Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013. szeptemberi babák fórum

2013. szeptemberi babák (beszélgetős fórum)


50. gabis
2013. jan. 5. 20:53

Sziasztok!:)

Én sem vagyok híve a "dugjuk a homokba a fejünket" stílusnak, ezért írtam , amit írtam. Nem akarok vele senkit megbántani, távol áll tőlem, de sztem a tények azok tények, még akkor is ha nem veszünk róla tudomást ! Akit érzékenyen érint mégis, attól bocs :) A szülés várható időpontját a doki is úgy számolja, hogy az utolsó menses időpontja -3 hónap +7 nap. Tehát aki 12.01-én menseselt utoljára annak a szülés várható ideje 12-3=9 , illetve 1+7= 8. A fázás oka pedig a terhesség miatt fellépő hőemelkedés , ami a 12. hétig normális. Én is nagyon fázós lettem , aminek mondjuk nyáron még örülnék is :) Így kicsit többe kerül :)

2013. jan. 5. 19:37
Én közigazgatásban dolgozok, Debrecen mellett élünk. Jó ez a szept.5., igy most még könnyü nyomon követni ki hol tart :)
2013. jan. 5. 18:48

Huu, ezt a kalkulatorozast sose ertettem de nekem szeptember ota pont 28 naposak a ciklusok es 5 het 2-nek gondolom magam. Szerintem nem kell ezen se aggodnunk, majd a doki 12 hetesen megmondja a helyes becsult idopontot meretek alapjan, akkor ugyis valtozik.

Nekem delutan van mindig emelygesem, es megint aludtam amig a fiam is. Nem tudom hogy fogok birni dolgozni hetfotol:( doracskaa te mit csinalsz, amugy Debreceni vagy?

47. pammy
2013. jan. 5. 18:32

tudjátok mit nem értek?? Hogy a kalkulátor engem 7 hetesnek ír ma,merthogy 40 naposak a ciklusaim...pedig ugyanakkora a babám ,mint akinek rövidebb a ciklusa ,hiszen szept 5-re írt ki. Megnéznétek ti is magatokkal?: itt a link:

[link]

46. pammy
2013. jan. 5. 18:12
igen így
2013. jan. 5. 18:11

Én most érzem a sósra édeset, édesre sósat dolgot :)


Tök jó, hogy ti már nagycsaládosok vagytok! Én még 23 vagyok, első baba. De én egyke voltam, és mi is 3 babát szeretnénk, ha minden jól megy!


Segítsetek nekem! Ha ma vagyok 5+2, akkor 5 hetes terhes vagyok, a 6. hétben jól gondolom, vagy hogy szokták ezt mondani?

44. pammy
2013. jan. 5. 17:57

hát az egyik család rettenetesen magának való, a másikat meg ismerjük,de nagyon el vannak havazva...:) Jobb ha megszokom ,hogy csak magamra számíthatok,anyuék és anyósom sem jeleskedik "családlátogatás" terén,pedig jó a viszony.


Most mi hány hetesek és naposak is vagyunk?

43. gika77
2013. jan. 5. 17:52

Juj, én is nagyon fázós lettem! :) Lényegében egész nap fázok, a legrosszabb este bebújni az ágyba mert nincs az a takarómennyiség ami felmelegítene. :) Azt szeretem mikor éjjel felébredek, akkor már jól átmelegszem.

Huh, a szomszédaid igazán nagycsaládodok! De jó nektek, ők biztosan tudnak majd rengeteg dologban segíteni!

42. pammy
2013. jan. 5. 17:45
ja és mégegy vicces jel: esténként rámtör a sósra édeset,arra sósat farkaséhség :D (de ez mensi előtti napokban is volt) És kipattogzott a halántékom 2 oldalt,pedig csak pé előtt szokott lenni néhány pici.
41. pammy
2013. jan. 5. 17:43

szia gika,köszi hogy írtad! Szerencsére a közvetlen szomszédaink 6 ill.5 gyerekesek,úgyhogy legalább ők nem néznek furán :D


doracskaaa vannak tünetek,pl nekem az tűnt fel először,hogy orrfújásnál icipicit vérzett az orrom, fázós lettem,de annyira hogy éjjel is egy vastag plüss fürdőköpenyben tudtam csak aludni.Gyakrabban kellett pisilni és puffadt a hasam, mint mensi előtt szokott. Ja és érzékeny lett a bimbóm-szopizásnál azért néha csillagokat láttam.Érdekes ,hogy az előző kettőnél is ezek voltak a jeleim,de mégse tűnt fel pár napig az egyezés :D

40. gika77
2013. jan. 5. 17:28

Jöttem én is, végre valamivel jobban vagyok.

