2017 április babák (beszélgetés)
3.babánál már igen. nekem második és április a én is kb március 30t saccolok:D
Hivatalos dátum április 14, belőttem magunkat március 30-ra :D
A kiírt időnál hamarabb fognak jönni,készülj fel te is :D
Szerdán voltam ügyeleten a dél-pestiben, nekem is fejvégű a sz@ros :)
Csütörtökön voltunk dokinál,fejvégű már a kis manóm.Minden rendben van vele,már nemsok van hátra
azt pedig nem teheti meg,gondolom sztks fogorvos volt mert azok ilyen parasztok.
Engem elzavartak a fogászatról, hogy majd szülés után.
Fejfájósan már két napja :( Plusz járok a fogorvoshoz gyökérkezelés miatt...lesz vagy 30ezer ft :((
Ki hogy van? Ki hogy viseli ezt a hideget?
Mi is albérletbe vagyunk,nagyon drága.tudom mirol beszélsz
Nyugodtabb lennék én is fogadott orvossal, de nem tehetem meg sajnos. Albérletben élünk, van két gyerek, jön a harmadik, párom epilepsziás, szóval sajnos minden pénz be van osztva.
Szerintem fölösleges szülésnöt fogadni,aki ügyeletes lesz az is normális,ugy olvastam a forumokon,és annak is adsz 20.000Ftot azt kész.Képzeld hogy én az elözö babánál is magánrendelésre jártam,és az orvos b.szott bejönni a szülésre,és aztán se nézett rám,rossz tapasztalat nagyon,De mostmár másik orvoshoz járok,most fogom majd megkérdezni hogy mennyiért vállalja el,a terhesgondozás alkalmanként 10.000Ft,kb 100.000 kérhet a szülésért.Nyugodtabb vagyok ha ö ottvan ,nem pénz kérdése nekünk !!!
Nem, nincs pénzem orvosra sajnos.
Szülésznőt szeretnék csak fogadni.
3. gyerek, csak lesz rutinom.
Igen,ugy látszik most már a glükozos verzio van .
Nekem most feldagadt a fél arcom és a szám mintha fel lenne töltve,ma voltam fogorvosnál,érzéstelenito nélkul kezdte gyokérkezelni.
Igen, területileg oda tartozom.
SZTK-ba járok Séra Péterhez.
Sziasztok!
Èn àprilis 10re vàrom a kisfiamat, 2. gyerek.
Az első kislàny :)
Èn is tùl vagyok a vèrcukor vizsgàlaton.
Hàt az a lötyi,..... fujj
Az első terhessègnèl jobb volt mert enni kellett.
MIkor megyek majd a terhesgondozásra akkor az orvosomnál lesz már (jan.19.) Igen ott,Szinte ANdrás,majd most fogom megkérdezni hogy mennyiért vállalja a szülés levezetését.Vagy nemtudom hogy kell megkérdezni :D
Te is ott szülsz?
Tudom :)
Mikorra kapod meg az eredményt?
Dél-Pestiben szülsz TE is ugye?
Van orvosod?
Örultem h nem hánytam ki,nembirtam volna enni
Utána pedig enni kell, mintha reggeliznél. Mert különben egész napodra kihat!
Na csajok megvolt tegnap a vércukorvizsgálat,kibirtam,de egész nap semmi étvágyam nem volt a cukros lötyitől :(
Szegénykém,nem irigyellek,:(
szivesebben mennék sztkba mert közelebb is van,de minden vizsgáltot a kórházba csináltat meg az orvos mert ott dolgozik,hiába járok hozzá magánrendelésre
Nekem volt ez is, és volt már a 75grammos is, de nekem terhességi diabéteszem van, szóval többször terhelnek. Január 5-én megyek újra, mert szeptemberben már voltam.
Én a Pesterzsébeti Sztk-ba voltam, most is oda megyek, és anno inkább kimentem (bár nem szabadott volna) a levegőre, mert azt hittem elhányom magam.
Pfffujj:/
Anno 2dl tej meg egy zsömle volt. az még jó is de ez a lőtty biztos rossz
igen, 2 dl :( Elég sok, de gyorsan feloldódik, a lényeg h folyamatosan keverd. A legrosszabb h gyorsan kell meginni :(
MInden vizsgálatot a kórházban csinálnak igen!
Nekem is 2 óra mulva veszik majd le ugy mondta az orvos. ÉS ezt a trutyit 2dl vizbe kell oldani tényleg? Olyan sok ez a 75g.
További ajánlott fórumok: