2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Helló Csajok, én itt vagyok. :)
Fülemüle, elhiszem, hogy rossz érzés fogott el, de gondolj arra, hogy nemsokára Te is egy pozitív tesztet fogsz a kezedben tartani. Ez adjon erőt. :)
Itt voltam ám végig, képben vagyok mindenkivel, csak úgy gondoltam, hogy addig "kívülálló" vagyok, míg nálunk is nem élesedik a helyzet. De majd most! :D
Szonny, nagyon jó, hogy megcsináltad a táblázatot, remélem, hogy hétről-hétre sok pozitív jel virít majd benne! :D
Most kaptam a hírt, hogy az egyik barátnőm 8 hetes várandós a második kisbabájával. Az kislánya már másfél éves és már jön a második. Szinte együtt kezdtünk el próbálkozni.
Örülök nekik nagyon, de egyből sírni kezdtem..Kicsit önzőségből:(
Sziasztok!
Azt hiszem, hogy a szervezetem megajdult:) Képzeljétek ma reggel (6.nap a ciklusban) pozitiv volt a PG53 ovuteszt!Nem értem igazából...Múlt hónapban a 11.nap, most meg a 6.? este megnézem még egyszer...Lehet, hogy nekem is többször van peteérésem egy hónapban?!
A másik meg az, hogy tiszta pattanás vagyok 2 napja.
Regcsi, gondolom most pihensz és mosolyva gondolsz vissza a tegnapi napra, hiszen feleség lettél:) Gratulálok!
Szonny, nekem elvileg március 27-30 közöttre tehető a peteérésem, a nemvárt pedig április 13. környéke, ha maradok a 28 napos ciklusnál.
Manono, mindent bele, újra eljöttek a Ti napjaitok is:)
Nyulovics hogy vagy? Mesélj:))
Puszi Mindenkinek Tirolból:)
Csajok,hol vagytok??
Mindenki vasárnapozik?:)
Moncsicsa,de jo,h ujra koztunk vagy!!ezer eve nem irtal :( de örülök,h ujra itt vagy!:)
En is nagyon sokat gondolok Sutyira...
Ha olvasol minket es van erőd,akkor kerlek,irj par sort...mindannyian szoritunk neked ezekben a napokban es veled vagyunk!!
Szonnny,akkor te most tul vagy egy újabb merföldkőn.remeljuk,sikeresen:) tuti;)
Nekem elvileg a napokban lesz pém,delutan csinalok is egy ovutesztet.
Regcsi,teged is varunk az elmenybeszamoloval ;)
nyulovics:már +++++ :)
annie22: ?
Fülemüle: ?
pluharniki: ?
Regcsi89: ovu- március 31- nemvárt: április 15.
nyuszmó84: március 29.
lilura: március 31.
Szonnny: árpilis 5.
Manono: április 8-9.
Moncsicsa: április 18.
Csajok írjátok be magatokat! ;)
Jó reggelt!
Monicsicsa, de jó, hogy újra itt vagy! :) Holnap meg is csinálom a táblázatot, csak így telefonról nem olyan egyszerű, írni sem tudok normálisan!
Erről a Billings-módszerről még nem hallottam. Én régebben éreztem, mostanában nem érzem a P-t. Ebben a hónapban, semmi hasszúrka nem volt, csak nyák, úgyhogy a pontos időpontját a hőm alapján tudtam, így jókor tudtunk együtt lenni! :)
Regcsi, már feleség vagy! :) Azért ha kipihented magad és lesz időd, gyere élmánybeszámolóval! ;)
Sziasztok Lányok, jó reggelt! :) Regcsi, biztosan csodálatos napod volt tegnap, élménybeszámolót, fényképeket mindenképpen kérünk!
Hát Lányok úgy gondoltam, hogy mostantól én is beszállok az "élesben" projektbe.
Szerdán letelik 10 hét a várakozási időmből, óramű pontossággal 28 napra meg is jött tegnap, az ideje, mennyisége tökéletes, úgy gondolom, hogy az a "maradék" két hét már nem sokat nyom a latba, így megpróbáljuk. (Ez volt az egyik ok, a másik meg az, hogy ugye ki tudja mennyi idő még, amíg pozitív lesz a teszt, lehet hónapok telnek el... - Ne így legyen.)
Ezt a Billings-módszert fogom követni, minden hónapban érzem, mikor van peteérés, mert akkor a nyák bőséges mennyiségű.
Követi/figyeli ezt valaki? Azt olvastam, hogy a peteérés előtti 3. napon, majd a peteérés előtti napon célszerű az együttlét, hogy a petesejt kiszabadulásakor már ott várakozzanak a "katonák". :) Hát majd meglátjuk...
Olvasgattalak Titeket folyamatosan, sajnálom, akiknek március nem sikerült, de új hónap, új lehetőség! Fel a fejjel mindenkinek, amikor eljön az ideje, minden pocakba beköltözik a baba. :) Hajrá április!
Nyulovics - nagyon-nagyon gratulálok Neked! :)
Sutyinak van naplója, én ott olvastam el, hogy mi történt vele addig a borzalmas napig. :( Nagyon sajnálom... :( Jó lenne, ha ez alatt az 1 hét alatt, amit adott magának, megtörténne a csoda! Mindenesetre jó lenne tényleg, ha jelentkezne...
Ha jól látom, ketten még márciusban tesztelnek, nekik hatalmas drukk, jó lenne sok-sok + jelet látni a táblázatban, a többieknek pedig árpilis a tuti befutó hónap! Remélem, hogy nekem is, én majd április 18.-ra nem várom. :)
Hat Regcsi, hala Istennek pont ugy van, mint gondoltam: olyan csodas napotok van, h termeszetesen egy szabad perced sincs, h nekünk irj:) (mint ahogy igerted, tudod - de en mar akkor mosolyogtam magamban, h hogyan is lenne par szabad perced :D ilyen nincs egy esküvön:D szerencsere :) )
Majd kerünk am elmeynbeszamolot meg akepeket is!!:)
Sziasztok!
Gyönyörű idő volt ma nálunk is!Nagyon jól esik a lelkemnek a napsütés,imádom!
Ma baba látogatóba voltunk a férjem munkatársáéknál.
1 hónapos a kislány.Olyan jó volt fogni! <3 :)
Fogalmam sincs,hogy ez a ciklusom hogyan alakul.
Számításaim szerint, április 20-ra nem várom.
Sziasztok!
Regcsi gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek :-D
Nekem elvileg 28-29_én lesz pém, így még márciusi babának számít majd;-)
Szonnny hajrá, drukkolok és a többieknek is :-D
Regcsi, nagyon szép napot kívánok Nektek:) Élvezd ki, ez a Ti napotok:)
Szonny, nekem az pé-sem elvileg, ha a 14 napot vesszük, akkor március 30, de múlt hónapban is a 11. napon volt... így nekem kb márcisu 27-30 közöttre tehető, de majd kiderül.
Sikeres hónapot mindenkinek:)
Köszi. Nagyon aranyos vagy.:-)
Én sem tudom, hogy kell nem mindig ere gondolni. ;-) De majd nagyon próbálkozok másra figyelni. :-)
Remélem nemsokára jobban érzed magad.
Felénk gyönyörű napos az idő és ez feldob. :-)
Nagyon rosszul aludtam és hajnalban arra keltem, hogy fáj a fejem. Megmértem a hőmet a szokott időpontban és akkor láttam, hogy ovum van. Azóta nagyon nyomi vagyok, jött egy gondolat, rákerestem és ki is dobta a gugli... :D Álmomban nem gondoltam volna, de most már ezt is tudjuk. :D
De amúgy is fejfájós vagyok sajnos... :(
Igen, én is ingerlékenyebb vagyok, főleg mióta próbálkozunk és az még rátesz egy lapáttal. :(
Ne gondolj erre! Tudom, hogy marha nehéz, de próbáld meg. Annyit olvastam erről és a többségnek akkor jött össze, mikor elengedte és nem foglalkozott a témával, vagy úgy jött ki, hogy épp más foglalkoztatt és meg is feledkezett róla. És két csíkos teszt lett az eredmény... ;)Szóval a lényeg, hogy nem szabad rágörcsölni! (amit nem tudom, hogy kell... :D )
Eddig erre nem is gondoltam, hogy összefüggés van az ovu és a fejfájás között. Pedig nekem is gyakran fáj a fejem. Csak eddig nem figyeltem meg az időpontok egybeesését.
Én mensi előtti héten eléggé inverlékeny szoktam lenni. Ezt a párom is tudja. Ilyenkor próbál velem kicsit türelmesebb lenni.
Mondjuk mostanában ezt az ingerlékenységet sem tudom teljesen megkülönböztetni az izgatottságtól. Így ez sem ad támpontot, hogy meg fog- e jönni vagy sem.
Félek, hogy nagyot fogok koppani hó végén.
Szonny te is fejfájós vagy?
Csajok ti is ingerlékenyebbek vagytok mensi előtt pár nappal?
Köszi nyulovics. Én is nagyon remélem, hogy most sikerült. :-)
Te hogy érzed magad?
Regcsi nagyon ügyesek és szépek lesztek! :-)
Gyönyörű ez a mai nap! Pont tökéletes az esküvőtökhöz. :-)
nyulovics:már +++++ :)
annie22: ?
Fülemüle: ?
pluharniki: ?
Regcsi89: ovu- március 31- nemvárt: április 15.
nyuszmó84: március 29.
lilura: március 31.
Szonnny: árpilis 5.
Manono: április 8-9.
Sutyi mi van veled? Olyan jó lenne, ha jó hírekkel jönnél!
sajnálom, hogy nem sikerült, de a következő fog, ne keseredj el.... ;)
nekem ma van ovum, a tegnapi 36,7-ről ma 37-re felment a hőm...
Mindjárt vissza is keresem, hogy ki,hogy áll, mert már annyian vagyunk, hogy nem tudom követni! :)
Sziasztok!
Regcsi legyen nagyon-nagyon csodálatos napod! :) És nem igzulj, hidd el minden rendben lesz! :)
Regcsiiiiii,ez a te napod!!!:)
Juj,picit en is izgulok ertetek:)
Legyen alomszep eskuvod es csodalatos napod!!
Pluharniki nagyon sajnálom, drukkolok hogy a következő hónap eredményes legyen!
Nyuszmó, remélem már baba van ;-)