Először is: gratulálok mindenkinek és üdv köztünk! :) Szerintem szuper hogy ennyien vagyunk ugyanarra az időpontra kiírva. :)))

Tegnap annyira rosszul voltam este, hogy szegény fiam sem tudtam elvinni a néptáncra. Fájt minden végtagom és annyira fájt a torkom, hogy kinyitni sem tudtam a szám. Így kihagytam a vacsit és a mai reggelit is. Viszont lázas nem voltam, ennek örülök. Még mindig fáj a torkom és egy kicsit mindenem, de már sokkal jobb.

A negatív gondolatokat én sem szeretem, de az őszinteséget becsülöm. Ezalatt azt értem ha valami bajt érzek és tanácsot kérek, akkor szeretem azt hallani amit valóban gondol a fórumtársam még ha negatív is, mint azt hogy: biztos nem lesz baj stb...közben érzem, hogy csak nyugtatásként írja és nem is úgy gondolja.

Az asztrológia tőlem is rettentő messze áll, de hát mindenki hisz valamiben...általában:)

Pammy, mikor a harmadik babát elmondtuk a környezetünknek, rokonoknak, teljesen dinkának néztek minket, ezért felvettük a kapcsolatot a helyi nagycsaládos szervezettel és egy nagyszerű csapatban találtuk magunkat! Annyi jó tanácsot, biztatást, segítséget kaptunk, élményeket az összejöveteleken, hogy teljesen visszanyertük optimizmusunkat. Biztosan van a Ti településeteken is, keresd fel őket!

Csoszrit, hétfőn hívom a dokit, aztán meglátjuk mikorra ad időpontot.

2013. jan. 5. 14:10

Hat persze doracskaaa, en is tiszta bogos vagyok meg hamarabb felmegy bennem a pumpa is!:)

Meghalt Andras???? Huu, en nagy kedveloje voltam a sorozatnak egeszen kb 8 es fel evvel ezelottig:) akkor kijottunk ide es nem tudtam tovabb nezni.

38. doracskaaa (válaszként erre: 37. - Doracskaaa)
2013. jan. 5. 11:25
Például tegnap este sírtam a Barátok köztön, hogy András meghalt. Hát ilyen velem még nem fordult elő, egy évben egyszer ha eltörik a mécses...
2013. jan. 5. 11:24

Egyetértek az előttem szólókkal, én amúgy is pesszimista természet vagyok, de most nem akarok az lenni! Csakis pozitívan.

Létezik, hogy már ilyenkor legyen terhességi tünetünk egyébként? Én érzékenyebb lettem.

36. pammy
2013. jan. 5. 10:38
Jó reggelt!igen ezt én is szeretném kérni,hogy ne paráztassuk be egymást, arra ott vanank a rokonaink és a legjobb barátaink és persze az orvosok...:D Ide azért jövünk,hogy együtt legyünk azokkal,akik hasonló cipőben járnak, és segítsük,bátorítsuk és pozitív gondolatokkal töltsük fel egymást. Gondolom mindenki tisztában van a kockázatokkal+ hogy mit is vállal, de nincs jogunk egymást elítélni semmiért. Tanácsot persze lehet adni, de fogadjuk el egymást olyannak ,amilyen!! NE haragudjatok,talán kicsit érzékenyebb vagyok...
2013. jan. 4. 22:11
Megjott mar a parod? Megmondtad neki?
2013. jan. 4. 22:10
Csak probaljunk meg pozitivan irni leci mindenki mert parazos vagyok. Nem kell ijesztgetni:))
2013. jan. 4. 22:09
En vagyok pammy:)
32. pammy (válaszként erre: 29. - Spm78)
2013. jan. 4. 21:44
Szia spm78 Felőlem maradhatsz velünk ,de júliusi és augusztusi topik is van: ez a júliusi: [link]
31. pammy
2013. jan. 4. 21:42

hello

vagytok még?

2013. jan. 4. 21:36
Gratula nektek csajok. Hat igen gabis, pont ilyen velemenyt nem akartam most hallani. Ha pedig hiszel az asztrologiaban meg hogy hogyan mutatjak a csillahok akkor meg nem is szabad ilyet gondolni amit leirtal. Most jol megijesztettel, masreszt meg azert hidd el itt is szepen szulnek a nok es sokszor nem megy el azert a baba 12 het elott mert a doki osszevissza vizsgalgat. Na bocsi csak kijott belolem, nem kifejezetten ellened, de nekem itt csak pozitiv elmenyem van, es lehet nem kene forumoznom 12 het elott, mert csak beparazok/beparaztatnak:)))
29. spm78
2013. jan. 4. 19:05
Sziasztok!Új vagyok, és csatlakozni szeretnék hozzátok.Igaz én 2013.július végére várom a babámat, de mivel ilyen topikot nem találtam, és ez a tietek oly közeli időpont, gondoltam bevesztek. :) Második baba, hat év várakozás után, és most 11+3 hetes vagyok.Majd még mesélek...
28. gabis
2013. jan. 4. 18:19

