2014 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratulálok a babákhoz!!
Látom azért mindenki jól van, aki még nem babázik, kitartás!
Mi is nagyon jól vagyunk! Két gyerekkel csak úgy rohannak a napok. Azért is vagyok eltűnve, mert vagy a szoptatással vagyok elfoglalva ( első lányomnál nem sikerült igazán szoptatni ), most szerencsére minden jól halad ezen a téren, vagy ha nem szoptatok, igyekszem úgy foglalkozni mindkét lányommal, hogy a nagy se érezze kirekesztve magát, de a kicsivel is legyenek meghitt perceink, és ez így nem könnyű. A férjem iszonyatosan sokat segít mindenben, nagyon imádom.
Imádom, hogy két lányom van:-) Tündéri mind a kettő. A picúrka eddig szinte csak evett, aludt, most kezd néha ébren lenni:-D A "nagy" lányom imádja, mindenben segít.
A kezdettől fogva egy szobában alszanak, pedig sokat gondolkodtunk, hogy hol legyen a picúrka, de a nagy lányom kérte, hogy egy szobában legyenek, ezért így lett, és jó döntés volt.
Két nap után, már a nagy lányom meg se moccan éjjel, ha a kicsi felsír, hogy éhes... Igaz, hogy csak egyszer ébred fel, fél három körül enni, és nem is igazán sírós baba egyelőre, de a lényeg, hogy a lányok jól összeszoktak.
Próbálom legalább olvasni a híreket, ha már írni nincs mindig időm:-D
Evica a 4ooo erteked veteszik a 37 hetesnek tűnő méhszájajammal szerintem...
majd lesz velünk is valami, azzal vigasztalom magam, hogy ha acsajszinak jó még odabenta kkor birom én is, csak persze a zóra is ketyeg.. császáros előzmény miatt pl inditásnál esélyünk nem sok lenne simán szülni..
na hátha ez a front, ma is amkor vizsgálaaton voltunk már néhány szülés zajlott...
Gratulálok az újdonsült anyukáknak, ügyesek voltatok :)
Renibaba-n és rajtam kívül van még valaki 2 in 1??
Érdekes, hogy mennyire más az eljárás országon belül. Én pénteken voltam utoljára nst-n, és csütörtökön kell befeküdnöm, ha addig nem történik semmi. Addig semmi vizsgálat, semmi nst. Az én pocakom régóta lent van, szóval csak azt hallom mindenkitől, h mindjárt megszülsz...Köszi...
Az én méhszájamra poénból a doki 4000-es értéket mondott pénteken, jó mi... :(
Itt éjszaka szép kis égiáldás volt, kisebb fájásokon kívül a babám semmit nem jelzett, most jó hűs az idő :)
gratulálok az ujabb babákhoz..
nálunk még semmi, tegnapra voltam kiirva... vol tegnap amnioszkopia is... 8szerencsére nem vészes) mátol minden nap menni kell nst meg kétnaponta amnió... ja es a doki azt mondja hogy a méhszájam olyan éretlen minth acsak 37. hetes terhess lennék... remélem a heten beérik, mert tovabb nem hagy az előző csaszi miatt, ja es apocakom még rendesen fent van
Gratulálok a picihez! El fogjuk sztem felejteni, mert napról napra jobban leszel, és a kisbabád kárpótol mindenért. Már nekem sem olyan rossz élmény, mint az első pár napban volt, és még azért olyan hú de sok idő nem telt el. :)
Örülök, h jól vagytok, gondolom már ti is otthon?!
Velünk minden ok, persze van mindig aggódni való. most épp a köldöke. Tegnap esett le a csonk, és nem tetszik, mert vérzik. Holnap lehet megmutatom dokinak.
sziasztok!
mi is csütörtökön...:)
délelőtt itthon elvoltam,reggel rendszeres fájásokkal indítottam , úgykletem, hogy fáj a hasam és megy a derekamba a fájás.
8.20-tól 10 percesek 11-fél12-ig. közben vasaltam dinnyét vágtam, figyeltem, zuhiztam.
délben mentem hajat mosni, zuhizni, még megszárítottam és kivasaltam a hajam...
elkezdtük mérni stopperrel,ezzel olyan 3/4 1- ig elszórakoztunk...
nem voltam 100%-ig biztos benne, hogy ezek 5 percesek, de utána már még rövidebb idő alatt követték egymást, úgyhogy beadtam a derekam, h. menjünk a kórházba.
fél2-kor értünk be, a lépcsőn már csak úgy tudtam lemenni meg a kocsiba ülni meg kiszállni h. várni kellett, megállni.
szóval bementünk,felvették az adataimat, megvizsgált az ügyeletes doki, majd elkerekedett szemmel csak annyit mondott, h.: megy telefonál a dokimnak, h. azonnal jöjjön.
bementem a szülőszobába, a takarítónéni előkészített mindent körülöttem ,szülésznő mondta, h. a gyereket már csak a burok tartja,doki jött, kirepesztette, 14:10.kor kint volt a bébi.
4100g, 56cm.
mivel 3-an vártak a helyemre, a szülőszobából szabály szerint kidobtak, a gyerekágyas osztályon töltöttem a 2 órás őrzésidőt már:S
ma engedtek haza, minden oké.én fájok, de alakul.
Gratulálok a babához! :)
Mi is jól vagyunk,Levi babám egy tündér,eszik,alszik. A napirendünk is kezd kialakulni,én is jól vagyok már nem fáj a hegem. Többiekkel mi újság?
Halihó! Kivel mi újság? A szülni készülők gondolom már túl vannak rajta. :)
Armi, DWAncsa?? Többiek?
sziasztok
meg mi is bvarakozunk, vasranap töltjük a 4o. hetet, aztan egy hetet meg varunk, naponta lesz majd bejaras vizsgalatra, nst meg ketnaponta amnió... volt akinél végeztek amniót, ? milyen?
Szia!
Ezek jól hangzanak! Drukkolok, hogy beinduljon magától szombatig!!!
(Még én is egyben, én holnap megyek nst-re)
:)
én sem akarok hamar menni sehova...:)
Gratulálok! Sok boldogságot! Jobbulást és sok tejcit!
Kis hercegnőnk tegnap töltötte az 1 hetet. Imádom nagyon.
én az a baj azt sem tudom mit kéne érezni.....fájni fáj, ha bekeményedik akkor lent, a hasam alja, de az nem sokszor, inkább nyomódik, meg nyillal, vagy mittudomén, még megfogalmazni sem tudom.
a dokim asszisztense azt mondta fentről indulnak a fájások (ilyet még sose éreztem), ezt olvastam is, meg h. kisugárzik combba, derékba, na, nekem 3 napja, de csak a jobb derekamba, meg néha a combomba, meg van egy olyan sejtésem, h. ez lópikula még az igazihozképest.
tényleg nem tudom, és ez a bizonytalanság komolyan mindennél rosszabb már....nem tudom mikor, és nem tudom mitkéne érezni....