2013 júniusi babák (beszélgetés)
bornwife nem jött még a fejleményekkel?
Az én párom nincs elszeparálva :) mert maximum őt használom "kispárnának". Rápakolom magam, ha épp úgy kényelmes, vagy ölelve támaszt hátulról mint kiskifli/nagykifli :D
Amúgy nekem is van szopi párnám, bár most egy kisebbet gyürkészek hol a hátam mögé, derekamhoz, hol a felhúzott lábam alá, vagy pocaktámasznak, de hosszútávon sehogy sem jó.
Többet aludtam eddig hason, és forgolódok. Most egyik sem kényelmes, hason már egyáltalán nem megy és még 4 hónap van hátra, hajjaj :)
:) ilyen ez,de Picurokért bármit!
Hát igen szegények így el vannak tőlünk szeparálva,de hát istenem most ez van:-) mi heti 2-3x tartunk esti összeölelkezést,és ez a mi kis lelki felélénkülésünk:-) utána pocaksimi hallgatózás,és szépen telik az éjszaka.
Én is oldalt kezdem az alvást,lábam között kismama párnával,de sokszor arra kelek,hogy hanyatt fekszem és a párna még mindig a lábam között :)!Párom már volt,hogy felébredt és azt mondta elég vicces volt a látvány :)!
Szerencsére nekem nem rossz így,ha felvan póckolva a lábam :)
Én is oldalt fekszem le, úgy kényelmes, ha kismama párna van a lábam között, a pocakomat pedig "ráillesztem" :) De néha én is arra kelek, hogy a hátamon vagyok, pedig a hátam mögött is párna van.. ilyenkor nekem is szokott fájni mindenem :(
Köszönöm szépen :) Majd 28 hetesen fogunk menni megint szerintem :)
Szegényem:-( nem is lehet már háton aludni,mert a baba súlya nyomja az ereket,leg tanácsosabb bal oldalon aludni az jót tesz az apró erekben is tud áramolni a vér rendesen. én szopis párnával támasztom ki magam,mégis néha étfordulok hátra,na akkor fáj,nyom a mellem a hátam nagyon rossz! lassan már csak ülve tudunk majd aludni.
Törpilla nagyon aranyos a kislányod,jok a 4D-s fotok,már én is ugy várom hogy lássam a kis manomat :)
Igen, szerencsére úgy tűnik, hogy regenerálódott :) Nekem hosszú ideig nem volt jó a citológiám, ezért muszáj volt műteni, de a rossz sejteket tartalmazó részt sikerült kimetszeni egyben. A mostani rákszűrésem negatív lett végre :)
Sziasztok Lányok!
Én ma éjjel 4-5 órát aludtam! Reggel fél 6 óta fenn vagyok. A fejem szétmegy, a babám elég aktív. Jönnek mennek a frontok most mindent megérzek! Nem tudok hanyatt aludni mert asztmás is vagyok.Marad az oldal alvás. :( Én mindig hason aludtam nem tudom magam rendesen kialudni! :(
Ha már több mint 1 éve volt a méhszáj plasztikád akkor no problem,mert regenerálódik:-) nekem is volt igaz már régen 14 éve amikor a fiamat vártam 20hetes terhes voltam akkor volt egy méhszáj sebem amit ki kellett vágni,mert rossz sejteket tartalmazott a citológiám.de bevarrták a méhszájat,és 36.héten vették ki a varratokat és végül 41 hétre született Dani:-)
Én 157 cm körül vagyok, most nézték a méhszájamat, szerencsére 4 cm hosszú a méhnyak, és teljesen zárt. Kicsit én is féltem, mert nekem ráadásul tavasszal volt egy méhszáj műtétem, sajnos vágtak le belőle :(
Lányok!
A táblázat nagyjából feltöltve!
Akinek változás van, vagy hiányos, pontatlan, esetleg új infó érkezett, a fórumunkba új jelentkező, attól kérjük, jelezze privát a szándékát nekem, vagy Avike1 -nek és javítunk, módosítunk, felírunk! :)
szia Törpilla üdv a csapatban:-) örülünk neked!
Ne aggódj drága ilyenkor a frontok miatt kevesebbet mocorgálnak a manók,és nem is olyan intenzitással mint jó időben! nagyon örülök,hogy kerestél másik dokit,mert kicsit nekem olyan nem törődömnek gondolom a másik dokidat! drukkolok kezem lábam csuriban értetek!
Én sem vagyok magas 164cm. ha nagy a baba alacsonyabb nőciknél rövidebb a medence az uccsó időben többször fogják kukkolni zárt-e a méhszáj.
oké akkor drukk-drukk neki!
Igen. amikor nem vagy terhes el is éred az ujjaddala külső felét ilyenkor hátrább csúszik nem elérhető,még nagyon sex közben sem.
Megy a drukk!
Minden rendben lesz. Az én Picim is sokkal kevésbé aktív tegnap óta, szerintem az időjárásra reagál már.
Minden rendben lesz!!!
Májusban leszek 23 éves, június 3-ra vagyok kiírva a kislányommal, akit Liliennek fognak hívni :) Debrecenben lakunk a férjemmel, 5,5 éve vagyunk együtt, tavaly volt az esküvőnk, következő hónapban megfogant Lilien :) Én még aktívan dolgozgatok, április 1-ig még itt leszek, egy számítógépes cégnél angol nyelvű munkát végzek. Röviden ennyi :)
Szia!
Az jó hír, hogy nem vérezgetsz. Sokat gondoltam rád tegnap óta. Manó miatt szerintem ne aggódj, ugyanis én tegnap is és ma is alig-alig éreztem. Ennél 20x többet szokott mozogni, kicsit én is elkezdtem aggódni, de gondolom ez normális, hogy egyik nap így, másik nap úgy mocorognak. Lehet valami front van, vagy van valami a levegőben, ezért nyugisabbak kicsit. Jelentkezz, ha megjártad a dokit, várunk! Addig is drukkolunk nagyon!
Egy nagy kalappal!! De minden rendben lesz, nyugi!
Aztán várunk a beszámolóval!!
én nagyon szoritok,és bizti minden rendben lesz,nem te irtad hogy van szivhang hallgatod?nem hallgattad?
Persze, hogy csatlakozhatsz :) Szívesen látunk, olvasunk! Ha gondolod, az itteni táblázatba is felviszem az adataidat, csak jelezd minta alapján, hogy mik legyenek azok (akár privát is).
Kérlek itt is írj magadról pár sort, korod, honnan, stb? :)
Sziasztok! Én is olvaslak titeket mindig, bár a klubban vagyok aktív :) Csatlakozhatok ide is?
24+2 hetes kismama vagyok :)
Sziasztok csajok... bocsánat de nem olvastam vissza (még) amit írtatok ma... Ajánlottak egy új dokit, ahova ma délután megyek. Tegnap és ma is görcsölget a hasam, hívtam a dokimat... nem nagyon érdekelte. Már vérzés nincs, de a görcs nyugtalanít nagyon, illetve Manómat se érzem :/ Pedig ebéd után nagyon aktív szokott lenni...
Drukkoljatok légyszi, hogy minden rendben legyen a dokinál. :)
Szép napot nektek :)
Évi, ezt most, hogy kell érteni? zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi, hogy mondjuk három összezárt ujjnyi hosszan van a méhnyak összezáródva? Mondjuk durván 5 cm hosszan, felfelé össze van záródva a méhnyak? Így kell érteni?
További ajánlott fórumok: