Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013. szeptemberi babák fórum

2013. szeptemberi babák (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
2013. jan. 4. 15:49

Aranyosak vagytok, csak dolgoztam ma és be kellett szerezni a tesztet még!


Most csináltam meg éésss POZITÍV :D

19. pammy
2013. jan. 4. 15:49
ja és 34 leszek idén :)
18. pammy
2013. jan. 4. 15:48
Sziasztok csajszik!!! Nem fogjátok elhinni,de nekem is szept.5-öt írt a kalkulátor :D Könnyű lesz megjegyezni :D Mi is nagycsaládosok leszünk ,a 3. baba lesz:) Minden károgó ellenére nagyon nagyon örülök neki, bár sokan fognak zakkantnak nézni,de nem érdekel,majd Ti megvigasztaltok,ugyanis: a "nagy" fiam 27 hós, a kicsifiam 9! Nem terveztük, de elszámoltam magam,meg bíztam a napi 3-4 szoptatásban. Természetesen azért számoltam vele,hogy benne van a pakliban...:) Mi Budakalászon lakunk én gyeden vagyok ugye,amúgy fodrász, a férjem pedig (5 és fél éves házasok vagyunk) rendezvény és szórakoztatóiparban van+dj. Most még álnéven vagyok itt,mert nem szeretném még szétkürtölni,de ha érdekel,akkor priviben elküldöm az "igazi" nevemet éa akkor láthatjátok a naplómat is! Puszi nektek!
2013. jan. 4. 13:35

Pihenjel sokat.


Mi van mar Doracsaa val, kivi vagyok...:)

2013. jan. 4. 13:34

Nem is engednem en senkinek, hogy turkaljon, fogdosson...! Kulonben a multkor is kiszamoltam, es felhivtam egy maganklinikat csinaltatni ultrahangot, mar adtak volna 6 hetesre, de mondtam, nekem bizony csak majd 3 hettel azutan kell. Igy pont 9 hetesre mondtak, amikor elmentunk,e s szepen szivhang, ficankolas, stb...:) Az volt a legszebb elmenyunk.


Szerintem nyugodtan varhatsz vagy 8-9 hetig, nem?

15. gika77
2013. jan. 4. 13:30

Most készíti a férjem a citromos teát. Vettem septofortot, torokfertőtlenítő. Hátha jobb lesz. Azért félek mert most alakul ki mindene és volt már egy vetélésem, szintén beteg voltam ennyi idősen.

Szegény, nálad sem indult akkor simán. De szerintem ezeket a természet eldönti.

Remélem holnapra jobban leszek. Ma még el kell vinnem a fiamat néptáncra, aztán lefekszem és fel sem kelek ma. :)

Most a 12. hétig nem is zaklatnak téged? :) Jaj de jó! Én is csak húzom a dokihoz menetel időpontját. Majd a betöltött 7. hét környékére toltam, de attól függ hogy kapok időpontot. Nem akarok hozzá rohangálni és azt sem szeretném ha agyonidegesíteném magam, vajon miért nincs még szívhangja.

2013. jan. 4. 12:56

Fuu, az nem jo:( De ne aggodj, semmi baja nem lesz a babadnak.

Akkor megnyugtatasul: nekunk ugye kb dec 13-15 korul jott ossze, en hazamentem 21-en es iszonyatosan elkezdtem fulladni. Kohogtem, antibiotikumot szedtem be, kaptam egy szteroidos injekciot, es egy szteroidos asztmas por beinhalalot. Elkezdtem hasznalni. Aztan teszteltem... tehat en is aggodtam, de mara mar ugy dontottem, ha aggodok, az nem valtoztat semmin. Nem lett semmi baja. Ma voltam orvosnal, meg csak nem is pisiltetett, hogy megallapitsa a terhesseget, csak "elhitte" nekem, es azt mondta, az asztmasok siman hasznaljak ezeket terhesen is, de ha jobban vagyok, es jobban erzem magam a tudattol, hogy nem hasznalom, akkor ne hasznaljam. Ugyhogy most 2 napja nem fujom. Jobban vagyok, mert ugy dontottem....

