Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013. szeptemberi babák fórum

2013. szeptemberi babák (beszélgetős fórum)


110. gabis
2013. jan. 9. 21:20
Csoszrit ! Lehet mégis összeszedtél valamit :( ! Diétázz kicsit és pihenj ! Hátha semmi komoly, csak valami vírusos izé ! Jobbulást ! :)
109. eruska83 (válaszként erre: 108. - Csoszrit)
2013. jan. 9. 20:01

A rövid terhességem alatt nekem is nagyon durva hasmenésem volt.

Más meg székrekedésről beszél.

2013. jan. 9. 19:58
Hello csajok, kepzeljetek egesz ejjel a vecen ultem:( aludtam 4 orat, hulla vagyok. Es a durva az, hogy a hasmeneses fajdalom elmulik amiutan voltal vecen, ez meg egyszeruen velem volt este 8 tol ejfelig! Es ma nagyon vigyaztam mit eszek es most ultem le piritoshoz megis elkezdodott megint!:((( jaj lanyok szenvedek:((
107. gabis
2013. jan. 9. 18:05

Sziasztok !

Csoszrit nekem is vannak hasonló tüneteim, de én inkább örülök ennek , nem bírom a székrekedést :) Rám mondjuk inkább délután jön a roham, így munkahelyen nem zavar be . A hányásnak sztem semmi köze ahhoz, hogy jó helyen van e vagy se. Ez egyéni dolog lehet. Mintahogy egyik terhesség se hasonlít a másikra. Doracskaaa , sztem ne beszélj még senkinek a dologról, már csak babonából se ! Minden jót, sziasztok !

106. csi-csi (válaszként erre: 105. - Eruska83)
2013. jan. 9. 17:53
Kutya dolog ez a hányás, főleg ha az éjjel kellős közepén erre ébred az ember... :S Szülésznő ismerősöm is azt mondta, hogy igazából túl nagy jelentőssége nincs a hányásnak, attól még minden rendben lehet, hogy ha valaki nem hányós!
105. eruska83 (válaszként erre: 103. - Doracskaaa)
2013. jan. 9. 17:44

a hányásról én is azt hallottam, hogy jót jelent.

Na, én hánytam is, és hányingerem is volt, mégis elment.

Szóval nem biztos, hogy ez a legfontosabb tünet. Ne izgulj, attól még minden rendben lehet!

104. eruska83 (válaszként erre: 102. - Csi-csi)
2013. jan. 9. 17:43
Úgy ám! Fő a pozitív hozzáállás! És igen, ha hiszel benne, hogy nem lesz semmi baj, akkor nem is lehet!
2013. jan. 9. 17:43

Gratulálok mindenkinek!


De jó annak, aki már volt uh-n, már én is alig várom, de csak jövő hét pénteken (18.) megyek.

Tegnap volt egy riport Czeizellel a rádióban a terhességről, és mondta, hogy milyen jó annak, akinek hányingere van meg hány, mert azt jelenti, hogy jó helyen van a baba, és minden rendben. Én ezen teljesen beparáztam, mert nekem semmi hányinger! De azért minden rendben, ugye?

Kezdek azon is parázni a főnökömnek mikor mondjam el, ma is mondta, hogy milyen jó, hogy itt dolgozok, és tökre égett a pofám :D De hát még a szüleink sem tudják, és ráadásul mindenki egy településen él, pillanatok alatt eljutna bármelyikhez a dolog, ha valakinek elmondanánk.

102. csi-csi (válaszként erre: 100. - Eruska83)
2013. jan. 9. 17:20
Sikerült, szinte el sem mertem hinni a mai napig, és még csak most is alig-alig! De igen, sikerült, és tudom, hogy rendben lesz minden ezek után is!! Itthon leszek táppénzen, mert javasolta a dokibácsi, nehogy gond legyen ez előzmények miatt... Tudjátok, CSAK POZITÍVAN!!! :D
101. csi-csi (válaszként erre: 99. - Gika77)
2013. jan. 9. 17:15
Nagyon szorítok Nektek!!! :)
100. eruska83 (válaszként erre: 98. - Csi-csi)
2013. jan. 9. 17:03

Nagyon gratulálok a babádhoz!

Főleg, hogy ilyen betegség után sikerült!

99. gika77
2013. jan. 9. 16:48
Óh, most már értem...megdöbbentő. csodálatos, hogy most ott a picikétek és gratulálok a szívdobogáshoz! :) Hétfőn én is 6+4 napos leszek. :)
98. csi-csi (válaszként erre: 96. - Gika77)
2013. jan. 9. 16:35

Gika77!

Nos ne haragudj ha nem voltam érthető, sajnálom! (magyarra fordítva kezdődő héhnyakrák lett belőlem,amit alátámasztott a szövettan is ez a cin1-cin2) Nagyon röviden, tömren ennyi.

Nos a dokibácsinál ma hihetetlen volt, csinált uh-t, 6 hét 4nap a terhesség eddigi ideje, minden rendben, és 3 hét múlva kell visszamennem. 22mm a picike, és dobog a picikém szivecskéje! Hihetetlen érzés, és élmény látni,hallani, kívánom ezt minden nőnek hogy élje át! Amikor ma csak eszembe jutott ez az egész még csak picsogtam rajta! :) Ennek örömére ma még a hányás is elkerült!! :) Hétfőn meg remélem, hogy Te is átéled mindazt, amit ma én!!

97. gika77
2013. jan. 9. 15:02
Pammy, elmondtad már a férjednek? :) Ha igen, hogy reagált?
96. gika77
2013. jan. 9. 14:58

Sziasztok!

Csoszrit, apukámat hívták Endrének. :) Szerintem nagyon szép, férfias név.

Csi-csi, üdv köztünk! Hát neked is megvan a kálváriád, bár a felét nem értettem (szakszavas részek), de azt levettem hogy nagyon nem volt egyszerű eddig eljutni. :(

Mit mondott ma a dokibácsi? És neked Luca?

Már én is várom a hétfőt. De egyelőre kimozdulni is alig van kedvem, még jó hogy most járt le a gyes-em pár hete és még nem dolgozom (ahogy áll a helyzet egy darabig megint nem fogok):).Szóval egész nap erős hányingerem van, mindig WC közelben vagyok, hátha... Bár még egyik terhességemnél sem hánytam, de most sokkal erősebben érzem mint bármelyiknél.

95. pammy
2013. jan. 9. 14:52
hol vagytok kismamik??? :)
2013. jan. 9. 07:59

Sziasztok!


Remélem nem haragszotok hogy csatalakoztam. Nekem már van 2 gyerkőcöm ikrek 3 évesek lesznek márciusban. Szeretnénk még egy babót nagyon csak félek tőle de azt hiszem lassan kezdem beadni a derekam rá. A vágyakozásom utána erősebb.

93. csi-csi (válaszként erre: 90. - Csoszrit)
2013. jan. 9. 05:26

Mesélni... Nos sajnos azt tudnék, és tudok is... Anno 4 évvel ezelőtt félrekezeltek a hozzánk illetékes megyei nőgyógyászaton, amit sajnos elég későn derült ki, hiába váltottam dokit, mert "falaztak" egymásnak... Végül megyén kívül kerestem dokit magánúton, aki felvázolta, hogy olyan gyógyszerket szedettek velem, amiket nem kellett volna,(persze a gyógyszer árakról meg ne is beszéljünk) és ennek az lett a következménye, hogy lett egy szép kis középsúlyos cervicalis dysplasia-m, amit megműtött a dokim,(persze ezt is magán úton, mert az idő már szorított) abból lett egy szövettani eredményem, CIN1 - CIN2-vel. Na ekkor egy világ dölt bennem össze... A vőlegényem és a család segítségének köszönhetem, hogy most itt tartok, tartunk a párommal.Bocsi ha túl hosszú lett, pedig igyekeztem rövien írni!

Most kb azt érzem, hogy mindennek ellenére én vagyok a világ legboldogabb embere!!!

Remélem Nektek azért egyszerűbb volt az eddigi része a dolgoknak!

Kitertási Mndnekinek, és drukk annak, aki még nem babás!!

92. csi-csi (válaszként erre: 88. - Pammy)
2013. jan. 9. 05:11
Nov.25-én volt az utolsó mensim első napja.
91. tinabeby (válaszként erre: 75. - Gika77)
2013. jan. 8. 21:59
Nem csak neki volt meglepi hanem nekem is. Fölleg hogy a második csoda történt velünk. Négy lombik után lettem spontán terhes 2009 ben. Következő év május 28-án született még császáral a kisfiam. Amúgy ő a második gyerköcöm, van egy 18 éves lányom is. Most nem is igazàn foglalkoztam a babásodással, mensi elmaradt így vettem egy tesztet reggel gondoltam ezt adom a férjemnek születésnapjára. Gyorsan előttem, és csoda történt pozitív! Nem tudom hogy mennyi idős lehet mert dec.4 volt meg utoljára de a ciklusom néha 60 nap is. Most ennyit rólunk. Szép estét mindenkinek!
2013. jan. 8. 21:49

Ja es udv az ujaknak! Eruska, drukkolunk, hatha most! Huu, basszus de durva amin keresztulmentetek eddig! Megerdemelnetek mar egy babot! Lesz, csak pozitivan!

Csicsi es Luca nektek is gratula, meseljetek meg magatokrol!:)

2013. jan. 8. 21:47

Jo estet mindenkinek! Nalunk is itt a nyugalom idoszaka mikor a kicsi az agyaban. En csak ilyenkor tudok mindennap jonni. Az en pici fiamat Endre Victor-nak hivjak, mi Kisendrenek:) az apja csak Endre. Victor azert mert az ocsem Viktor. C-vel azert mert kettos allampolgar.

Csajok nekem allandoan hascsikarasom van. Es vecere jarok de nem hasmas, hanem csak normalis(bocs a reszletekert:)). De nem kellemes, mert szaladni kell:( ma reggel 3 szentablettaval inditottam hogy tudjak normalisan tanitani. Egesz nap okes volt de most megint csikar. Valakinek hasonlo?? Most megprobalok masik vitamint szedni majd.

88. pammy
2013. jan. 8. 20:50
^gratula és üdv csi-csi! Mikor jött meg neked utoljára?
87. csi-csi (válaszként erre: 74. - Pammy)
2013. jan. 8. 20:30
Szia! Nekem álltalában 36-40 nap között váltakozott. Miért?
2013. jan. 8. 20:28

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, mert azt hiszem én is ide tartozok. :) Dec. 28.-án teszteltem pozitívat, holnap megyek a dokibácsihoz, remélem minden rendben lesz! Kitartás Mindenkinek! ;)

85. Luca81
2013. jan. 8. 19:54
Jah és iszonyatosan fázós lettem én is és néha akkora hasam van, mintha öt hós terhes lennék.. nem értem miért, aztán utána meg normális. :o
84. Luca81
2013. jan. 8. 19:50

Tinabeby, Eruska üdv a csapatban! Gratulálok a pozitív teszthez, Eruska Neked pedig sok-sok erőt és kitartást, meg jó nagy szerencsét a babásodáshoz! Drukkolunk Neked és Veled vagyunk!


Tök jó olvasni, hogy más is álomkkórban szenved :) Én már legszívesebben ilyenkor lefeküdnék, de van egy tünemény négy és fél éves fiacskám - Tamás - aki azért ad programot nekünk bőven estére :)

Amúgy nekem semmi tünetem nincs, azon kívül, hogy a melleim másfélszeresére nőttek és majdnem leszakadnak, de ez enyhülni fog. Kicsi émelygés van, de nálam ilyenkor este.

Képzeljétek holnap megyek orvoshoz, ismerősök tanácsára választottam ezt a doktorNŐT Győrben, nagyon-nagyon dicsérik, a hangja nagyon kedves volt telefonban, úgyhogy holnap tele izgalmakkal nekivágok az első találkozásnak. Kicsit parázok, mert nagy hó lett, remélem holnap estig javul a helyzet.

Nekünk még nincsen nevünk, alig hisszük el apával, hogy sikerült, közel egy évet vártunk rá. Már majdnem feladtam, hogy valami baj lett Tamás óta, hogy mindenféle kivizsgálásra kell majd menni...stb. És akkor jött a csoda, mikor a nagy karácsonyi hajtásban alig gondoltunk rá, apa mindig hulla fáradtan jött haza, meg ilyenek :) És lám, összejött a tesó, remélem minden rendben vele, de ez csakis így lehet :)

Mára ennyi voltam, majd én is ilyenkor tudok belépni, mert 5-ig dolgozom, utána ezer dolgom van itthon, aztán ilyenkörül már van egy kis nyugi is.

Sziasztok, vigyázzatok magatokra és a babákra!

83. gabis
2013. jan. 8. 19:32
Nekem a Viktória a favorit. Ha fiú, a férjem nevét kapja ! :)
82. pammy
2013. jan. 8. 18:58
egy kicsit a becézéssel vannak bajaim,meg apjának inkább a Nimród tetszik. Szép név,de a "Nimi"-től a hideg ráz..A Mara is gyönyörű! Egyik ismerősöm kislánya pedig Dana Uma :)
2013. jan. 8. 18:55
A Noel gyönyörű, 7 éves, elsős keresztfiam is Noel, igazi vagány, okos kiskölyök :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook