Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)

1247. Moncsicsa
2015. márc. 22. 18:29

Helló Csajok, én itt vagyok. :)

Fülemüle, elhiszem, hogy rossz érzés fogott el, de gondolj arra, hogy nemsokára Te is egy pozitív tesztet fogsz a kezedben tartani. Ez adjon erőt. :)

Itt voltam ám végig, képben vagyok mindenkivel, csak úgy gondoltam, hogy addig "kívülálló" vagyok, míg nálunk is nem élesedik a helyzet. De majd most! :D

Szonny, nagyon jó, hogy megcsináltad a táblázatot, remélem, hogy hétről-hétre sok pozitív jel virít majd benne! :D

2015. márc. 22. 16:45

Most kaptam a hírt, hogy az egyik barátnőm 8 hetes várandós a második kisbabájával. Az kislánya már másfél éves és már jön a második. Szinte együtt kezdtünk el próbálkozni.

Örülök nekik nagyon, de egyből sírni kezdtem..Kicsit önzőségből:(

2015. márc. 22. 16:09

Sziasztok!

Azt hiszem, hogy a szervezetem megajdult:) Képzeljétek ma reggel (6.nap a ciklusban) pozitiv volt a PG53 ovuteszt!Nem értem igazából...Múlt hónapban a 11.nap, most meg a 6.? este megnézem még egyszer...Lehet, hogy nekem is többször van peteérésem egy hónapban?!

A másik meg az, hogy tiszta pattanás vagyok 2 napja.

Regcsi, gondolom most pihensz és mosolyva gondolsz vissza a tegnapi napra, hiszen feleség lettél:) Gratulálok!

Szonny, nekem elvileg március 27-30 közöttre tehető a peteérésem, a nemvárt pedig április 13. környéke, ha maradok a 28 napos ciklusnál.

Manono, mindent bele, újra eljöttek a Ti napjaitok is:)

Nyulovics hogy vagy? Mesélj:))

Puszi Mindenkinek Tirolból:)

1244. manono
2015. márc. 22. 14:48

Csajok,hol vagytok??

Mindenki vasárnapozik?:)

1243. manono
2015. márc. 22. 10:37

Moncsicsa,de jo,h ujra koztunk vagy!!ezer eve nem irtal :( de örülök,h ujra itt vagy!:)

En is nagyon sokat gondolok Sutyira...

Ha olvasol minket es van erőd,akkor kerlek,irj par sort...mindannyian szoritunk neked ezekben a napokban es veled vagyunk!!

Szonnny,akkor te most tul vagy egy újabb merföldkőn.remeljuk,sikeresen:) tuti;)

Nekem elvileg a napokban lesz pém,delutan csinalok is egy ovutesztet.

Regcsi,teged is varunk az elmenybeszamoloval ;)

1242. Szonnny
2015. márc. 22. 10:21
Mégis visszakerestem a táblát, nem bírtam magammal. :D
1241. Szonnny
2015. márc. 22. 10:21
Én is sokat gondolok Sutyira, remélem tényleg csoda történik. Olyan jó lenne...
1240. Szonnny
2015. márc. 22. 10:20

nyulovics:már +++++ :)

annie22: ?

Fülemüle: ?

pluharniki: ?

Regcsi89: ovu- március 31- nemvárt: április 15.

nyuszmó84: március 29.

lilura: március 31.

Szonnny: árpilis 5.

Manono: április 8-9.

Moncsicsa: április 18.

Csajok írjátok be magatokat! ;)

1239. Szonnny
2015. márc. 22. 10:19

Jó reggelt!

Monicsicsa, de jó, hogy újra itt vagy! :) Holnap meg is csinálom a táblázatot, csak így telefonról nem olyan egyszerű, írni sem tudok normálisan!

Erről a Billings-módszerről még nem hallottam. Én régebben éreztem, mostanában nem érzem a P-t. Ebben a hónapban, semmi hasszúrka nem volt, csak nyák, úgyhogy a pontos időpontját a hőm alapján tudtam, így jókor tudtunk együtt lenni! :)

Regcsi, már feleség vagy! :) Azért ha kipihented magad és lesz időd, gyere élmánybeszámolóval! ;)

1238. Moncsicsa
2015. márc. 22. 07:59

Sziasztok Lányok, jó reggelt! :) Regcsi, biztosan csodálatos napod volt tegnap, élménybeszámolót, fényképeket mindenképpen kérünk!

Hát Lányok úgy gondoltam, hogy mostantól én is beszállok az "élesben" projektbe.

Szerdán letelik 10 hét a várakozási időmből, óramű pontossággal 28 napra meg is jött tegnap, az ideje, mennyisége tökéletes, úgy gondolom, hogy az a "maradék" két hét már nem sokat nyom a latba, így megpróbáljuk. (Ez volt az egyik ok, a másik meg az, hogy ugye ki tudja mennyi idő még, amíg pozitív lesz a teszt, lehet hónapok telnek el... - Ne így legyen.)

Ezt a Billings-módszert fogom követni, minden hónapban érzem, mikor van peteérés, mert akkor a nyák bőséges mennyiségű.

Követi/figyeli ezt valaki? Azt olvastam, hogy a peteérés előtti 3. napon, majd a peteérés előtti napon célszerű az együttlét, hogy a petesejt kiszabadulásakor már ott várakozzanak a "katonák". :) Hát majd meglátjuk...

Olvasgattalak Titeket folyamatosan, sajnálom, akiknek március nem sikerült, de új hónap, új lehetőség! Fel a fejjel mindenkinek, amikor eljön az ideje, minden pocakba beköltözik a baba. :) Hajrá április!

Nyulovics - nagyon-nagyon gratulálok Neked! :)

Sutyinak van naplója, én ott olvastam el, hogy mi történt vele addig a borzalmas napig. :( Nagyon sajnálom... :( Jó lenne, ha ez alatt az 1 hét alatt, amit adott magának, megtörténne a csoda! Mindenesetre jó lenne tényleg, ha jelentkezne...

Ha jól látom, ketten még márciusban tesztelnek, nekik hatalmas drukk, jó lenne sok-sok + jelet látni a táblázatban, a többieknek pedig árpilis a tuti befutó hónap! Remélem, hogy nekem is, én majd április 18.-ra nem várom. :)

1237. manono
2015. márc. 21. 20:11

Hat Regcsi, hala Istennek pont ugy van, mint gondoltam: olyan csodas napotok van, h termeszetesen egy szabad perced sincs, h nekünk irj:) (mint ahogy igerted, tudod - de en mar akkor mosolyogtam magamban, h hogyan is lenne par szabad perced :D ilyen nincs egy esküvön:D szerencsere :) )

Majd kerünk am elmeynbeszamolot meg akepeket is!!:)

1236. pluharniki (válaszként erre: 1223. - Szonnny)
2015. márc. 21. 19:43

Sziasztok!

Gyönyörű idő volt ma nálunk is!Nagyon jól esik a lelkemnek a napsütés,imádom!

Ma baba látogatóba voltunk a férjem munkatársáéknál.

1 hónapos a kislány.Olyan jó volt fogni! <3 :)

Fogalmam sincs,hogy ez a ciklusom hogyan alakul.

Számításaim szerint, április 20-ra nem várom.

1235. annie22
2015. márc. 21. 19:28

Sziasztok!

Regcsi gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek :-D

Nekem elvileg 28-29_én lesz pém, így még márciusi babának számít majd;-)

Szonnny hajrá, drukkolok és a többieknek is :-D

1234. Szonnny
2015. márc. 21. 16:06
Regcsi szuper időtök van!!! :)
2015. márc. 21. 11:53

Regcsi, nagyon szép napot kívánok Nektek:) Élvezd ki, ez a Ti napotok:)

Szonny, nekem az pé-sem elvileg, ha a 14 napot vesszük, akkor március 30, de múlt hónapban is a 11. napon volt... így nekem kb márcisu 27-30 közöttre tehető, de majd kiderül.

Sikeres hónapot mindenkinek:)

1232. nyuszmó84 (válaszként erre: 1231. - Szonnny)
2015. márc. 21. 11:04

Köszi. Nagyon aranyos vagy.:-)

Én sem tudom, hogy kell nem mindig ere gondolni. ;-) De majd nagyon próbálkozok másra figyelni. :-)

Remélem nemsokára jobban érzed magad.

Felénk gyönyörű napos az idő és ez feldob. :-)

1231. Szonnny (válaszként erre: 1230. - Nyuszmó84)
2015. márc. 21. 10:44

Nagyon rosszul aludtam és hajnalban arra keltem, hogy fáj a fejem. Megmértem a hőmet a szokott időpontban és akkor láttam, hogy ovum van. Azóta nagyon nyomi vagyok, jött egy gondolat, rákerestem és ki is dobta a gugli... :D Álmomban nem gondoltam volna, de most már ezt is tudjuk. :D

De amúgy is fejfájós vagyok sajnos... :(

Igen, én is ingerlékenyebb vagyok, főleg mióta próbálkozunk és az még rátesz egy lapáttal. :(

Ne gondolj erre! Tudom, hogy marha nehéz, de próbáld meg. Annyit olvastam erről és a többségnek akkor jött össze, mikor elengedte és nem foglalkozott a témával, vagy úgy jött ki, hogy épp más foglalkoztatt és meg is feledkezett róla. És két csíkos teszt lett az eredmény... ;)Szóval a lényeg, hogy nem szabad rágörcsölni! (amit nem tudom, hogy kell... :D )

1230. nyuszmó84 (válaszként erre: 1228. - Szonnny)
2015. márc. 21. 10:22

Eddig erre nem is gondoltam, hogy összefüggés van az ovu és a fejfájás között. Pedig nekem is gyakran fáj a fejem. Csak eddig nem figyeltem meg az időpontok egybeesését.

Én mensi előtti héten eléggé inverlékeny szoktam lenni. Ezt a párom is tudja. Ilyenkor próbál velem kicsit türelmesebb lenni.

Mondjuk mostanában ezt az ingerlékenységet sem tudom teljesen megkülönböztetni az izgatottságtól. Így ez sem ad támpontot, hogy meg fog- e jönni vagy sem.

Félek, hogy nagyot fogok koppani hó végén.

Szonny te is fejfájós vagy?

Csajok ti is ingerlékenyebbek vagytok mensi előtt pár nappal?

1229. lilura (válaszként erre: 1217. - 08246b2968)
2015. márc. 21. 09:55
Sok-sok boldogsagot, csodas napot, es szerelmes evtizedeket Nektek! :*
1228. Szonnny
2015. márc. 21. 09:52
Ti tudtátok, hogy ovukor miatt is fájhat a nőknek a feje? Most olvastam utána, én ezt nem is tudtam....
1227. Szonnny (válaszként erre: 1226. - Nyuszmó84)
2015. márc. 21. 09:49
rajta vagyunk a témán! ;) Már annyira szeretnénk...
1226. nyuszmó84 (válaszként erre: 1222. - Szonnny)
2015. márc. 21. 09:28
Hajrá Szonny! :-) Szeressétek egymást! Remélem áprilisban már nektek is örülhetünk.
1225. nyuszmó84 (válaszként erre: 1219. - Nyulovics)
2015. márc. 21. 09:25

Köszi nyulovics. Én is nagyon remélem, hogy most sikerült. :-)

Te hogy érzed magad?

1224. nyuszmó84 (válaszként erre: 1217. - 08246b2968)
2015. márc. 21. 09:23

Regcsi nagyon ügyesek és szépek lesztek! :-)

Gyönyörű ez a mai nap! Pont tökéletes az esküvőtökhöz. :-)

1223. Szonnny
2015. márc. 21. 09:13

nyulovics:már +++++ :)

annie22: ?

Fülemüle: ?

pluharniki: ?

Regcsi89: ovu- március 31- nemvárt: április 15.

nyuszmó84: március 29.

lilura: március 31.

Szonnny: árpilis 5.

Manono: április 8-9.

Sutyi mi van veled? Olyan jó lenne, ha jó hírekkel jönnél!

1222. Szonnny (válaszként erre: 1214. - Pluharniki)
2015. márc. 21. 09:05

sajnálom, hogy nem sikerült, de a következő fog, ne keseredj el.... ;)

nekem ma van ovum, a tegnapi 36,7-ről ma 37-re felment a hőm...

Mindjárt vissza is keresem, hogy ki,hogy áll, mert már annyian vagyunk, hogy nem tudom követni! :)

1221. Szonnny
2015. márc. 21. 09:03

Sziasztok!

Regcsi legyen nagyon-nagyon csodálatos napod! :) És nem igzulj, hidd el minden rendben lesz! :)

1220. manono
2015. márc. 21. 08:55

Regcsiiiiii,ez a te napod!!!:)

Juj,picit en is izgulok ertetek:)

Legyen alomszep eskuvod es csodalatos napod!!

1219. nyulovics
2015. márc. 21. 06:07

Pluharniki nagyon sajnálom, drukkolok hogy a következő hónap eredményes legyen!

Nyuszmó, remélem már baba van ;-)

1218. nyulovics (válaszként erre: 1217. - 08246b2968)
2015. márc. 21. 06:05
Kívánom, hogy legyen nagyon szép és örömteli ez a nap, akárcsak az elkövetkezendő sok-sok együtt töltött idő <3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook