2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Hat igen, nehez ez :(
Olvasgattam mar forumokon, hogy ko mennyivel esett teherbe es ilyen 49-cel mar sikerult masoknak. Persze tudom, hogy mindenki mas, de IR-eseknel is akkor kezdik potolni, ha pozi a teszt. Nekem meg egyszeruen sehogy sem megy, pedig allitolag a 46 nem olyan rossz... Na nem tudom :/
Nekem cici fajdalmam soha eletemben nem volt, azt se tudom, hogh milyen erzes :D minden honapban varom, hogy hatha most... De semmi :)
Szoval nekem sztem nincs baba most se :(
Hát nem tudom. Érdekes dolog ez, mert múlt hónapban ugye nekem bizonyítottan kevés volt a progim, és mégse volt pms tunetem. Most tolom magamba a progit, de most sincs semmi... Ha meg azt vesszük, ha terhes lesz az ember, akkor első a cicifajdalom, és akkor is van progi ezerrel. Na akkor most legyen okos az ember...
Hajra! Szurkolok en is 🍀😁
Koszonom. Megnezem.
Nagyon ugy erzem, hogy nekem a ciklus masodik feleben nem okes valami. Mèg van 5 nap a mensiig, de mar pms tuneteim vannak. Szerintem nem eleg a progim, vettem kremet es kiprobalom, hatja. Ha nem, akkor aprilistol marad a stimulalas, hatha. Kicsit elvagyok keseredve. Szerintem nekem nem lesz ket csikom most sem :(
Yes :-)
De nem élem magam bele, mert tuti egy csíkos érzésem van.
Lehet, hogy azt kellene, de nincs tesztem itthon. Maradok az önmegfigyelésnél amíg meg nem jön, aztán meglátjuk. Én is kíváncsi leszek, mi lesz ebből.
És nálad mi a helyzet? Jól emlékszem, hogy egy hét múlva akarsz tesztelni?
Köszi szépen! Naaaagyon aranyosak vagytok!! Igyekszünk! :) Hihetetlen, mennyire feldob egy kis smile. A múlt hónapban össze-vissza teszteltem, meg nem is ezzel a márkával, hanem csíkossal, de soha nem volt elég erős a csík. Az tényleg a "gyakolrló" hónap volt. Azóta semmi cikket nem olvasok, csak Benneteket, és napközben nem is gondolok rá, csak itt. A múlt hónapban nagyon a témán kattogtam, meg olvastam állandóan, és kicsit lestem, amikor megjött. Utólag tudom, hogy az volt a baj, hogy korábban volt az ovum, mint ahogy elkezdtem tesztelni, és hiába volt közel hozzá együttlét. Persze ezen március végéig sokat nem tudok változtatni, mert addig a Férjem hétköznap nem itt van. Nagy szerencse, hogy èpp tegnap volt pozitív :)))
Hát én erre már nagyon kíváncsi leszek. Akkor most ovu tesztezni fogsz? Én már meg se merem nézni a mehszajat mert megfogadtam hogy csak tesztelek. Persze a kisördög bennem van azért. :-)A cicim nem fáj, viszont úgy veszem észre, hogy ettől függetlenül mintha duzzadna.
Akkor mindent bele! Szó szerint! ;-)
És bocs, hogy ilyen részletesen írok le mindent, csak hátha valaki segít következtetést levonni :) Olyan sokat tanulok tőletek! :)
De kedves vagy! Hát, minden tünetem elmúlt, de továbbra is figyelem magam billingsszel. Most második napja szinte elérhetetlen és puha a méhszájam, ami jelezhetne ovut (talán ez csúszik, azért nem jött meg),viszont nyúlós nyákom egyelőre nincs, bár változott az állag. Hígabb, szóval reménykedem...
Csajok!! Nagy nap van itt: első mosolygó ovutesztem!! Elkezdtem izgulni, mint koncert előtt :)
Egyébként ezen az oldalon írják azt is, hogy 2-3 hónap múlva mutatható ki a vérvételben a változás.
Úgyhogy ha nem lesz magasabb, akkor ne add fel.
Nem tudom milyen készítményed van, de ezt az oldalt olvasd el, itt tök szuperul leírták, hogy milyen termék a jó termék és miért, a krémek közül. Mit kell tartalmazzon, mit ne tartalmazzon, hogy jó legyen.
[link]
Sztem a 10 nap az kevés. Az utrot is 14-15 napig kell szedni, pedig az vényköteles.
De pl az utrogestan is progi es azt sem kell egesz cikluson at adagolni, hanem csak a 16. naptol.
En ugy olvastam, h mensi nelkuli noknek kell minden nap kenni, akinek van, annak csak a 16. naptol 26.napig, kulonben bezavar a ciklusba.
Nem akarlak elkeseriteni, de a 14 nap kenegetestol érdemi változást ne várj. Én mindenhol azt olvastam, hogy ezt hónapokig kell kenni hogy legyen eredménye és ez nem ciklushoz van kötve hanem mindig kell kenni. De ha van már egy 21 napi eredmenyed, akkor azzal majd össze tudod hasonlítani.
Nekem azt is mondta a doki hogy attól is alacsony a progi,ha a tüsző nem reped meg és így nem lesz sargatest ami elkezdje termelni a progit. Ezért mondta nekem hogy stimulalni kellene, de aztán meglatta a tüszőm, és arra azt mondta hogy ez elég nagy és meg fog repedni. Ezért kaptam én progit. Szóval az lenne a tuti, ha 11-13nap között mennél, mert akkor látná hogy mekkora a tüsző.
3.napon menj,elvileg az a tuti.
Koszonom, de erre nem is merek gondolni :)
Progi szintet ciklus 21. napjan jo nezetni.
Nekem a tervem, hogy kov ciklusban elkezdek hasznalni progi kremet a 16. naptol es megnezetem a 21. napon, hogy mennyi lett a progi szintem. 50nel sosem tobb, kivancsi vagyok, hogy a kremmel hogy fog alakulni. 🤔
Ja, nálunk április végétől-szeptemberig vannak a szülinapok, de a sógornőm márciusra van kiírva. :))
Halihó! Nekem elvileg mostanában kellene ovuzni. Nyák már van (sűrű, fehér-átlátszó) De a clearblue teszt eddig 3 napja negatív. Este tesztelek mindig. Tegnap nagyon sokat ittam, de előtte 2 órával direkt nem ittam többet, viszont így is kb átlátszó volt a pi.. a hőm ma picit megugrott, de van egy kis torokgyuszim, ami miatt a héten ingadozott.. az ovunak kb hétfőn kellene lennie. (Nem minden ciklusom koppra ugyanannyi. Egy hosszú, egy rövid. Az előző rövid vokt, most egy 33/34 napos következne, ha a sormintát veszem alapul)
Egy kérdés: szerintetek ha nyák van mindig ilyenkor, ha a múlt hónapban a kb negatív teszt ellenére is megugrott a hőm 1 fokkal, akkor tuti van peteérés?
A tesztcsík nem volt olyan erős, mint a kontrollcsík, meg nem is mindig ugyanakkor csináltam, meg nem is figyeltem a nem ivásra. Gyakorlóhónap volt minden téren :))
nagyon szorítok Bibi, remélem a kiscsoda fészkelődik be és azt érzed :-)
most nézem a táblázatot és látom Fülemüle1984 és forevernow-al megint egy időben jön meg kb a mensi :-)
Nekem a múltkori ovu után 8 nappal volt egy pici vér , még gondoltam is rá hogy beágyazódás.Utána elkezdtem barnázni, egészen mensiig.Úgyhogy szerintem be akar ágyazódni, csak a méhnyálkahártya nem vastagszik meg és ezért is van a barnázás. De ez az én elméletem.Március 31.-én megyek ugyis dokihoz,de lesz még egy mensim március 16-19 körül. és akkor elmegyek a laborba a hormonvizsgálatot megcsináltatni a ciklus 2-5.ik napján, így amikor megyek a dokihoz ez már a kezemben lesz és időt nyerek.Vlamiért nagyon úgy érzem, hogy a progreszteron nincs rendben.De mégegyszer, ez csak az én sejtésem,majd a doki megmondja. :-)Úgyhogy én ebben a hónapban nem is reménykedek, nem fűzök hozzá túl sok reményt.
:) nekem mindenki novemberi.. anyám nov 16, legjobb barátnőm nov 13, férjem ugye 23, a kutyusom is november eleji :D
További ajánlott fórumok: