2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
De aranyosak vagytok:)
Tirol tényleg gyönyörű, és végre itt a tavasz, úgyhogy lehet menni mindenfelé kirándulni, mert itt aztán max 50 km-e körzetben is kb 10 év lenne, mire minden gyönyörű helyet megnéznénk:)
Nem olyan vészes az út, 6 óra végig autópályán Budapesttől..Mi minden hónapban megyünk haza, így ismerem a szitut:)
Tehát, ha bárki errefelé jönne, szívesen segítek, hogy merre mi a szép és látnivaló:)
Regcsi, igen úgy tűnik harmóniában vagyunk, nekem 4 nappal előbb megjött, ami még sosem történt meg...Nem is értem, olyan tüneteim voltak, amik még sosem, ezért reménykedtem...
Nyuszmó, a szédülés jó jel lehet:)
Nem emlékszem a nevére, de megkérdezem a páromat. Tök alap szállás volt egyébként, semmi luxus. :)
Én is szállásokat keresgélek, de olyan nehéz, de legalább lefoglalom magam... :D
Őriszentpéteren talaltam egy-ket jo szallast. (De leirod,ti hol szalltatok meg/melyik vendeghaz?)
Tegnap este elkezdtem nezegetni Tirolt,ahogy Fülemüle irta...nincs kozel,de gyonyoru..:)
Mo-on hova tervezitek a 4 éjszakát?
Kezet foghatunk, mert Ausztria nekem is a szívem csücske! :) Imádom!! <3 Fülemüle szerencsés vagy, hogy itt élsz! :)
Sziasztok!
Fülemüle biztos a sors más alkalomra tartogatja két csíkos tesztet! ;) Isten éltesse a párodat! :)
Pluharniki drukkolunk neked, ha csináltál tesztet, gyere a jó hírekkel! ;)
Nyuszmó a szédülés jó, azt olvastam. Drukkolunk neked is! ;)
Akkor neked is hamarabb jött Fülemüle, egy hullámhosszon vagyunk. Isten éltesse sokáig a párodat. Az órákat imádják a pasik biztos nagyon örült neki.
Kitartást Nektek.
Én vasárnap óta szédülök. Nem egyfolytában, de néha elég erősen. Nem tudom mi okozhatja. Reménykedek.
Nektek pedig drukkolok. Szeressétek egymást a párjaitokkal. :-)
Szorítok neked. :-)
Ha csinálsz, írd meg a teszt eredményt.
Nagyon sajnálom sutyi83. :-(
Kívánom, hogy minél előbb újra próbálkozhassatok.
Sutyi, nem bírom ép ésszel felfogni, ami történik Veled/Veletek:(((Nagyon sajnálom, szívből drukkolok Neked! Kitartás, légy erős!
Én mára ocsúdtam fel az "önsajnálatomból" amiatt, hogy ismét megjött:(, ma van a párom szülinapja, amire nagyon szerettem volna neki adni egy kétcsíkos ajándékot, de mivel nem sikerült, ettől még szerettem volna neki egy szép napot szerezni! Így elmentünk vacsizni itt Tirolban egy magyarok vezette Étterembe, és kapott egy igazán férfias karórát tőlem. Örült neki, és ez a fontos nekem.
Mi is megyünk nyaralni, valószínóleg Krétára augusztusban, mert én még nem repóltem soha és a tengert sem láttam soha, most viszont megtehetjük, és meg is tesszük:) Nagyon várom már!
Manono, ha Ausztriában messzebbre is mennétek, akkor itt, ahol mi élünk Tirolban, olyan gyönyörű helyek vannak, hogy mindig úgy érezzük, egy képeslap közepén vagyunk:) Nyugalom van, és csak csodálatosan szép dolgok! Ajánlom mindenkinek és akár segítek is szívesen szállásügyben vagy bármiben!
És érzel valamit ami babát jelezhet?
Ez a legbosszantóbb mikor nincs baba és késik is. Bízzunk benne hogy neked a baba fog csak jönni :)
Ha teszteltél jelentkezz. Drukkolunk.
Sziasztok!
Nagyon sajnálom sutyi :(
Hiába érzem napok óta,hogy mindjárt megjön,még mindig semmi.Ma vagyok a 31.napon,bár ez nem ad nekem semmi pozitív töltetem,hisz az utolsó is 36-ra jött.
Bíztam a clostiban,hogy meghozza időre,de mégsem.
Félek tesztet csinálni,mert már annyit csalódtam...azért lehet reggel csinálok egyet.
Rómát én is megnézném :)
Ausztria csodálatos, de várom már én is a nyaralást :)
Annyira jó hogy süt a nap már most is, és szép az idő- a kedvem is jobb- még így is . . . :)
Én is felszabadultabb voltam, most tényleg csak számolok, hőmérőzök, adagolom a vitaminokat és kesergek.
Talán ez a jó idő meghozza a jókedvet, a csavargást, a nem a babára gondolást.
És úgy van ahogy Szonnny mondja, nem lehet csak úgy elengedni, mert ha el is engeded, de ha együtt vagytok úgyis arra gondolsz hogy na lehet hogy most. . .
Annyira szorítok Nektek, lányok <3 jobb elengedni csak nagyon nehéz..
Mindenképp írok a doki után de az még két hét :-(
Messzebbre is,persze!
De jo,h ti mar voltatok:)
Őrség az jó hely! Kicsit mintha megállt volna az idő, én nagyon imádtam... :)
Mi Hegyhátszentjakabon voltunk a Vadása tónál. A környező településeket is bejártuk, egyikben épp vmi vásár volt, jól ott is ragadtunk szinte egész napra. :D
Szlovéniában még nem voltam, de gyönyőrű lehet, hát Ausztria meg örök kedvenc. Imádom. :) Határ mentén akartok vagy messzebbre is elmennétek?
De jo! Hat kerlek,az Őrsegben nezelodom :):)
Es onnan autos kirandulast szeretnek szloveniaba es ausztriaba:)
Ez a terv:)
Ti hol voltatok pontosan?