2014 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok, és elnézést a zavarásért. A 2015 januári babák klubból jövök. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy a zárt klubbotokban van e babatáblázat, mert itt látom, hogy nincs. Kértem a Hoxa-tól, de nem kaptunk. Én 2x is kértem, egy másik tag 1x. Beszüntették ezt a lehetőséget? Vagy már magunknak kell csinálni? Ha magunknak kell csinálni, léci leírnátok, hogy hogyan kell csinálni. Kérlek, ha bárki tud bármilyen infót, léci priviben írjátok meg, nem akarok beleolvasni a privát dolgaitokba itt a fórumon.
Még egyszer bocsi a zavarásért és köszi, ha tudtok segíteni.
ti már vásároltatok valamit a babátoknak??:)..
én majd szerintem jövőhónapba kezdem el a kisruhákat:)..
Sziasztok!
Van még itt valaki aki októberre várja kisbabáját?
Október 14-re vagyok kiírva,első kislányommal.
Sziasztok!!
A mi picurink is októberben érkezik!!! :)
Sziasztok! Voltunk ma dokinál, a neme még mindig erős kérdőjel.. Mintha fiút látott volna de annyira kicsi a monitor és rossz a felvétel, és ő is mondta hogy simán lehet a köldökzsinór is mert annyira ramaty volt most az UH minőség.. De kedden megyünk AFP-re és ott jó eséllyel tisztázódik a kérdés :)
16+4
Én is okt 30-ra várom a babát:)
Ma vagyok 9+4napos.
Nem tudom él e még ez a topik, ahogy kicsit visszaolvastam úgy tűkik a többség átment a FB-ra.
Azért gondolom újraéleszthető a topik:)
Szia,
Úgy tűnik kicsit szétszéledt a nép... sajnos, nők+hormonok :)
Én első babás vagyok, hétfőn töltöm a 9. hetet.
Sziasztok!
Lehet még csatlakozni?
Október 24.-ére vagyok kiírva 3. babámmal.Nagylányom 8 éves,kis fiam 2 éves.
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni, ugyan nem olyan sűrűn vagyok fenn, de én is októberre várom második gyermekem.. Most vagyok 34 (ill. 35 két hónap múlva :), de látom, itt sok a huszonéves anyuka.. Első kislányomat 28 évesen szültem, Esztike most lesz 7 éves júliusban. A terhességem elején az elsőhöz képest nehezebb volt, étvágytalanság, émelygés, hányni nem hánytam. Ezen kívül semmi gond nincs szerencsére. :) Jó hogy van ilyen topic :)
Úgy látom, hogy én is ki lettem tiltva a zárt csoportból. Én még dolgozom, va, hogy este 7-kor érek haza, utána kezdek hozzá az itthoni munkának, pl. főzés és van, hogy este 10-kor már nincs hangulatom bekapcolni a gépet. Ettől függetenül még úgy érzem, hogy aktív tagja lennék a csoportnak, de ezek szerint más nem így gondolja.
Bogyeszkusz légyszi írd meg, hogy a facen hol vagytok.
:D :D :D Kinevettünk a fészen? Nem vagy kicsit paranoiás? Nem tudom miről beszélsz,és nem is érdekel már.
Csupán igazságtalannak tartottam,hogy a többieket se szó,se beszéd kiraktátok,ennyi.
Aztán éljetek abban a tudatban,amiben jól esik :o)
Boldog babavárást nektek is!
Sajnálom hogy így fogod fel :-(
Én nem akartam ebből problémát senkinek
Nekem sem fáj hogy ti kinevettetek a facen a hátam mögött
;-)
És ez a 24 óra ott töltés is nevetséges hisz mi sem írunk többet mint ti egymásnak a facen
Ti ott mi itt.
Legyen ez így jó!
Boldog babavárást mindenkinek :-))
Mindegy, nem?
Mindenki oda ír, ahová szeretne és ahol jól érzi magát!
Sziasztok :-)
Bocsi,de azt hittem már nem vagytok aktív tagja a fórumnak
Hisz aki napokig egy szót sem ír,az vagy nem szeretne tag lenni
Vagy másik fórumot talált jelen esetben a facet
Mindenki ott és azzal beszélget ahol és akivel szeretne :-)