2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Szucs vagy kicsoda...? Mert akkor hallottam rola.
Fajasaiddal mi a helyzet? Lassan mostmar szulnod kene, nem?
Neked nőgyogyi, párodnak andrológus.
Első körben hormonvizsgálattal fog indítani, ezért én javaslom, hogy a nemvárt mensi előtt menj, mert ha megjön, akkor már mehetsz is. Vagy mondjuk ovu környékén, mert akkor láthatja már azt is, hogy mekkora tüsződ van.
Én azt hittem itt már mindenki járt vizsgálatokon :)
Jó reggelt Mindenkinek
Meg adok magunknak 2 honapot,es ha nem.sikerul akkor elmegyunk vizsgalatokra.
Egy olyan kerdesem lenne,hogy ilyenkor egyutt kell menni a parommal, vagy nekem kulon nőgyogyaszhoz? Nem.igazan tudom hogy hogyan mukodik..vagy nem is nőgyogyaszhoz kellene mennem?
Illetve egy ilyen vizsgalat soran mit fognak nezni? Es milyen vizsgalatok vannak?
Jajj latom mar Zsanci kerdezte.
Hat csajok velem nem tudom, hogy mivan?! De ovunak semmi jele es mar a 14. napomon vagyok. Alug van nyak, szinte semmi😓 Eddig legalabb jol mukodtem, most foggalmam sincs, hogy mivan?! Lehet megijedtek a petek, hogy parom otthon van 😂 Haha
Kezdem feladni 🤔
Szia,
sajna igen, ez nagyon rossz....
De miben van megadva a mértékegysége, mert nem mindegy. Ha nmol/L akkor rossz.
Nekem 21,9 volt (elvileg ezzel még megtörténhetett a tüszőrepedés), és erre is azt mondta a doki, hogy 60 körül kéne lenni.
Nekem clostyt akart adni erre (mert hogy ezzel az értékkel nem biztos hogy van ovu) de mivel meglátta a 17 mm-es tüszőm, így nem adott, csak progit.
E hónapban újra elmegyek 21. napon, mert érdekel, hogy progi pótlással mekkora az érték, nem-e kevés még így is.
Mindenféleképpen dokit kell felkeresned!
3. napi vérvételed volt már?
Újabb csalódás😔 megjött 😔
pedig annyira reménykedtem..annyira vágyom mar a.mi.kis csőppségünkre, de ugy látszik nem akar jönni 😔
Ha valami probléma van, azt mindenképpen ki tudja szűrni egy jó orvos, ez a dolga. Több mindent néznek, nemcsak egy dolgot emelnek ki, összességében, több tényezőt figyelembe véve állítják fel a diagnózist.
Remélem mostmár rendben a gyerkőc, jó egészséget nektek!
Időre született, vele más a probléma sajnos, de ez nem ebbe a fórumba való, a kismamák és babatervezők számára csak és kizárólag rózsaszín felhők létezhetnek ♥ (komolyan, nem cinkelésből írom!)
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy saccolgatás nélkül nem tudják kiszűrni a nehéz, problémás eseteket sem - és tenni valamit, ha szükséges. Mindenki aggódik, és az a jó, ha utólag azt mondhatjuk, hogy "csak paráztatott az orvos", de szerintem egyrészt nekik nem ez a céljuk, másrészt mindig ott van a "mivanhamégisjelentvalamit".
De ez tényleg off, be is fejeztem, a lényeg hogy anya kislánya 3 kiló felett van és pont ♥
Nyilvan, ha korosan le van maradva a gyerek, az mas. Arra figyelnek. Eszreveszik igy is ugy is ha esetleg valamilyen okbol nem fejlodik a baba.
De a saccolgatast feleslegesnek tartom es az anyuka csak feleslegesen idegeskedik ugy mint anya h hetekkel ezelott csak 2300 grmra saccolták a babajat. :) akkor o ennyi volt, vagy nem :) egyedi elteresek vannak
Alapból nem sokat adok az "átlagra"! Nem hiszem,hogy jó dolog az összehasonlítgatás,akár kint van a gyerek,akár még bent! Nekem a súlya azért volt fontos,mert hetekkel ezelőtt még vsak 2300 grammra írta a gép,de megnyugodtam,hogy 3 kiló fölött van már! (Nem utolsó szempont,hogy 56-ostól felfelé készültünk ruhával,nem bánnám,ha nem kéne majd a páromnak rohangálnia kisebb cuccért!)
A két fiamat,mikor már megszülettek,állandóan egymáshoz hasonlítgatták a rokonok: "A nagy már 9 hónaposan beszélt,a kicsi miért nem?" Mert nincs mondanivalója,oszt jó napot! Szóval,nem aggódom,hogy "pici" a gyerek,majd megnő! :)
Helló Csajok.
Ma LH teszteznem kell, mert jön a nyák. Hát ilyen még nem volt, a 9. napon vagyok még csak.
A méhpempő dolgozna? Nem tudom, hogy most ez jó vagy sem....
Maku drága, helyzet?
Nálam mindkét dokim vizsgált méhszájat, és nézett uh-t is anno 14 évvel ezelőtt és most is.
Én sokat gondolkoztam most a babamozin, mert úgy voltam vele, hogy legyen meglepetés a kis pofija, de mivel 27 hetesen még a popsija volt lent, ezért meggondoltam magam, meg kíváncsiak is voltunk rá nagyon. :) És mennyire jó volt h elmentünk, nem bántam meg. Annyira gyönyörű, álomszerű, meghitt volt a vizsgálat, ahogy láttuk őt. :) Hatalmas élmény volt.:) Azóta a kinyomtatott fényképe már kint virít az üveges vitrinben a nagylányunk sok-sok fényképe és a többi emlék között. :) <3