2014 májusi babák! :) (beszélgetés)
Szia.
Nem azt mondta h szedjem a preneset és az majd jo lesz. és fél év mulva talizunk.vagy azért mert össze jött a bgaba vagy azért mert nem.
de mitöl lehet magas??
Szia!
Nem jó egyáltalán, ha jön valami a melledből, magas a prolaktin szinted. Laborvizsgálatot nem kért? Ha nem, akkor szerintem keress másik dokit...
Sziasztok.
Tegnap voltam nögyogyásznál.ellenörzésen.
közbe mondtam h szertnék 2. babát.megnézte a melleimet és megnyomkodta.az egyik feléböl valami sav jött azt mondja a doki.másikbol semmi.de olyan hirtelen elmondta hogy nem értettem h melyik a jo ha jön vagy nem.ha nektek is volt ilyen akkor irjatok rola hogy mit szedtetek rá?nekem preneset irt ki. meg fembiont szedjek.
Szia! Üdv köztünk! :))
Van klub is, ugyanezen a néven, ha gondolod jelentkezz oda is. :)
Szia!
Én szerintem Szarka Andrásnál fogok szülni. Csöndes ember, de anno nagyon jó volt. Sürgősségi császárom volt a 34. hétben altatásban. Jó döntés a Sote. Nem egy ötcsillagos szálloda, de szakmailag jók a dokik... A csecsemősöket meg jó esetben csak pár napig kell elviselni :D
Mensi szerint máj 22. a szülés, de az a tapasztalatom, hogy előbb van a pé-m így talán előre hozzák a szülést. Az elsőnél is így volt.
Remélem már látod a szívhangot. Nincs is annál megnyugtatóbb. Én még próbálom nem beleélni magamat, de ma is pozi lett a teszt. Ez még mindig a 10-es érzékenységű.
Uh-ra is a Klinikára fogsz járni?
Majd jövök át a klubba.
Amúgy anno három éve volt olyan fórumtársam akivel egy szobába kerültünk Sotén. Bár ő 7 nappal később szült mint én. Jópáran még mindig összejárunk. A gyerekek is jó barátok.
Láttam te is pm-es vagy. Mit szedsz? Én L-Thyroxint. Kicsit emiatt vagyok stresszben, hogy minden jó legyen. Nekem szülés után jött ki a pm gondom. És hát elég duci is vagyok :(. Örök küzdelem a súlyom. Most meg nagyon meg kell majd fognom.
Szia Mircimo! Üdv. közöttünk, várunk a klubba is. :-)
Kb. mikor fogsz szülni?
Szia Marylu!
Van egy zárt körű klub ugyanilyen névvel, gyere Te is oda. :-)
Egyébként én is az I.Sote-n fogok szülni. :-)
Dr. Krasznai István a nőgyógyászom. Én most csütörtökön (holnap kezdem a 6. hetet) megyek az első uh-ra.
Pont ma kaptam meg a hcg eredményemet: 1184 IU/L és azt mondta a nőgyógyász, h ilyen magas hcg mellett már látni fogjuk a babát is az uh-n. :-)
Jajj, már annyira várom, hogy elmondani se tudom. :-)
Te kb. mikor szülsz?
Sziasztok!
Jaj de jó, hogy már ennyien vagyunk. Én is a Sote I.en fogok szerintem szülni. Ott szültem az elsőt is. Annyira izgi. :) ti megvárjátok a 8. hetet uh-val? Vagy ahogy pozi mentek dokihoz? Én még nem tudom hogy csináljam.
Üdv köztünk! :)
Gratulálok a kicsihez, hál istennek egyre többen vagyunk! :)
Elgurulok a dokihoz, lássuk, van-e mit nézni odabent. :))
Drukkoljatok! :D
Én is budapesti. Férjem Brüsszelben él, most júliusban helyezték át a NATO-ba, úgyhogy csak hétvégenként találkozunk. :-(
Én a SOTE I.-n fogok szülni, van nőgyógyászom, dr. Krasznai István.
Tényleg?! De jó! :-)
Hol laktok?
Nekem május 12-t hozott ki a szülési naptár.
Van egy ugyanilyen zárt klub is, jelentkezz oda is. :-)