2014 októberi babák (beszélgetés)
Valaki ajánlott Espumisan gyöngy -öt!!!
Próbáld ki!!
Jó olvasni,hogy mindenki örült :-))
Sógornőddel együtt babázhattok.
Hogy állsz tünetekkel?
Nekem hol így hol úgy...
Visszaolvastam, mert péntek óta nem voltam, nem vot könnyű :)
Holnap kezdem a 9.hetet a doki és az UH szerint :)Megvolt a nagy bejelentés hétvégén és nagy boldogság van mindenhol! Nálunk az első unoka lesz, pároméknál úgy lesz második, hogy a huga aug. elején szül, szóval 2 hónap különbséggel kapnak 2 uncsit :)
Aneto!!! Gondolunk rad és szoritunk!!!!
:-)))
Szia,
Ma este 3/4 8-ra megyek 6 hetes vizsgálat lesz.
Szorítsatok!
Fúú csajok, csak a fejfájás ne jelentkezzen, azt normál esetben sem bírom. :(
Kitartás Nektek!
Biztos front van :-(
Egész hétvégén tartott és ma is fáj... Sőt ez már migrén szerű
Nekem péntek este volt fejfájás. Olyan erős migrén hogy többször hánytam és nem aludtam egész éjjel. Bevettem egy Panadolt de az semmit sem ért.Nagyon szenvedtem. Remélem hogy nem túl sűrűn fordul majd elő.
Ma gyomorégésem van. :(
Igen, ez így van. :)
Össze is teszem a 2 kezem ezért. :) És remélem, hogy még sokáig fognak élni. :)
Jó reggelt!!!
Ki hogy van ma?
Ki megy orvoshoz?
Nálam fejfájás......
Anyukám és apósom konkrétan elsírták magukat. :)
Nekem is él még mind a 4 nagyszülő, férjemnek 3.
Tehát még 7 dédszülő élő, mindnek 1. dédunoka lesz...gondolhatod!? :)
Akkor nálatok is biztosan nagy volt az öröm! Páromnak még élnek a nagyszülei is, úgyh első dédunoka is lesz... :-)
Én nem tudom, hogy meddig fogok dolgozni, majd meglátom, hogy bírom. Elég stresszes a munkahelyen, bár ez nem biztos, hogy ez elég indok, hogy kiírjon az Sztk-s orvos. No majd meglátjuk.
Nálunk is az a helyzet, mint Korinnánál. Én is táppénzen vagyok 2 hete. :) Így mi is elmondtuk.
Nálunk is 1. unoka mind a 2 családban. :)
Én is szerdán megyek de alig várom :-P
Tünetek jönnek mennek bár én jobban örülök amikor vannak.. Az kissé megnyugtat.
Nálunk tudja mindenki...
Nehéz lett volna eltitkolni mivel 4 hete táppénzen vagyok ;-)
Köszi, megvagyok. Elég változó. Egyik nap semmi tünet, másnap hányinger, mellfeszülés, puffadás...
Voltam már dokinál, akkor voltam 6 hetes, de akkor még 3 mm-es volt és még szívhang sem volt hallható. Azt mondta a doki, hogy ez normális, mert még nagyon pici. Úgyh már nagyon türemetlen vagyok, de már csak kettőt kell aludni! :-)
A családnak most 7végén mondtuk el, nagy volt az öröm. Első unoka... Ti elmondtátok már?
És hogy vagy amúgy? Tünetek?
Elég sokáig bírtad ultrahang nélkül :-D
Sziasztok! Hétfő óta nem voltam net közelben, úgyh most kb. 20 oldalt olvastam végig...
Gratulálok az új tagoknak és rülök, hogy bővül a csoport! :-)
Én holnap kezdem a 9. hetet. Kedden megyek vissza a dokihoz UH-ra, már nagyon izgulok, remélem lesz szívhang!
Vagy én néztem félre ;-)
Pár hét és kiderül milyen nemű bajaink lesznek ;-)
Hát igen van az a bizonyos anyai megérzés :-)
Ki mit érez és utána mi lesz...