2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Sutyi nagyon szurkolunk és várjuk a pozitív tesztet. 😉🍀
Libi én nem hallottam erről a C vitamin dologról, bár azt olvastam, hogy nagy adagban késlelteti a mensit...
Én sem szedek amúgy most semmit, majd ha esetleg sikerült. Én sem akarom évekig feleslegesen szedni, úgyhogy eltettem mindent.
Lilura te mit éreztél a nemvárt előtt?
Uadrienke a napi 3 az nem semmi 😊
Libi nem sokmindent érzek, szurkál a hasam és egész nap aludnék, ezek a leginkább szembetűnő dolgok na meg hogy nem mensizek 😉
Én benne vagyok az ikrekbe:-))))csajok kitartást!
Nálunk akár napi 3x is szokott lenni párom nagyon aktív:-))))
Szia:)
Drukk Neked is:)
Nem tudom babás időszakban mennyi az előírt C- vitamin.Ugye a doki ha betegek vagyunk az ezreset javasolja napi szinten.
Én már abbahagytam az Elevitet,csak e-vitamint szedek.Mert úgy voltam vele ennyi erővel akkor ha évekig nem jön össze,évekig szedjem?
Szerintem ezt az E-vitamint is ha beszedtem nem fogok mást,már csak babonából sem.
DE szerintem 1100 mg napi adag nem okozhat bajt.
Ma délelőtt nekem megjött.DE számítani lehetett rá.Most már csak annyi vágyam van hogy ne legyenek össze-vissza vérzések,hátha akkor jobban össze tudjuk hozni.
Szép délutánt nektek,itt mindjárt esni fog.
Koszi Szonny a valaszt :) csinaltam delelott is egy tesztet, halvany a masodik csik, most hamarabb megjelent. Tegnap voltunk egyutt a parommal, legyunk ma is? Vagy csak holnap? Nem tudom, h mi lenne a jobb, nem akarom lekesni 😁
Lehet nem is kellett volna tesztet csinalnom, mert most meg tudom, hogy kene... :/
Libikoka- nem veszek semmit sem okoskodasnak :) meghallgatom mindenki velemenyet. Lehetnigazad van, a ragorcsoles miatt kesik. A 30. Naptol mar falra tudnek maszni, hogy mivan mar... Ebben a honapban probalok nyugodt maradni.
A masik kerdes, ki hany mg C vitamint szed, aki szed?
Nekem van egy keves a terhes vitaminban plusz szedek napi 1000mg-ot. Most olvastam a neten, hogy a nagy dozisu C vitamin verzest segit elo es regen ilyen magas dozisban szedtek, amikor a nem kivant terhessegnek veget akartak vetni. Hat nagyon megilyedtem, en akkor nagyon sokat szedek? Osszesen 1100mg/nap. Lehet akkor ez nem jo? 😕
Minjárt küldöm priviben. ;)
A barátcserje jó lehet, én is pozitív véleményéket olvastam róla.
Annó mikor én is abbahagytam a gyógyszer, rögtönaz első hónapban meg is jött, viszont a ciklusom hossza változó, most már van hogy 35 nap (legutóbb). Viszont átlagban 29 napos. De sosincs olyan, hogy ugyannyi napra jön meg...
Szonny!
Nagyon köszi, ha megírod!!!
Iszonyú kíváncsi vagyok, hogy nálam mutatna-e bármit is.. az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy van-e pé-m :( Kb. 2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, és nem akarok egyből a dokihoz rohanni. A gyógyszer utáni első ciklusom (amit én amúgy csodának tartok, mármint hogy megjött :D) 31 napos volt, most még megvárom a kövi mensit, bár a legjobban annak örülnék, ha nem jönne :))) De ha mégis, akkor megnézetem dokival, hogy egyáltalán van-e pé-m. Nem ártana tudni, mert ha valami gebasz van, akkor csak mennek a hónapok... A ciklus beállítására kifogom próbálni a barátcserjét, az egyik ismerősömnek nagyon bevált, beállította 28 naposra, pedig ők nem is nagyon hittek benne.. aztán most már 20 hetes a babóca a pocakban! :)
Néha= meg egyből a
Bocsi 😊
Sziasztok!
Köszi a kávét. 😊
Bibi az ovutesztekre rá van írva, hogy hány perc után olvasható le az eredmény. Az enyém 10 perc, úgyhogy sokszor nem jelenik néha két csík. Ha halványan ott volt a másik, akkor az egy -két napon belül erős két csíkos lesz.😉
Nini én el tudom küldeni, hogy milyet használok. Eddig kétszer próbáltam, mármint két ciklusban és ahogy éreztem a nyákot elkezdtem tesztelgetni és pár napon belül pozitív lett. úgyhogy meg vagyok elégedve vele...😉
Szép reggelt!
ELőször is küldenék egy jóóó kis kávét nektek, aztán lenne egy kérdésem hozzátok.
Olvasom, hogy sokan használtok ovu tesztet... A kérdésem az lenne, hogy milyet? És szerintetek ez mennyire megbízható? Csak mert gondolkozom azon, hogy vennék, de úgy vagyok, mint libikóka, sosem próbáltam.
Köszi a válaszokat előre is! :)
Sziasztok,jó reggelt,hoztam nektek finom kávét.
Szóval nem lelkesedtek az ikrekért,rendben:)
Bibi,nem hinném hogy ettől bármi baj lenne veled.Nem okoskodok bele mert ovu teszthez nem értek,sosem próbáltam.DE tudod hogy a késéseknek több oka is lehet.Tegnap olvastam azt hiszem F. vagy M. újságban hogy amikor valaki rágörcsöl a gyerekre ,lehet menstruációs késés,mert a szervezet úgy veszi vészreakció van ,hisz szorongunk,és ezért késhet is.Mint pl nálam? Nem tudom,de könnyen lehet.
Sityu mizujs veled?
Sajnalom Libi :(
En is inkabb akkor ez a honap, nem tudom mit csinalnek ikrekkel :)
Regcsi- ezek jo jelek, nagyon izgulok ertetek :) mar csak par nap 😉️
Csajok, segitsetek, bocsi, hogy a hulye elmelkedeseimrol irok es ertetlenkedem, de ma egesznap pè-re utalo jeleim voltak. Zuhi elott csinaltam gyors egy ovu tesztet, negativ lett, de nem vartam sokat, csak par masodpercet es dobtam is a kukaba, felhuzott egybol, hisz tul "koran" van.
Most fogmosaskor kivettem es halvany pozitiv... Szoval akkor holnap v holnap utan lesz rendesen ovu?
Ma van a 10. Napom szoval ha a 12-13. Napon lesz akkor kb 28 naposnak kene lenni a ciklusomnak, igaz?
De mi van, ha megint 33 napos lesz? Akkor valami tuti nem jo velem... :(
Szerintetek? 😕
De, még van egy hónapunk, ha nem sikerül, akkor megy vissza.
Ja volt, de már nincs... 😂
Gozom sincs.
Parod amugy nem megy vissza kontrollra? Csakhogy neki is volt valami gyulladas a spermiumjaiban.
7,6? Akkor volt energiad :)
És összejött elsőre.. csak tudnám hogy csinálják.... 😮😮😮😢
Egyik ismerősöm most szült, két fiú után lánya lett. Tök kis cuki, rakott fel képet. Annyi idős a csaj, mint én. 😮
Ja futottam ma 7,66 km-t. 👏👏👍😊