Sziasztok Csajok ! Köszönöm a meghívást :) Én szeptember 7-re számolom, ami azért érdekes, mert a lányom is akkor született . Ő akkor lesz 11 éves . Sőt, a tesóm meg én közöttem is 11 év van és mi is egy napon születtünk :) Szóval van csavar , nem kevés ! 37 éves vagyok, túl egy beteg baba miatti abortuszon. :( Akkor véletlen volt, de az asztrológus megmondta, hogy lesz és lett . Már akkor megmondta, hogy ez a baba 2013 januárjára várakozik, de ő ikreket mondott. Remélem nem lesz igaza :) Az azért nem lenne olyan mókás ! Nem tudom ki hisz az azstrológiában, meg ilyenek, de mióta minden bejött azóta nem igen kételkedem. Az abortusz óta nem voltam nála, mert megsértődtem, hogy nem mondta, de ma már úgy gondolom, hogyha elmondja akkor úgyse próbálkozunk. így kellett , hogy legyen, hogy tanuljunk. Szóval nem akartam én akkor gyereket 2013 -ban is, de ma már igen:) Mondjuk kicsit bizonytalan vagyok, sok a kihagyás , felborul az eddgi menetrend, meg ilyenek, de azért mégiscsak jó lesz, remélem :) abban azért nagyon bízom, hogy nem ikrek :)

Orvosnál nem voltam, sőt ne is megyek csak a8-9 . héten. Egyrészt bármi lehet, másrészt úgyis vissza kell menni addigra , így egyet máris spóroltam. A védőnőhöz pedig csak a 4D uh után megyek, mert ha valami baj , akkor nem akarom az újabb procedúrát végigcsinálni. Elég volt egyszer ! Amúgy az angliai módszer nem túl nyerő, mert mondjuk ilyenkor nem csak azt nézik, hogy dobog e szíve,meg ficánkol e, hanem azt , hogy méhen belül van e vagy nem . A 12 hét elég kockázatos, mert jó nagy belső vérzés lehet belőle, ha nem jó helyen van.Ja és akkor oda az egyik petefészked. 1000-ből 1, de nagy szívás ha te vagy az 1000. Minden károgás, meg ijesztgetés nélkül!

Na , RÖVIDEN :) ennyi ! Nem igérem, hogy naponta fönt leszek, de igyekszem. És majd beszámolok én is :)


Minden jó ! :)

2013. jan. 4. 17:34

Gratulalok doracskaaa:) nem tudom otthon mit kell tenni, gondolom orvoshoz menni:) itt nem nezik 12 hetesig ahogy mar irtam. Nem is banom. Ha 7 het utan mesz mar tutira hallasz szivhangot, meg most nem mennek.


Pammy en rogton elmondtam telefonon raadasul. En ilyeneket nem birok magamnan tartani:)


Most epp megyek felvenni kicsi fiamat a bolcsibol, este irok meg

2013. jan. 4. 16:45
Ja és első baba így most azt sem tudom mi van, és mit kell tennem ilyenkor. Várom a jótanácsokat :)
2013. jan. 4. 16:44

Itt vagyok, még alig bírom elhinni :)


Vasárnap akartam csak tesztelni, mert akkor lesz az évfordulónk párommal. Én 23 (nemsoká 24) vagyok, ő 25. Hajdú-Biharban élünk, nyáron házasodtunk össze.

Nov. 29-én jött meg utoljára, akkor döntöttük el, hogy mostmár jöhet a babaprojekt. Úgy gondoltunk azért pár hónap biztos eltelik mire összejön, de elsőre sikerült, így el sem merjük hinni!

Közigazgatásban dolgozom, most voltak a munkahelyemen változások, a mostani szerződésem még hivatalosan alá sem írtam, így kicsit izgulok, hogy minél "később" tudjam elmondani.

24. pammy
2013. jan. 4. 16:01
Az elsőnél egyedül teszteltem,de nagyon akartuk már 16 hónapig próbálkoztunk, a 2-nál együtt teszteltünk,most viszont nem is sejti...
23. pammy
2013. jan. 4. 16:00

szia Csoszrit! Igen lassan indíthatjuk a klubbot:)

Természetesen szültem őket,és viszonylag könnyen :) Bárhányat szülnék még :D Képzeljétek a férjem még nem tudja! Ti hogy mondtátok el?

2013. jan. 4. 15:55

huu, csajok, gratulalok!!!! Udv akkor most mar igaziban doracskaaa!!:)

Latod, latod! Irj valamit magadrol, meselj. Elso baba?


Pammy neked is gratula, akkor nyithatnank eg klubbot a 2013 szeptember 5-en szuletendo babak anyukai:)


Pammy, erdekes, en is alneven vagyok itt:) vagyis a masodik nevemen. Ez igen! Marmint a korkulonbseg a kicsik kozott! De tok jo! Termeszetesen szulted mindkettot?


Irjatok, lenditsuk fel a forumot:)

21. pammy
2013. jan. 4. 15:53

szia! Hatalmas gratula!!!!

Rólad mit lehet tudni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook