2015 nyara - Babatervezés (beszélgetés)
Sajnálom... Én nem hőmérőzök, úgyhogy Te biztos tudod, ha így van.
Te jársz dokihoz, van valami panaszod, vagy spontán próbálkoztok?
Nekem fájdogál lent mindenem, mintha meg akarna jönni. Jobb petefészkem érzem jobban, és tényleg ott a tüsző. Nyákom alakulgat, mivel a doki azt mondta hogy ma-holnap megrepedhet, ezért én a holnapi napra tippelek. Kivi leszek az ovu tesztre este. Mi lesz ha nem lesz pozi ma-holnap se? Akkor mi van, vagy mi lesz az akkor 20-21 mm-es tüszőmmel?
Vagy engem tényleg szivat a teszt?
Ma este nem merek szexelni, mert Ti is azt írtátok és olvastam több helyen is, hogy pozitív után kell együtt lenni. Addig csak hadd gyűljenek a katonák, hogy minél több tudjon mocorogni :)
Jo reggelt Lányok
Nekem tuti meg fog jönni vagy ma vagy holnap,mert leesett a hőm.36.8.ra 😔 ez a hónap sem jött össze 😔
Azert erzem, h nem fog sikerulni, mert nem tudtunk egyutt lenni es majd csak holnap tudunk, addigra meg már lehet elmulik ez a dolog :)
En sem tudom, h mikor kell. Mi elotte probaltuk es pont pozi ovu teszt napjan, de eddig nem jott be. Most megprobaljuk egy nappal utanna- azaz holnap, hat majd kiderul. :)
Na most vilagositson már fel valaki! Mikor kell szexelmi? Azt mondják a pozi napon vagy előtte egy nappal vagy utána egy napp. Akkor most mikor???
Ja hát velem kezd nagyon kicseszni a teszt. Tegnap picit erősebb volt a csík és nyilván erősödnie kéne ha van egy 17mm-és tüszőm, nem? De neeeem.
Viszont kedves Bibi, a jövőre nézve ez nagyon nagyon jó hír, hogy van pontosan peteeresed :-) sztem nem késő a holnap, egy próbát meger. Legfeljebb jól érzed magad ;-)
Igen hallottam hogy Angliában ez azért máshogy megy. Két ismerősöm is hazakoltozott babaprojekt miatt. Az egyik azt mondta hogy mégegyszer nem csinál végig egy terhesseget és szülést Angliában....
Tök jó hogy ilyen pozitív vagy :-) Miért érzed azt hogy most nem fog sikerülni?
Hat csajok nekem elegem van. Merges vagyok es csalodott :(
Ugyebar mar nyar ota azon vagyok, hogy lerovidtsem a hosszu ciklusaimat 33 naprol 28ra. Mindenfele vitamin, torna, IR szeru dieta, szinte mindent bevetettem es sikerult is 30ra majd 29napra beallitani.
Ebben a honapban lekakiltam az egeszet, otthon voltam, se mozgas, se dieta. Tomtem be a mama altal feher lisztbol keszitett jo cukros makos kalacsot es kakaos csigat. Semmivel nem foglalkoztam csak remenykedtem, hogy megint 29 napos lesz a ciklus, 15-16. napi ovuval.
Erre ma mi tortenik? Tettem fel rola kepet. Ciklus 14. napjan pozi ovu teszt. Nem hiszem el :( ami jo is meg nem is, mert igy mar tuti lekestuk :(
Vasarnaprol nem hiszem, hogy maradtak volna harckepes katonak, a holnap este meg szerintem mar keso lesz :(
Mit gondoltok?
