2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Sziasztok
En sajnos ebbe a honapban sem.nqgyon remenykedem..2szer tudtunk csak ovu előtt egyutt lenni..ma meg beteg lettem..lazas vagyok, fejfajas stb..ha volt is valami odabent akkor emiatt tuti nem fog sikerulni..
lenne egyebkent egy kerdesem..ha veszek be lazcsillapitot,az arthat ,ha esetleg lakna bent valaki?..meg 10 nap van a nem vartig
Semmi gond, én is nehezen követem, hogy kivel, mi a helyzet. :) És köszönöm az érdeklődést.
Amúgy elkezdtem szedni a barátcserjét és ha megjön, onnantól teázom majd.
Hát ma semmi.
Tudod, 3 napja hogy együtt voltunk, volt egy kis verezgetesem. Aztán tegnap megint volt egy kis barnazas. A mehszajam akartam megnezni este , akkor találkoztam vérrel.
Holnap megcsinalom mégis a tesztet, ha van pecsételes, ha nincs.
Olyan rohadt sz...r ez a bizonytalanság, tényleg a teszt mondja meg a tutit.
Kedves Niki!
Sok erőt, gyors és fájdalommentes (már amennyire lehet) kívánok!
Várjuk a híreket majd!
Puszi! :-)
Sajnálom zsanci79! :-(
Jó ötlet a vérvétel. Legalább tudni fogod, hogy állnak a dolgok.
Drága Moncsicsa!
Jajj de szuper. Örülök, hogy minden oké. :-)
Drukkolok, hogy a többi eredmény is rendben legyen!
Gratulálok Manono! :-)
Köszi az infót Moncsi! :-)
Nekem mindig 27-29 naposak a ciklusaim, ezzel sosem volt gond.
Ma reggel semmi, de a tesztet már nem csinálom meg, érzem hogy ma meg jön a nap folyamán.
Mindegy, most rendelek mehpempot is.
Aztán ha nem, akkor marad az én kisfiam ( a mi kisfiunk:-)) nekünk. Nem cipelem tovább ezt a súlyt.
Köszi csajok az együttérzést. Itt sajna mindenki tudja milyen érzés ez. :(
Szia! Sajnálom, hogy megjött. Nagyon furcsa, hogy így is. De reméljük, ez legalább olyan tünet, amiből majd az orvos jobban tudja, mit is kellene tennetek, hogy sikerüljön helyreállítani a dolgokat. Szívből kívánom, hogy hamar rendben legyen minden és beköltözzön a kisbabád!
Ami engem illet, fogalmam sincs. Meg is lepődtem rendesen a nyákon. Tényleg nem tudom, hol is állhatok. A cikluson 40-ik napján vagyok... Ha a tabi blokkolt rgy darabig, bármikor beindulhat az érés, azt olvastam. De lehet, hogy képzelődöm. Pár napja még, a vizesedés miatt arra gyanakodtam, hogy végre megjön. Ki tudja már, mi is ez, vagy hol állok...
Nekem pedig csak este szokott lenni, aztán huss....
Tehát szten nem baj, azt jelenti hajrá, ne csak álmodba :)
De akkor ha jól. értem, nem jött meg továbbra se, és most peteeresed van?