2013 májusi babák (beszélgetés)
Volt már hogy valakinek adtak kötelező UH-n fényképet?
nekem van amit a dokim adott meg a 4Dek, de a kórházi kötelező UH-kon sosem kaptam van aki igen?
Mennyi rá az esély vajon hogy adjanak? Karácsony előtt voltam utoljára kórházin akkor azt mondták szokott lenni, de elfogyott a papír és idén már nem lesz mert nincs rá pénz.
Csütörtökön kell mennem hát kíváncsi leszek, remélem vettek már. :)) Alig várom már, hogy lássam a kisBalázst. :)
Jaj de jó!
Lesz sok meglepi! :)
Megint jól lemaradtam...
Én is növesztem eléggé, raktam fel képet is:D
Fura hogy már erről beszélünk hogy mit kell bevinni és nemrég még 6-7.hét volt:P rohan az idő de nagyon.
Tegyél fel fotó4!!! :)
Nekem meg azt mondják kicsit kisebb, mint a korombelieknek.
Majd lefotózom én is.
Néztem Pesten az Örsön és egy vidékiben is, de egyikben sincs már :(
na de nem adm fel, mert még 1 csomaggal kell vennem. :)
Volt ez a köldök kihagyásos Huggies a Sparban?
Egész hétvégén az után kajtattam, de sehol nincs, mindenhol közölték nem is lesz már Huggies pelus, mert kivonul az országból.
A kórházban is fogunk kapni ilyen csomagot?
Azt minden kórház adja?
Azt tudom nálunk nem adnak...te hol fogsz szülni?
és szüléshez van külön kórházi hálóing,vagy saját kell?sokan sokfélét mondtak már erről.
Kérdezd meg a kórházat ahol szülni fogsz hogy mi az amit adnak.
Pelus mindenképp fog kelleni textil is és eldobható is azt kérik a fürdetéshez méréshez, ruhát adnak a legtöbb helyen, de nem árt ha van, mert nekem emlékszem hogy egyszer 68as ruhát adtak rá és teljesen belecsavarodott és sírt egy csomót mire rájöttem mi a gond, szóval akkor mondom kórházi gönc kiiktatva és a sajátot adtam rá. Fejő is mindenképp kell, mert ha van is a kórházban nem biztos hogy be is jutsz fejni..Hálóing, betétek, fertőtlenítő a wc-be, papucs a zuhany alá meg bentre. FÉNYKÉPEZŐGÉP!!! :) Iratok.
Nem is láttam 00-ás méretet :(
A Brendonban 13 vagy 14 volt a legkisebb.
Majd megnézetem a következő UH-n, hogy hanyas a gyerek lábikája :D
Köszönöm a válaszod!
és te meddig dolgozol/dolgoztál?
Hát én 2 egyforma csomit váltottam ki, az egyiket a babamama expón adták, és most a szelvényre is ugyanezt kaptam meg. Meg is lepődtem, nem erre számítottam. Szerintem 2 cuminak és pampers mintának lenni kellene benne, nekem lezárva adták oda a csomagot, én nyitottam ki. Hol váltottad ki?
Menj másik helyre hátha ott kapsz egy teljes csomagot.