Jajj valamiert nem akar ez osszejonni. Ne haragudjatok, kicsit rinyalosra sikeresett ez a poszt, de nem ertem... Most amikor semmit nem teszek a ciklusomert, akkor rendesen mukodik?! 😕 Ki erti ezt... ☹
En is hoztam magammal az utrogestant, ha csoda tortenne, akkor elkezdenem hasznalni, de ugy erzem, hogy most lefogunk maradni :(
Parom mèg nem volt sperma vizsgalaton es megbeszeltuk, hogy megnezetjuk ot is, mielott elkezdem a Clostyt, nehogy feleslegesen szedjem es utolag deruljon ki, hogy ne adj isten valami gond van a katonakkal, de ugysincs :) pozitivan allok hozza :)
Mi angliaban vagyunk jelenleg, par het mulva koltozunk haza es majd otthon elmegy orvoshoz, addig meg probalkozunk siman aztan meg indulhat a Closty. Na meg ehhez uh/s kovetes is kell, amit angliaban nem csinalnak, sajnos :(
Nalunk is ez lesz, de most meg csak a progi potlassal probalkozunk be, hatha jo lesz ez a kis pete :)
Paroddal mi a helyzet?
Remek hirek, szurkolok nagyon. :) mindent bele 🍀
Akkor jol olvastam ezt a 60-as erteket :/ sajnos :( lehet nekem is ezzel van a baj.
Mivel fognak stimulalni?
En majd a Clostyt kezdenem, ha a parommal okes minden, es utrogestan a 16. naptol ket hetig, ha negativ a teszt, akkor abbakell majd hagynom, hogy megjojjon. Ezt probalhatjuk 3 cikluson keresztul, ha nem sikerul, akkor foggalmam sincs, hogy mi a kovetkezo lepes... 😕
Nmol/L..
Hát gondolkodunk a magánon, egyelőre meglátjuk mit mond nekem holnap a doki aztán kitaláljuk :)
Nekem 16-60 között van a normál érték.
Azért nagyon sokféle adatot írnak jónak vagy rossznak a neten.
LH tesztem meg tisztán pozitív volt, látni is a tendenciát középidőben. Most, sztm. holnap-holnapután már pozi lesz, mert erősödik.
Nekem nmol/L-ben van az ertek.
3-30nmol/L: azt irja, hogy volt ovu 10 napja vagy kevesebb, mint 5 napja, de potlas kell.
<3 nmol/L: nem volt
>30nmol/L: megvolt az ovu
>120nmol/L: tobb pete volt
Ez az angol leletemen van. Hat nekem a 60-at sem eri el sosem, nem hogy 120 :D valahol olvastam, hogy 60 lenne az idealis... 😕
LH mindig lehet a szerveztben, ezert nem ajanljak pl pcosnal az ovu tesztet, mert nekik mindig van. Ugyanolyan eros volt mint a kontorol csik?
Szerintem termeszetes progi potlassal tudnak segiteni, vannak erre kremek, de nem nagyon tudom, az orvos biztos fog tudni segiteni. Az mar jo jel, hogy volt ovu :)
És ha nincs ovu, akkor miért jelez az LH teszt?
Nekem 21,9 volt a 22. napon (viszont 26 napos volt a ciklusom, így a 19-20 napon kellett volna, de ezt ugye előre nem tudhatom) és az ovu tesz + - at jelzett.
Na de délután már okosabb leszek.
Telefonba anno azt mondta a doki, hogy valóban kevés, de ezzel az értékkel volt ovulációm.
Nem mindegy ám a mértékegység....!!!!!
ng/ml, vagy nmol/L ?
Jesszus, május 24.?????
Ilyen sokára adják az időpontokat? Nem tudtok magánrendelésre menni?
Szia,
Nekem ugy mondta az orvos, hogy a progeszteronnak a 21. napon 30 felett kell lennie, akkor megvolt az ovu. 40 felett mar utalhat babara.
Na nekem volt mar 50 is es 46 is es sosem lett baba.
Nem tudod megnezetni a 21. Napon ujra? Tuti megvolt az ovud? Ovu +7. napon kellene nezni :)
A prolakton viszont jo :)