2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Köszi! :)
Remélem meg tudom adni neki! :)
Hát nagyon boldog névnapot neki utólag is :) és hátha utólag te is tudod pótolni számára azt az ajándékot :)
Nagyon-nagyon drukkolok neked, de tényleg. ;) Ha részánod magad, mindenképpen írjál! ;)
Nekem annyi tuti, hogy két héttel ezelőtt, hétfőn meg kedden volt pozitív ovu tesztem, szerdán már nagyon halvány volt reggel.
Remélem azért ez a pempő meghozza a várva várt eredményt. :)
Tegnap volt párom névnapja és mondta, hogy a pozitív teszt lett volna a legszebb ajándék... :D
Regcsi mikor csinálod a tesztet? 😊
Én is csak hallottam már a nevét,mint írtam nálunk a ferulant volt.
Elméletileg így van tényleg, a nődokim nekem is mondta- mikor voltam 2x és kérdeztem hogy miért van korábbi napon az ovu.
Nekem ez a bizonytalanság elég rossz, nem akarok képzelődni,hogy mit érzek - mit nem érzek- bízom benne hogy pozitív végkimenetele lesz. De látod hogy én se mertem reggel bevállalni, már olyan sok idő telt el hogy nem megy ez olyan egyszerűen.
hát én nem ismerem sajna...
de nagyon drukkolok neked! ;)
Én megmondom őszintén, hogy nem merek tesztelni, félek, hogy 1-2 napon belül megjön és megint iszonyú csalódás lesz a vége. Ennyi idő után, bármennyire is szeretném és bízom benne, nagyon nehezemre esik elhinni, hogy akár sikerülhetett is... :(
Meg nekem amúgy is, csak vasárnap lenne esedékes, nem tudom, hogy mennyire hihető ez a ovu után 14 nappal mensi történet. :(
Profertil gyógyszerről tudtok valamit?
Szerintem délután bátrabb leszek, vagyis most így vélekedek, de lehet ha hazaérek inába száll a bátorságom :)
már nem. Rájötem, hogy felesleges, mert soha nem alszom egyhuzamban 6 órát. Általában 3-4 óránként fent vagyok, így meg nem ad reális eredményt.
Remélem még mindig nincsen semmi nálad... :) Tesztelsz délután vagy reggel inkább?
Te méred még a hődet egyébként?
gondoltam hasznos lehet...
[link]
Akkor lehet érdemes lenne erre nagyobb figyelmet fordítani...
Az első próbálkozás eredményét kivárjuk..nekem naggyabol egy idoben van peteeresem es ha abban az idoben gyakran leszunk egyutt es nem sikerul, akkor sztem valami van..es akkor el is megyunk megnezetni,hogy tenyleg ez a visszer all e a hatterben
Ezt a visszértágulatot szerintem érdemes lehet mihamarabb megnézetni, mert az nehezíti a teherbeesést.
Nálunk úgy volt hogy 2. hónaptól szedtük a Ferulant/Ovant vitaminokat és a 4.ben volt ő spermavizsgálaton ahol kiderült, hogy a katonákkal nem okés minden, gyulladás is volt bennük így egy gyógyszeres kúrát kap, amit nem is az a doki ír fel mert az biológus hanem az én nődokim ( egy intézetben dolgoznak egyébként) Ezek a gyógyszerek leginkább női gyógyszerek- ezek természetesen csak vényre kaphatók. Vitaminokat lehet vény nélkül is- Femibiont, C vitamint és e vitamint kell szednie.
Ahhan ertem. Koszi azert, remelem az orvos majd mond ra valamit :/
teljesen egyetértek, hisz rengeteg olyan példa van, ahol sokkal magasabb TSH szintekkel esnek teherbe és semmi gondjuk nincs az egész terhesség alatt. én is csak azért vagyok ennyire óvatos, mert nem derült ki hogy mi okkozta a vetélést...és próbálok mindent kizárni a köv. terhesség előtt :S
hát nem éppen, ez alulműködésre utal... valamelyik hormonból nem termel eleget a pajzsmirigyed, ezért a magaasabb érték...ha kapsz rá hormont akkor ennek csökkenie kell. De mondom ez a 2,82 nem veszélyes, sőt ez még tuti belefér. Mondjuk ha említetted volna a babát lehet hogy kaptál volna rá tabit, de nem biztos, orvosa válogassa...ez végett ne aggódj!
Regcsi! A tablszatban ugy latom hogy a parod vitaminokat szed.ezeket a vitaminokat orvos irja fel vagy ezeket veny nelkul is lehet kapni?egy kicsit aggodom mivel meselte egyszer a parom h mikor katonasagi vizsgalaton volt akkor azt mondta neki az orvos h ő szerinte herevisszer tagulata van..de semmi vizsgalat nem volt, ezt csak tapintasra allapitotta meg..nem akarunk egyből orvoshoz rohanni..eloszor meglatjuk h osszejon e..meg most fogunk probalkozni 1 het mva lesz peteeresem ha minden igaz..ha megsem jonne ossze akkor ő elkezdhet ugyaan vitaminokat szedni csak igy magatol (gondolok itt Fer14re stb) v inkabb orvoshoz menjunk? Bar remelem erre nem lesz szukseg..
Hat en sem :-(
De nekem ez megmagyarazna a pattanasokat,
Lehet amiatt van. Es allitolag nem
Lehet sok jodot enni. Televan a terhes vitamin joddal es imadom a sot is. 😕
Szerintem emiatt ne keseregjetek- nem hiszem hogy ez így lenne, gondoljatok csak a véletlen gyerekekre- szerintetek ott minden rendben van?! Na ne túlozzunk...szóval csak nyugi csajok. Otthon én is megnézem majd az értékem, kb márciusba voltam általános vérvételen.
én nem hiszem, hogy mindenkinek aki teherbe esik tökéletes minden értéke. Nem akarok elhinni....
Tenyleg azt irjak, h ha babat akarsz, akkor ne legyen 2 felett a ths.
Ohh basszus, ha tudtam volna ezt hamarabb, akkor nem remenykedek ennyit. :(
Üdv itt Mimike! Sajnálom ami történt és kívánok Neked gyors pozi tesztet és problémamentes várandósságot! :)
En maganbam voltam, mert sima orvos nem csinalt nekem verkepet. Remenykedtem, h visszahivnak valami miatt, hisz az nekik csak jo, tobb penz, de nem hivtak, es nekem se mondtak, hogy nem jo, megsem jeloltek. 😕
Sot, azt irta az email vegere, h ne aggodjak a pajzsmirigyem miatt. De! Azt nem mondtam, h babat akarunk.
Ahhan koszi, ezt sem tudtam :) es erre mar adnanak valami gyogyszert nekem? Ez mar majdnem tulmukodes? Jol ertelmezem?
További ajánlott fórumok: