2014 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Én ma megyek uh-ra 4-re és már nagyon izgulok :)
De jó, hogy ennyien szülünk a csapatból Kecskeméten :) Az én dokim Szabó Gábor :)
Lehet, hogy végig gondolom akkor én is! :)
Végülis árban lehet, hogy mindegy, h 1 félére adok ki x összeget, vagy ugyanazt az összeget több félére.
Hol szoktad megvenni? Mennyibe kerül és hány darabos?
Lehet megbeszéljük apával, hogy ha elfogynak a vitaminok itthon, akkor azt vesszük meg.
Ettől nem lesz óriás a bébi? :O
Pontosan, ugyhogy fembiont szedek+utro napi 3x1.
Ennek csupan annyi az erdekesege, hogy van mar ket gyermekem, ott minden siman ment.
mar tul vagyok egy csomo vizsgalaton, a junior meg egy tunemeny doki, jobban hisz bennem, mint sajat magam, hetfon kiderul!
Mennyibe kerül egyébként?
Lehet megkérdezem az endokrinológusomat, mert a pajzsmirigy alulműködésnél elvileg jódot nem lehet, ez meg ugye tartalmaz azt is.
Mit jelent a folsav anyagcsere zavar? :O
Ez az, amikor nem tudja beépíteni szervessé a folsavat a kismama szervezete?
Nekem Temesváry a dokim, ő pont tegnap ajánlotta a Femibion vitamint, azon láttam a szórólapon láttam, hogy ez olyan, ami alapból szerves, ha jól emlékszem.
De én mondtam neki, h semmiféle terhesvitamint nem vagyok hajlandó szedni. :/
Velem is bejött a férjem :) Olyan büszke, hogy a föld felett 1 m-rel járkál. :)
És mindig megjegyzi, hogy az övé nem vaktöltény bizony! :)
Florina, szerintem ma mindenkepp keress fel egy orvost!
igy teljesen ki fogsz keszulni! Esetleg kerdezd meg, hogy az utrot szedheted-e kup formajaban, en ugy szedem.
Szia!
Köszi szépen. :) Nahát, te is itt? :) Micsoda meglepetés! :)
Köszönöm, h maradhatok! :)
Én is szedem a napi 3 szem Duphastont. Na majd ma megfigyelem, hogy az fáraszt-e le! :)
Én jelenleg itthon vagyok a 12. hétig. Utána szeretnék visszamenni a munkahelyemre 1-2-3 hónapig még. Apa nem szeretné, hogy visszamenjek. Majd meglátjuk. :)
Szia!
Gratulálok neked, és örülök, hogy végre sikerült!Mi kb egy időben kezdtünk ell próbálkozni, és úgy látszik egy időben is lett meg az eredménye :-)
Nagyon szépen köszönöm! :)
Rendicsek, én benne vagyok nagyon is közös tologatásban. :) Tök jó lenne! :)
Szia Nadáné, maradj köztünk :)
Florina, ilyen hatása van ezeknek a szereknek, sajna leszedálnak, mikor amúgy is fáradékonyabbak vagyunk. Én is kómás vagyok a Duphastontól, kora du. veszem be mert úgy kibírom valahogy amig hazaérek 5 fele, és elalvás előtt este, épp ezért.
Szívből gratulálok! :) Nem vagyok ugyan kecskeméti, de sokszor átutazunk rajta, Kisteleken lakik a férjem rokonsága, az enyém meg Szegeden. :)
Szeretem azt a városkát. :)
Majd egyszer megbeszélhetünk egy közös kocsitologatást! :)