt újra megpróbálom.
Szuper, én is gratulálok! :) Vannak fiú neveitek? Nekünk a lány volt csak biztos, úgyhogy most majd gondolkodunk. :)
gratula!:-) ez egy fius nap!:-)
Gratulálok, akkor ti is várhattok még a megerősítésre, a lényeg hogy szépen növekszik, gyarapszik. :-)
Sziasztok! Most értünk haza uh ról, a párom is elkísért, végre láhatta a babócát. Minden rendben volt, takargatta magát, úgy nézte a doki, hogy kisfiú, de nem tudta biztosra mondani. Három hét múlva megyünk megint, hátha akkor jobban mutatja magát. :-)
További ajánlott fórumok: