Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2015 nyara - Babatervezés fórum

2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)

1187. Szonnny (válaszként erre: 1186. - Fülemüle1984)
2015. márc. 19. 13:48
Tehetnél fel pár tájképet, én annyira imádom nézegetni! ;) :) Tényleg szerencsések vagytok, hogy ott élhettek! :)
2015. márc. 19. 12:31

De aranyosak vagytok:)

Tirol tényleg gyönyörű, és végre itt a tavasz, úgyhogy lehet menni mindenfelé kirándulni, mert itt aztán max 50 km-e körzetben is kb 10 év lenne, mire minden gyönyörű helyet megnéznénk:)

Nem olyan vészes az út, 6 óra végig autópályán Budapesttől..Mi minden hónapban megyünk haza, így ismerem a szitut:)

Tehát, ha bárki errefelé jönne, szívesen segítek, hogy merre mi a szép és látnivaló:)

Regcsi, igen úgy tűnik harmóniában vagyunk, nekem 4 nappal előbb megjött, ami még sosem történt meg...Nem is értem, olyan tüneteim voltak, amik még sosem, ezért reménykedtem...

Nyuszmó, a szédülés jó jel lehet:)

1185. lilura (válaszként erre: 1176. - Fülemüle1984)
2015. márc. 19. 10:21
Isten èltesse párodat :) Èn mùlt hònapban akartam ìgy nèvnapi ajándèkot Fèrjecskènek, de mint tudjuk, már felhagytam az ilyesmivel :D Tirol gyonyoru lehet, friss levegovel, csodalatos tajakkal :) szerencsesek vagytok :)
1184. Szonnny (válaszként erre: 1183. - Manono)
2015. márc. 19. 08:38

Nem emlékszem a nevére, de megkérdezem a páromat. Tök alap szállás volt egyébként, semmi luxus. :)

Én is szállásokat keresgélek, de olyan nehéz, de legalább lefoglalom magam... :D

1183. manono (válaszként erre: 1182. - Szonnny)
2015. márc. 19. 08:24

Őriszentpéteren talaltam egy-ket jo szallast. (De leirod,ti hol szalltatok meg/melyik vendeghaz?)

Tegnap este elkezdtem nezegetni Tirolt,ahogy Fülemüle irta...nincs kozel,de gyonyoru..:)

1182. Szonnny (válaszként erre: 1171. - Manono)
2015. márc. 19. 08:04

Mo-on hova tervezitek a 4 éjszakát?

Kezet foghatunk, mert Ausztria nekem is a szívem csücske! :) Imádom!! <3 Fülemüle szerencsés vagy, hogy itt élsz! :)

1181. Szonnny
2015. márc. 19. 08:01

Sziasztok!

Fülemüle biztos a sors más alkalomra tartogatja két csíkos tesztet! ;) Isten éltesse a párodat! :)

Pluharniki drukkolunk neked, ha csináltál tesztet, gyere a jó hírekkel! ;)

Nyuszmó a szédülés jó, azt olvastam. Drukkolunk neked is! ;)

2015. márc. 18. 22:35

Akkor neked is hamarabb jött Fülemüle, egy hullámhosszon vagyunk. Isten éltesse sokáig a párodat. Az órákat imádják a pasik biztos nagyon örült neki.

Kitartást Nektek.

1179. nyuszmó84 (válaszként erre: 1146. - Szonnny)
2015. márc. 18. 22:14

Én vasárnap óta szédülök. Nem egyfolytában, de néha elég erősen. Nem tudom mi okozhatja. Reménykedek.

Nektek pedig drukkolok. Szeressétek egymást a párjaitokkal. :-)

1178. nyuszmó84 (válaszként erre: 1173. - Pluharniki)
2015. márc. 18. 22:12

Szorítok neked. :-)

Ha csinálsz, írd meg a teszt eredményt.

1177. nyuszmó84 (válaszként erre: 1132. - 37403e3af4)
2015. márc. 18. 22:07

Nagyon sajnálom sutyi83. :-(

Kívánom, hogy minél előbb újra próbálkozhassatok.

2015. márc. 18. 21:20

Sutyi, nem bírom ép ésszel felfogni, ami történik Veled/Veletek:(((Nagyon sajnálom, szívből drukkolok Neked! Kitartás, légy erős!

Én mára ocsúdtam fel az "önsajnálatomból" amiatt, hogy ismét megjött:(, ma van a párom szülinapja, amire nagyon szerettem volna neki adni egy kétcsíkos ajándékot, de mivel nem sikerült, ettől még szerettem volna neki egy szép napot szerezni! Így elmentünk vacsizni itt Tirolban egy magyarok vezette Étterembe, és kapott egy igazán férfias karórát tőlem. Örült neki, és ez a fontos nekem.

Mi is megyünk nyaralni, valószínóleg Krétára augusztusban, mert én még nem repóltem soha és a tengert sem láttam soha, most viszont megtehetjük, és meg is tesszük:) Nagyon várom már!

Manono, ha Ausztriában messzebbre is mennétek, akkor itt, ahol mi élünk Tirolban, olyan gyönyörű helyek vannak, hogy mindig úgy érezzük, egy képeslap közepén vagyunk:) Nyugalom van, és csak csodálatosan szép dolgok! Ajánlom mindenkinek és akár segítek is szívesen szállásügyben vagy bármiben!

1175. nyulovics (válaszként erre: 1173. - Pluharniki)
2015. márc. 18. 21:15
Drukkolok, hogy pozitív legyen a teszt, írj mindenképp ;-)
1174. 08246b2968 (válaszként erre: 1173. - Pluharniki)
2015. márc. 18. 21:14

És érzel valamit ami babát jelezhet?

Ez a legbosszantóbb mikor nincs baba és késik is. Bízzunk benne hogy neked a baba fog csak jönni :)

Ha teszteltél jelentkezz. Drukkolunk.

2015. márc. 18. 18:51

Sziasztok!

Nagyon sajnálom sutyi :(

Hiába érzem napok óta,hogy mindjárt megjön,még mindig semmi.Ma vagyok a 31.napon,bár ez nem ad nekem semmi pozitív töltetem,hisz az utolsó is 36-ra jött.

Bíztam a clostiban,hogy meghozza időre,de mégsem.

Félek tesztet csinálni,mert már annyit csalódtam...azért lehet reggel csinálok egyet.

2015. márc. 18. 15:52

Rómát én is megnézném :)

Ausztria csodálatos, de várom már én is a nyaralást :)

Annyira jó hogy süt a nap már most is, és szép az idő- a kedvem is jobb- még így is . . . :)

1171. manono (válaszként erre: 1161. - Szonnny)
2015. márc. 18. 14:17
Hat legalabb 4 ejszaka,azt egy helyen. Aztan lehet meg hozzacsapok 2 ejszaka szallast Ausztriaban:) nagyon megy a tervezgetes :) Ausztria (meg Nemetorszag) meg pont az a hely ahol nagyon otthon erzem magam. Jooo lesz :)
1170. Szonnny
2015. márc. 18. 14:04
Hát akkor csajok, változásra fel! Talán az idő is gyorsabban fog telni, aztán észre sem fogjuk venni és ott lesz a két szép csík a teszten! :)
1169. lilura
2015. márc. 18. 12:35
Mi pl pont a hetvegen foglaltunk szallast Tihanyba, megyunk a Levendula fesztivalra a szuleinkkel juniusban :) ès abban a honapban par nap Roma is belefer :)
1168. lilura
2015. márc. 18. 12:33
Persze, hogy nem lehet, nehèz, sôt, pokoli nehèz. De gondoljatok arra, hogy a "ragondolas", az ujjtordeles sem segit...vagy jön vagy nem, van, amit hiába is szeretnènk, nem tudunk befolyásolni, de ez is okkal van ìgy. Idôben fog jönni :) a nyaralás, eskuvo ès naszut szervezes tök jo :)lehet masra gondolni :)
2015. márc. 18. 12:17

Én is felszabadultabb voltam, most tényleg csak számolok, hőmérőzök, adagolom a vitaminokat és kesergek.

Talán ez a jó idő meghozza a jókedvet, a csavargást, a nem a babára gondolást.

És úgy van ahogy Szonnny mondja, nem lehet csak úgy elengedni, mert ha el is engeded, de ha együtt vagytok úgyis arra gondolsz hogy na lehet hogy most. . .

1166. nyulovics
2015. márc. 18. 11:53

Annyira szorítok Nektek, lányok <3 jobb elengedni csak nagyon nehéz..

Mindenképp írok a doki után de az még két hét :-(

1165. Szonnny (válaszként erre: 1162. - Nyulovics)
2015. márc. 18. 11:46
Örülök, hogy minden rendben van. Írjál mindenképp az orvos után! :)
1164. Szonnny (válaszként erre: 1163. - Lilura)
2015. márc. 18. 11:45
Teljesen egyetértek veled. Én is sokkal boldogabb voltam, amíg nem vágtunk bele. Most viszont bárhogy akarom átprogramozni az agyam, nem tudom, mert már eldöntöttünk, hogy szeretnénk. Viszont itt írtam is, hogy semmit nem szedek a vitaminokon kívül, nem figyelgetek, nem számolok és próbálok nem rágondolni. Hátha úgy talán sikerül, sőt, ahogy írtam, több lánynak így jött össze, amikor már elengedte, elkezdett mással foglalkozni. De szerintem ez nem megy egyik napról a másikra.
1163. lilura
2015. márc. 18. 11:32
Lanyok, Mi sokat beszelgettunk Ferjecskevel, es arra jutottunk, hogy a legjobb Nekem, ha nem tema Nalunk a baba. Marmint nem gondolkodunk, gorcsolunk, diskuralunk, csak vagyunk, szeretjuk egymast. Oszinten, tudom, hogy nem hangzik szepen, de En sokkal boldogabb ember voltam a "bebiproject" elott...mult heten talan negyszer pityeregtem el magam kb a semmiert...:D hat kell ez Nekem? Kell ez Nekunk? Nem hiszem. Nem akarom, hogy az eletunk 28-30 napos ciklusokbol meg ovulaciokbol alljon csak. Rajottem, hogy azt szeretnem, ha igazan elnenk, nem csupan varakoznank. Ezen vagyunk most. Persze maradok, es olvasgatok de ugymond tet nelkul :) nagyon szoritok Nektek :) Dominika egyebkent biztos csodas less :) egyik volt csoporttarsam nyaral eppen most ott :)
1162. nyulovics (válaszként erre: 1155. - Szonnny)
2015. márc. 18. 11:31
Köszönöm, remekül vagyok :-) gondolom pár nap és beköszöntenek a tünetek, de egyelőre sunshine happy. A beágyazódás környékén volt szörnyű, most jó, várom hogy mehessek a kedvenc doktorbácsimhoz megkukkantom Pindúrkát <3
1161. Szonnny (válaszként erre: 1160. - Manono)
2015. márc. 18. 10:36
Hát rengeteg látni való van az biztos. :) Hány naposra tervezitek? Egy szállás lesz és oda visszamentek minden nap vagy több helyet néztek?
1160. manono
2015. márc. 18. 10:33

Messzebbre is,persze!

De jo,h ti mar voltatok:)

1159. Szonnny (válaszként erre: 1158. - Manono)
2015. márc. 18. 10:31

Őrség az jó hely! Kicsit mintha megállt volna az idő, én nagyon imádtam... :)

Mi Hegyhátszentjakabon voltunk a Vadása tónál. A környező településeket is bejártuk, egyikben épp vmi vásár volt, jól ott is ragadtunk szinte egész napra. :D

Szlovéniában még nem voltam, de gyönyőrű lehet, hát Ausztria meg örök kedvenc. Imádom. :) Határ mentén akartok vagy messzebbre is elmennétek?

1158. manono
2015. márc. 18. 10:26

De jo! Hat kerlek,az Őrsegben nezelodom :):)

Es onnan autos kirandulast szeretnek szloveniaba es ausztriaba:)

Ez a terv:)

Ti hol voltatok pontosan?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook