2016 novemberi babák (beszélgetés)
Igen itthon. 4 után értünk csak haza.
10-re jött védőnőm, utána 1-re vittük apájával csecsemő tanácsadásra, megnézte a doktornénink.
3005g-nak mérte, s 3170-et írtak elbocsájtási súlynak. Nem értik hogy mérték. Azontúl semmi nincs.
10-kor feküdtünk le, 2 előtt meg 5-kor kelt fel. utána majdnem 9 volt mikor felkelt. Nagyon jókat tud aludni a szopipárnán ha ki van terítve hosszára. Reggel ezen a párnán szundizott el közöttünk a francia ágyon.
Párom kolégája kérdezi tegnap h mikor jön a kistesójuk? Hát mit mondjak erre...úgy vagyok vele h akarok még egyet, de az még kicsit odébb lesz.
Folyamatosan faj mar oda lenn holnap reggrl ctg aztán mennem kell az osztályra megnézi a Doki a hegem. Aisa nagyon erősen mocorog ha jön a keményedés modt már eléggé fáj. De ez mellett meg folyamatosan fáj vagy a hegem vagy a méhszájam.
Most megpróbálok letusolni hátha elmúlik
Sziasztok!
Rendben volt a ctg,de holnap reggel be kell mennem a szülőszobára valamilyen cicistimulációs tesztre.Valakinek volt már ilyen?Lehet,hogy be is indítja a szülést?Papucsot,meg elöl gombolós hálóinget kell vinnem...
Főleg most ahogy mozog és mozgathatja a kis fejét elég kellemetlen nem tudom hogy a hegembe nyilal bele vagy a méhszájamba.
Aki csaszaros volt volt ilyen? Delutanra nem mulik hívom a Dokit hogy inkább nézzünk rá a hegemre
Reggel azonnal hivtam a Dokim momdta sok folyadek es lazcdillapitas es pihenjek. Probalnek aludni de vagy a hanyinger gyötör vagy a hasam faj nagyon
Remélem legalabb gyorsan atmegy.ctgre se mentem ma.
Köszi a jókívánságokat.
Neeem!!!Ne ijesztgess,nem akarok műtétet!:))
Már egyáltalán nem kímélem magam.Tegnap is annyira kifáradtam,hogy elképzeltem,hogy ha indulni kellene,muszáj lenne előtte legalább egy órát aludnom itthon.Eztegyszer már megszívtam,mert a kislányommal éjjel 2-kor mentünk a szülőszobára-addig semmit nem aludtam,csak a fájásokat számolgattam-s majd csak másnap délben szültem.Kihagytam egy éjszakai alvást...hát,baromi fáradt voltam.
Készülök ezerrel,hallod!:D
Mondjuk én még szerdáig adtam magunknak haladékot(de csak úgy tudat alatt),s ha akkor sem indul,akkor kétségbeesek!:D Nincs több tervem.:)
Sikeresen kicsesztem magammal azt hiszem.
Imádom a naspolyat 2 nap alatt megettem masfel kg és a savam betetőzött szerintrm. Aisa éjjel felköltözik amennyira csak tud nyomja a bordaim és a gyomrom is. Eddig csak a bordam fajt de most a savassag miatt a gxomrom is es iszonyu hanyingerre keltem. Hanytam is most ülök hátha jobb lesz. Közbe majd leragad a szemem. Mikor fogok tudni aludni vajon?? Talán ha nyugdíjas leszek.
Hú,nekünk holnap van a kiírt dátum!Furcsa belenézni a kis naptáramba,és látni,hogy még 1 nap a szülésig.:))
Ma este is voltam kismama jógán,de továbbra sincs semmi előjel!:)
Na,az jó!
Nekem is már kb.2 hete van amikor fáj,ahogy mocorog.
Hát remélem nem bár egyik részről örülnék hogy megtapasztalhatom milxen érzés de másik feléről nagyon megijednék mert nekem màr a 3. Császár lesz. És 45 kmre van tőlünk a klinika ahol szülök.
De az fix hogy a fiúkkal nem fájt így semmim.
Megjött a kenet vételem mimden negatív:) nagyon örülök neki már csak ez volt az egyik aggodalmam.
Annyira faj a ket labam között a csont nem tudom milyen csont az hogy alig birok menni. Én még ilyet nem éreztem a labaimat alig birom mozgatni terpeszt kéne csinálnom a könnyeim potyognának. Most már fáj szinte mikor mozog is a hasamba néha félek kiszakad a bőröm. Modt elküldtem a fiúkat egy esti sétára