2016 novemberi babák (beszélgetés)
Sztem is így, ahogy Mongi mondja. Első pár napban még szinte egész nap alszanak. Nyilván be hagyd 6-7 óràt aludni,;de próbàld ki, hogy akkor etesd, amikor kéri. Ha 4 óra,;akkor 4. Ha 5, akkor 5.
Mondjuk a tejcsihez kéne a gyakori szopi. mellszívód van bent?
Szerintem éjjel felesleges 3 óránként ciciztetni,csak ha igényli.
Többiek is így gondoljátok?:)
Gyerekorvos főorvosnő 37 hetesnek vette a magzatmáz miatt. De volt már pl 4 kilós baba is akit ennyinek vett. bunkó állat egy doki.
Ma 5 napos, mert akárhánykor is születik meg az neki 0.napnak számít.
Szuper,;gondolom màr hogy vàrod, vàrjàk odahaza a picurt. :)
De jó, màr hàrman is babàznak!!! :)
Jaj. De jo azert jobb lesz otthon.
Hany napot voltatok benn összesen?
Es akkor Dórika 37. Hetre jött?
Gratulálok!
Jó babázást.
Ma elvileg mehetünk haza. Ki vagyunk írva hazamenős listára, már csak a gyerekorvos főorvoson múlik hogy engedi e.
Mongi ez már a végét jelzi nagyon!
De már én is így vagyok vele főleg hogy este megint iszonyú vesegörcsöm volt. Ilyenkor csak a balfelemen merek fejudni de mar ugy faj mindenem semmit nem aludtam gondoltam majd ma pihenek erre a kisebb kötőhártyával kelt!
Yehh..
Lulluly!
Ez nem biztos, hogy jó ötlet. Persze nem vagyunk egyformàk, meg attól is függ, hogy mikor műtenek, de felàllni és konkrétan felkelni, meg lefeküdni az àgyra percekig tartott nekem. Nagyon húzódik a vàgàs.. Emlékszem, egész nap mentem vagy ültem, hogy ne kelljen le-felkelni. ràadàsul nàlam mindkettőnél éjszakàra is bent hagytàk a katétert, azzal nagyon szuper volt aludni.
Gratulàlok Eszty!
Ez àm a hiper-szuper gyors szülés! Puszi Zsófinak. Majd tegyél fel képet!!!
Holnap frissítem a listàt. :)
Még mindig nem térek észhez,hogy milyen szupergyors szülésed volt!:D
Ne izgulj,menni fog minden.Első gyereknèl mindenki borzasztóan bizonytalan,de holnapra már nem így fogod érezni!
Hűha!Gratulálok,jó egèszséget,és babázást kívánok!!!Ezzel most jól megleptél!:)))
Akkor mégis csak tágulásos vérezgetés volt?!
Jó gyorsan ment minden nálatok.Ügyesek vagytok!Amúgy,nagyon vészesnek élted meg vagy inkabb jó élménynek?Használtad a relax technikákat?:D
Gratulálok! De szuper! Ügyes vagy, akkor gyorsan ment!
Jobb lesz a picinek veled, kell hogy anyuci szeretgesse, ő meg szopizza a cicidet, hogy hamar jöjjön majd a tejecske.
Én azt szeretném, ha császár után velem lenne első éjszaka is. Hát megpróbálok majd erős lenni, de nem tudom menni fog-e.
Elmentünk a vérvétel, pisi eredményért. Hát én a leukocitát nem találom, biztos valamelyik magában foglalja. A vércukrom lett alacsony, meg valami AP magas. Majd csütörtökön viszem a dokinak.
A folyásom nekem sokkal több mostanában, de nem viszket. Viszont a kenet nem mutatott gombát sem, így gondolom normális.