2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
En hiszek :-)
Tobb oldalon is olvastam, hogy a lanyok tovabb elnek, mint a fiuk. De en ugy tudom, hogy ha pè elott 1-2 nappal vagytok egyutt, akkor nagyobb valoszinuseggel kislany lesz, ha viszont pè napjan v utanna, akkor kisfiu, mivel ok gyorsabbak.
Baratnomek igy idozitettek, persze neki ora es perc pontossagu a mensije, igy elso baba fiu, most pedig mindenkeppen kislanyt szerettek volna es sikerult is :-) mar 32. hetes :-) lehet csak veletlen, nem tudom :-)
Nekem mindegy lenne csak sikeruljon 😉
Szia maku!
Üdv közöttünk. Írj pár sort magatokról. Hány évesek vagytok, te és a párod? Első baba lesz? Mióta próbálkoztok?
A neten találsz nagyon hasznos olvasnivalókat a vitaminokkal kapcsolatban. Csak írd be a keresőbe. Van pl. terhességi vitamin összehasonlító táblázat is. Találsz olyan leírásokat is, hogy milyen ételeket ajánlott kerülni várandósság idején.
Érdemes olvasgatni ilyen cikkeket és kiszűrni belőle a számodra hasznos infókat.
Én Gravidát szedek. Szerintem attól jobb az étvágyam. Híztam amióta szedem. Nem biztos, hogy másra is ilyen hatással van.
Mindenkinek más a vitaminszükséglete.
Sok sikert nektek is! :-)
Mintha hétfőn írta volna, hogy egy hét... de lehet rosszul emlékszem...
Én csak a méhpempőt szedem...
Libi atirtam.
Hega meddig nyaral? Neki ma van a nemvart :)
Jajj bár csak így lenne... 😊
Én is aludtam, muszáj volt, éjszaka nem aludtam jól. 😕
Július 24 a nem várt mensi.
de soká lesz..brrrrr
Szépeket nektek.
Vége a szabimnak,nem tudom mennyit tudok jönni.DE drukk nektek.!!
En is WomanLogot hasznaltam, szerettem.
Szonnny valoban aprolekos en is lassan haladok :) No meg sokaig idom se volt. Ma igen pihenunk most ebredtunk a szundibol :)
Ez akar jo jel is lehet hogy pattanasos lettel :) Lehet a baba jelez :)
Csajok 6 pattanásom jött ki, ennyi nem volt egyszerre kB. tinikorom óta. 😮😮😂
Nekem naptáram az alkalmazás neve és az most nem tette át a nemvárt dátumát, pedig beírtam az ovu napját. Moncsi régen nekem oda WomenLog volt. 😊
Regcsi nagyon lassan haladok a színezéssel, nem tudom mikorra leszek kész az egésszel. Nagyon aprólékos. 😂😊
Szóval már rend van? Akkor jöhet a megérdemelt pihenés. 😉
Ennek az alkalmazásnak WomanLog a neve.
Nekem behúzza a termékeny, ill. a kevésbé termékeny, de esélyes napokat is.
A termékeny napokat pl. ebben a hónapban a ciklus 11-18 napjaira teszi, és még utána 1 hetet behúz kevésbé termékeny napoknak is.
Itt a lányok másfajta naptárt használnak, amiket szintén jónak mondtak, érdemes lehet többfélét megnézni, amelyik több ciklust vesz viszonyítási alapul, és átlagot számol.
Helló Maku! :)
Én is Bibihez hasonlóan a kétnaponkénti együttlétet javaslom, általában ezt szokták javasolni, mert így biztosan nem késitek le a peteérést.
Változó ciklus esetében kicsit nehezebb a peteérés napját belőni, de kb. ki tudod számolni úgy, ahogy Bibi írta. A visszafelé számolt 14 nap az biztos, a változó ciklusok végéből kivonod, kijön egy kb. időszak, ami között lehetséges a peteérés.
Nekem a telefonon van egy applikáció, az lövi be a termékeny időszakokat, talán egy ilyen is segítségedre lehet, mert az figyelembe veszi a ciklusok hosszát, és átlagol.
Jaj de jó, nagyon örülök, hogy rendben vagytok már! :) Készen áll a kis fészek! :)
Nagyon izgulok, szorítok hogy pozitív teszttel zárd a hónapot! :)
En azt olvastam, hogy ha valtozo a ciklusod, akkor a legrovidebb ciklusodbol is vonj ki 14 napot, szal 28 napos eseten a 14. Van pè-d. Es vonj ki a leghosszabbol is 14et szoval 30 napos eseten a 16. Napon van/volt.
Ebben az esetben kb a 10. Naptol a 20. Napig 2 naponta sexeljetek :-)
Nekem most a 13. Volt szerintem pè, a multkor a 21.-en.
Szoval mi mar a 9. Naptol ketto naponta vagyunk egyutt, ezen a hetvegen minden nap 😁 mert nem vagyunk faradtak. ️
Igazabol nehez megmondani, en mar hallottam olyanrol is, hogy mensi elott v utan lett valaki terhes szoval ha tudtok, akkor vegig 2-3 naponta. Sajnos mi eddig nem tudtuk, csak pè-kor probaltunk tobbet. Eroltetes volt es nem nagyon elveztuk, igy most megbeszeltuk, hogy akkor leszunk egyutt, ha lesz kedvunk 😊
Gratulálok Niki! :-)
Úristen, fülig ér a szàm. :-) :-) :-)
Nagyon örülök ennek a jó hírnek!
Minden rendben lesz!
Várjuk majd a feljeményeket. Puszi és nagy ölelés! :-)
Moncsi sikerult tegnap vegre tisztava es szeppe varazsolni a lakast. Este bekapcsoltam a tvt- Harry Potter ahol egy varazsszora rend lesz a szobabol , de jo lett volna egy ilyen :) jo volt reggel mar otthonosabban ebredni.
Niki valoban csodas ajandekot kapott :)
Mi ma pihenest terveztunk , de en vasalok :( bar nemsoka abbahagyom es olvasok vagy szinezek. Tenyleg Szonnny hogy allsz a szinezessel?
Gratulalok Niki, nagyon orulok nektek 🎈🍼😊
Nagyon Boldog babavarast Kivanok 😊
Regcsi- hogy vagy? Varjuk a pozitiv hireket. Mar csak 2 nap, igaz? 😊
Moncsicsa- mostmar csak fel szemet veszek be a C vitaminbol, jol megilyesztett :) mostmar csak remenykedem, hogy hamarosan nekunk is sikerulni fog :)
Sutyi- miujsag? Mikor fogsz tesztelni? :)
Eda- hogy vagy? Sikerult megbeszelni a dolgokat a paroddal?
Mi pihenunk, fozok egy kis ebedet es filmezni fogunk dleutan. Nallunk sajnos nincs valami jo ido, mosnom kellene, de nem szaradnak a ruhak 😕 es a lakasban mar nincs hely.
Szep vasarnapot mindenkinek! 🌷
Éda, írj majd, hogy alakul a pároddal a kapcsolatotok, sikerül-e rendezni a dolgokat közöttetek. Azt kívánom, hogy úgy alakuljon minden, ahogy szeretnéd.
Uadrienke, napi 3x? Hát le a kalappal... :D Szép teljesítmény!
Bibi, én pl. nem szedek az Elevit mellé semmit. Az ilyen betegesebb időszakban szoktam 1000 mg C vitamint szedni, vagy ha azt érzem, hogy kicsit kimerültebb vagyok. Én is hallottam arról, hogy a túl sok C vitamin bevitel sem jó, de inkább a gyomorra való negatív hatásáról hallottam több ezer mg esetén.
Libi, sajnálom hogy megjött, reméljük, hogy beáll a ciklusod a normálisra! Mikorra nem várod a következőt?
Hogy telik a hétvége Lányok? Regcsi, belaktátok az új kis lakást? :)
Helló Lányok! 🌞
Niki, hatalmas gratuláció, ez egy igazán boldog nap! ❤️ Csodássá tetted a vasárnapomat! 😘 Mikorra nem vártad a mensit (szerintem a dátumot csak tippeltük erre a hónapra), és mikor teszteltél pozitívat?
És... utólag nagyon boldog születésnapot! Csodás meglepit kaptál! 🎉🎁💐❤️💋
Sutyi, drhega, Regcsi, Szonnny, Nektek is megy a drukk, jöjjenek azok a pozitív tesztek! ❤️
Hát egesz jol megvagyok,köszi a kérdést.
Cicik nagyon fájnak,elég álmos vagyok,meg sokszor olyan furi a hasam...nem neveznêm émelygésnek,se igazi hányingernek...olyan furi :) egyenlőre ennyi :)