Nem lesz semmi bajotok, ne aggodj.


Puszi nektek...:) Irj, mi van.


Doracskaaa? Teszt???

13. gika77 (válaszként erre: 11. - Csoszrit)
2013. jan. 4. 09:48

Kíváncsi vagyok mindkettőnknek összejött-e amire "gyúrtunk" :) Persze, mi is örülnénk egy lánynak is nagyon. De ha már esély van olyan nemre amire picit jobban vágyunk, akkor meg kell próbálni a hallott praktikákat. :)

Képzeld teljesen magam alatt vagyok. Tegnap este óta nagyon fáj a torkom és a hasam is. A fiamnál ugyanez, tuti valami vírus. Most aggódom a babáért, nem lesz-e valami baja. Iszom a kamillateát, eszek fokhagymát, több nem jut az eszembe.

12. gika77 (válaszként erre: 9. - Doracskaaa)
2013. jan. 4. 08:13

Nyugodtan tesztelhetsz már akár nappal is. Kíváncsian várom. :)


Én is majdnem tanárnő lettem, csak nem fejeztem be a sulit. 2 évet végeztem és várandós lettem a nagylányunkkal. Így félbehagytam és összeköltöztem a párommal (ma már a férjem persze). :)

2013. jan. 3. 21:26
Ja, es igen, probaltunk lanyra osszpontositani. Olyannyira., hogy az ovulacio elott asszem ket es fel nappal volt csak, utana par napig nem is engedtem :D, hogy tutira ha betalalt, akkor lany legyen... de ki tudja... a fiut is ugyanugy szeretjuk majd, ha az lesz.
2013. jan. 3. 21:24

doraacskaaa, szerintem mar regen tesztelhetsz, ne varj, tesztelj holnap. En mar dec 27-en kaptam egy halvany pozitivat, es csak 29-en kellett volna jonnie. Tutira kimutatja, ha tesztelsz. Megy a drukk, es udv koztunk. De jo, mar mindjart harman vagyunk, csak tesztelj!:)))


Mi mar 8 es fel eve kint vagyunk, es en tanitok. Kemeny, foleg egy gyerekkel, de mar nem sokaig nekem legalabbis... alig varom a tanev veget...:)


Huu, de jo, miket keszitesz? En is imadok keszitgetni dolgokat, de ido kene tobb meg penz..., hogy ne stresszeljen az ember, hogy nincs...


Na irjatok, lanyok!

2013. jan. 3. 20:37
Sziasztok, én hétvégén tesztelek, szoritsatok! Számitásaim alapján nekem is szept.5. a dátum :) Ti mikor teszteltetek pozit?
2013. jan. 3. 17:59

Huh, jó hogy így gondolod. Sokan biztosan nem gondolnak majd minket normálisnak mikor kiderül.

Én is 35 éves vagyok, áprilisban töltöm a 36-ot.

A legnagyobbikunk már 14 éves, fősulis koromban vállaltuk meglepibabaként. :) Ő lány. A középsőnk 6 éves fiúcska, pici lányunk 3 éves. Most töltötte mindkettő december közepén.

Külön lányra is gyúrtatok? (peteérés előtt 3 nappal együttlenni stb...) Elég idétlenül fogalmaztam, de gondolom tudod mire célzok.

Mi peteéréskor voltunk együtt, így remélem nagyobb az esély fiúra.

Hát, most épp nem csinálunk semmit. :) Itthon vagyunk mindketten egész nap és fejezzük be az építkezésből maradt benti munkát. A felső szinten lévő gyerekszobákon van még mit csinálni, így ezeket télre hagytuk. De én kézműveskedem is, ez a hobbim, a férjem pedig eladja őket. Majd tavasszal keres munkát célzottan, most elvagyunk így. Élvezzük az egymással eltöltött időt.

Ti mit dolgoztok? Mióta vagytok kint?

2013. jan. 3. 16:10

Ooo, de jo! Szerintem egyaltalan nem elitelendo a 4 gyerkoc! Sot, tok jo! Irigyellek erte! Barcsak hamarabb kezdtuk volna mi, en harmat akarnek, de mar kifutok az idobol... 35 leszek par nap mulva.

Na, en meg azt hittem te is el fogod itelni az itteni rendszert mint nagyon sokan. En szeretem, es igaz, nem idegesitik tul a mamat:) Hany evesek a kicsik/(nagyok)? :)

Nekem van egy 2 eves kisfiam, most nagyon drukkolunk a lanyra.


Meg szabad kerdeznem, mivel foglalkoztok? Olyan szupi lehet a Balaton mellett lakni...:)

2013. jan. 3. 15:40

Nem rossz rendszer ami nálatok van, legalább nem idegesítik agyon a kismamát. :) Mikor mentetek ki? A férjed is magyar?

Az az igazság, hogy több tesó is van, de a mai világ elég elítélő, nem igazán pártolja a nagycsaládot, pedig szerintem ha valakik megtehetik, azaz rendelkeznek a megfelelő fizikai, lelki és anyagi háttérrel, akkor nem lehet akadálya. Imádjuk őket és nagyon szeretjük egymást is. Kiegyensúlyozottan élünk. Na jó, kibököm: negyedik gyermekünket várjuk. (nem vagyunk kisebbségiek, ám...:)))) Két lányunk és egy fiunk van, most fiúért izgulunk. :)

Badacsonyban lakunk, közel a strandhoz. Ez egy üdülőövezet, már Természetvédelmi Terület, így ilyenkor nagy a csend és kihaltság. 31 év után Érdről költöztünk ide tavaly és csodálatos! Élvezzük a csendet, nyugalmat, a tiszta levegőt és a kedves embereket. Tanulunk bele a falusi életbe. :)))

2013. jan. 3. 15:30

Senki nem allapit terhesseget. Illetve holnap a doki biztos csinal egy terhessegi tesztet, vizeletbol, es utana kuld papirt a korhaznak meg a szulesznonek (itt igy hivjak) Anglia, London. Nalunk is van teso. Mennyi idos a teso? :)


En jol vagyok, estefele kicsit emelygek, de ennyi. Ugyanez volt az elsonel is. Balaton partjan merre? :)

4. gika77 (válaszként erre: 3. - Csoszrit)
2013. jan. 3. 15:14

Külföldön hol éltek?

A 12. hét előtt ki állapítja meg a terhességet?

Mi a Balaton partján lakunk, egy éve költöztünk ide. Tavaly építkeztünk, elég zűrös volt a nyár.

Nem az első baba, van már tesó. Nektek?

Nem sok tünetem van, kis mellfeszülés, néha émelygés, sűrűbben látogatom a mellékhelyiséget. A hasam van felfújódva egy kicsit, az övet már eggyel kijjebb kellett engednem. Te hogy vagy?

2013. jan. 3. 13:40

Hello, jaj de jo! Vegre valaki!

Hat az igazsag az, hogy kulfoldon elunk, igy itt masok a szokasok, holnapra van haziorvosnal idopontom, es majd az utal be ugymond a vedonohoz, es itt csak 12 hetesen van eloszor uh. Meg nem dontottuk el, hogy elmegyunk e maganba meg azelott, bar nem hiszem.


Meselj magadrol, ti merrefele vagytok? Elso babad? Jaj, de jo, egy napon leszunk!

Tuneteid? Van hanyinger, ilyesmi? :) bocs hogy ennyit kerdezek, de ugy orulok, hogy vegre van mas is itt:)

2013. jan. 3. 13:06

Szia! Szeretnék csatlakozni hozzád. :) Ha minden igaz én is szeptember 5-re várom a picikénket. :)))

Mikorra tervezed a dokilátogatást?

2013. jan. 3. 10:40
Sziasztok, várok mindenkit aki szeptemberre várja babáját. Én pár napja teszteltem, és ha minden igaz, akkor szeptember 5-én szuletik a kismaszat. :)
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook