2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Tünetek nem koraiak, tudod nekem is nagyon korán voltak tunetem.
De izgi :-)
Sztem most a boldog babavarassal foglalkozz :-) úgy is teljesen más lesz minden, mint ahogy most azt gondolod.
Mindent a maga idejében. Mikor majd először érzed hogy megmozdul, mikor majd babaruhakat vásárolsz, mikor majd szobát rendezel be.... Ezek nagyon-nagyon szuper dolgok, és most még ez vár rád. :-)
Én a szulestol sem féltem, mert félhetek, vagy bármi, de a baba úgyis kifog jönni ha fáj ha nem. Nem tehetek ellene semmit. Lehet ezért is volt könnyű szulesem, nem tudom.
Bölcsi? Hol van az még. Pl. Lehet akkor már jön a következő bébi, sose tudhatod :-)
Tehát ne aggódj a jövő miatt!
Ha már így megkerdezed, én őszinte leszek, az én fiam jó baba volt, de anyukám segítsége számomra megmentő volt...
Elcsépelt duma, de tényleg így van, most pihenj és aludj sokat, mert aztán nem sok időd lesz ilyesmire :-)
Azt gondolom,az élet mindent megold!
Most ne parázz,csak örülj,és hidd el,amikor majd meg kell hoznod/hoznotok egy döntést,akkor majd tudni fogod a válaszokat is!
Nekünk is úgy volt,hogy a nagy majd megy bölcsibe,de az élet elrendezte: jött a kicsi!
Most,hogy a kicsi is ovis lett,és végre törődhetnék egész nap a háztartással és magammal,jön a legkisebb! :)
Szóval,ne agyalj,van még néhány hónap,hogy minden a helyére kerüljön!
Ha este 8 előtt születik,akkor 4 nap a bent töltendő,ha utána,akkor 5! Amikor a kisebbik fiamat ugyanitt szültem 4 éve,még csak 3 nap volt (bár mi nyilván ötöt kellett,hogy maradjunk)! De már a torta sem érdekel,talán nem lenne sértődés a fiam részéről,ha 2 nappal csúszna a szülinapja,csak jönne már a csajszi!
Komolyan,ma elaludtam,mikor a fiúk ott játszottak a szobában,én meg néztem őket...most vagyok a tűrőképességem határán,minden erőm elszállt a sok fájástól!
Igen-igen, 12. nap volt.
Csajok én most be vagyok szarva rendesen :) :) Belül érzem, hogy nagyon jó lesz, de félek rendesen. Nem attól, hogy elmegy-e, vagy lesz-e baj, mert azt nem tudom befolyásolni. De hogy utána hogy oldunk meg mindent, attól. (majd egy idő után bölcsi, de nekem délutáni a munkám, anyagilag hogy leszünk, ilyenek) Ti ismeritek ezt? Bolond lettem? :)
Köszi a gyors választ!
Hát, tudod milyen furán alakul ez a ciklusom, szóval ki tudja. Csak matekozom/agyalgatok és figyelgetem magam. Sosem lehet tudni. Mondjuk, ha a teszthez korai, akkor gondolom a leírt tünetekhez is... Jaj, elméletben pedig olyan jó vagyok már. De, hogy a testemmel mi történik, amikor én vagyok az egyetlen megfigyelője... Olyan bizonytalan vagyok. Azért is értékelek folyton újra mindent.
De Zsanci, nálad a lelki blokk már felszakadt, már érzed, hogy babás leszel, én hiszek benned.:)
Ha a 28.-abol indulunk ki, akkor még korai. Én pénteken tesztelnek a helyedbe, az már tuti. Az ovu után 12. nap. Asszem órád is akkor tesztelt pozit. Ha neked is pozi lesz, amit remélek, akkor aztán már nincs megállás senkinek :-)
Drukk- drukk
Köszönöm a beírást!
Anyu, drukkolok, hogy eldöntse a kislány, hogy mit akar :)
Zsanci, ez a jó hozzáállás! Legyen igazad. Tavaszi kismama legyél :)
Fülimüli szurkolok, hogy ne mensi legyen.
Nálam megint fura a helyzet, de már nem lepődöm meg. A 47-ik napon vagyok. 28-a körül volt olyan nyákom, ami pé-re utalhat, akkor el is kaptam apát :) Két napja úgy ébredek, mint akit agyonvertek. Fájnak a nagyobb izmaim és a derekam, alhasam, mint rosszabb mensi előtti napokon. Kicsit több a folyásom és baromi fáradt vagyok. Ha nem jön meg, mikor tesztelhetek legkorábban? Még korai lenne, nem?
Jajj,igen! Egész éjjel volt 1,5 órám fájások nélkül (persze,rendszertelen,nem annyira erős,hogy indulhattunk volna),és most egész nap "kóstolgat" a csajszi! :D
Ez van,egyszer csak ki is jön közénk...
Sajnálom😢😢 sztem èn 4-5 hónap probalkozás után tuti pihentetnèm egy idöre, nem bîrnám lelkileg. Pedig èn is ugy gondoltam h mivel több mint 10 èvvel idösebbek lettünk, nem fog összejönni elsöre.
Kitartást kivanok!!
Juppí, akkor mindent bele!
Én azért eszem tovább, én bízom benne :)
Nemtudom, valamiért az az érzésem, hogy ebben a hónapban, de legkésőbb jövő hónapban terhes leszek.
Így még azért nem éreztem :)
En 2 napig birtam :) de nem is hittem benne :)
Most elkezdtem nagydozisban a D vitamint, ciklus 11. napja van. Izgulok 😬
Most van az elso alkalom miota probalkozunk, hogy parom nem dolgozik egesz heten es minden nap egyutt alszunk. 😊 Most nagyon remenykedem 😬
Köszi.
Hát igen, nekem az első gyerkőc az első hónapban összejött, most meg sehogy... már több mint egy év eltelt. Valóban nagyon nehéz...főleg az első távlatából nézve.
Minden várakozónak türelmet :) <3
Nyilván én még a nyugis szakaszban vagyok (a már feldolgozott negatív teszt után, és újult erővel a peteéréshez) így könnyen okoskodok. :)
Bibi, ma eljött nekem is a majdnem hányok a méhpempőtől. Nem tudom mi volt, eddig bírtam. Sztem nagyobb adagot vettem be.
Nem tudom h birjátok, ezt most halál komolyan mondom, de le a kalappal előttetek! Nekem csak egy tesztre kellett várnom, de az a 2 hèt maga volt az őrület, annyira izgultam h mi van már
Sok sikert mindenkinek! 👶👶👶
Te vagy az, akinek idosebb parja van, ugye? :)
Sok sikert!!🍀
Mi augusztus óta próbálkozunk.
3hete kaptam gyógyszert IR-re meg az óta iszom az inofolicot. Kíváncsi leszek most mi lesz. Fogalmam sincs mikor volt ovum de egy két napja szurkál a hasam meg érzem hogy van. A nem vártat se tudom pontosan, olyan 15-17 körül talán. Kíváncsi leszek..