2014 novemberi babák (beszélgetés)
Èn is mindjàrt elalszom, de èn dolgozom îgy semmi esèly rà:) ràadàsul a gyomrom is elkezdett ègni:(
elvileg 5-6 éves korukig rendszeres kell legyen a du-i alvás
Akkor nekem jó sorom van, mert még a 3 évesem is alszik, de még az 5 évest is lepihentetem.
nekem 3 éves múlt Zsombor,de itthon nagyon ritkán alszik, ma kivétel mert 2kor elaludt :D oviba meg ő az első aki elalszik :D tudnak ezek az óvónők valamit :P
Azén lányom 2,5 éves de másfél éve SOHA nem alszik délben!:( este 8- reggel 8- ig alszik aztán ennyi... Én hiába pihiznék egyet...:)
Igen, nekem is fáj a fejem és menten elalszom ülve, bárcsak az egyévesem is így érezne, akkor aludhatnánk ketten egy nagyot.
nekem se hànyinger se fejfàjàs.
igen nekem inszeminàciò volt, febr 3-an.
nekem is vannak enyhe görcsök, de tényleg olyan mintha a mensi jönne, de hála az égnek nem:) semmi barnázás...semmi cicifájdalom, minimális hányinger van meg fejfájás...nektek fejfájás?
Nekem is szokott olyan mensis görcsölgetésem lenni, ez szerintem normális
Nekem nem inszem, csak sima closty+utrós kúra.
Neked akkor ezek szerit inszem volt?A derekamat most nem érzem annyira, lehet délelőtt azért volt rosszabb, mert sokat mászkáltam.
Hú de jó!!Gratulálok!Ez szép pozi teszt!!!Én vezetek egy naplót, és oda raktam fel képet a teszről...
Vigyázz magadra!!!!
11-12 körül foganhatott, természetes uton:)
igen, mensis görcshöz hasonlò is volt, de màr egyre kevèsbè. De kèt èjszaka nagyon erôsen volt.
szôval elírtam... na csak összehozom, hogy mit akarok îrni:)
szia, nekem februar 12-en foganhatott. Neked is inszem volt?
A derekam nekem màr a teszteles elôtt is fàjt, pedig korábban azt se tudtam, hogy mi az a derèkfàjàs.
mindjárt megjön érzés lányok?görcsök?
idegemben megcsináltam a ClearBluet, kereszt van rajta, szóval pozitív, jol látható, pedig eröltetett hig pisiből van...ennnyit a 10-es tesztekről...erre a CB-re 25-ös van irva, már ez sem 50-es mint régen...mindjárt rakok fel képet:)
Én is fázom egész nap,ha meg megyek, mozgok rögtön melegem lesz. ÉS esténként jön egy kis hányinger, mondjuk ma már reggelről is volt, de még nem vészes. Meg szédülök, ezért nem is mertem háton vinni a kicsit.
MArica, szerintem én is okt végén-közepén szülök, előbb szoktam terminusnál. Nekem is 6-án foganhatott!! Lehet, hogy ikrek? Aztaaa
A vaterás tesztek nem jók. Nekem mind szellemcsíkos lett, mikor nem volt baba, akkor is volt halvány csík, így most mikor a jofajta teszt halványan jelzett, nem is mertem elhinni először...
Én nem konkrétan este, hanem néha úgy napközben kiráz a hideg...de nem olyan vészes...
nekem am elkezdett fájni a derekam.Másnak is fáj?kicsit megijedtem, nehogy baj legyen, de annyira azért nem vészes, csak úgy érzem...
Az tök jó, akkor te is november eleje, október vége..bár szerintem nekem október v ége lesz..mondjuk ezt most csak én találgatom, majd jövőhét szerdán megyek dokihoz, kíváncsi leszek ő mit mond.Mondjuk én tudodm, hogy február 6-án fogant :-) (vagy fogantak, mert két domináns tüszőm votl az uh-n)
Na mi a helyzet?Egyébként nekem is 25ös a tesztem(xepil), és a nemvárt előtt már kimutatta.10-eset nem használtam, arról nem tudok nyilatkozni...
Drukkolok!!!!Nálunk se októberben, se novemberben nincs se névnap, se szülinap.A többi hónap viszont fullos :-)
csak emiatt beleverik az ideget a kismamákba....:(
nem tudom halljátok milyenek ezek az olcsó netes tesztek, az elvileg 10-es halványnál jobban nem mutatja, a bolti 25-ös meg jol látható jó piros(még erősnek nem nevezném) pozitív...ha tudnám hogy a telomrol hogy rakjak fel képet felraknám...az előző terhességemnél is ez volt...szarok ezek az olcsó tesztek....:)
Napközben én sem fázom, de így esténként nagyon. Igen van valamennyi, és egy két napja egyre jobban.
én igen, de én embertelen beteg vagyok:) amugy a nap többi részében inkább melegem van, kipirulok...nektek van folyásotok?nekem krémes, mint az előzőnél, de nem sok, minimális
Elnézést a hülye kérdésért, de ti is fáztok esténként?
További ajánlott fórumok: