2013 júniusi babák (beszélgetés)
Nem vagyok valami nagy,158 cm és elég keskeny a csípőm!
Látom vagyunk itt egy páran júni 4-re :)
Nagyon köszönöm lányok :)!
Volt egy durva hasmenésem,ott volt görcs rendesen,szerintem az volt a ludas!
Egyébként csak az általános fájdalom,és szerencsére vérzés sem volt!
Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Nem kell elnézést kérned és úgy/annyit írsz, amennyi jól esik, vagy kikívánkozik :)
Ha tudunk, szívesen segítünk Neked is, mint bárkinek!
Szerintem ha nem vagy tökéletes ágynyugalomra ítélve, csak annyit csinálj, ami nem megterhelő és még jólesik.
Én is legtöbbet pihenek, de nem bírok egyfolytában nyugton maradni, így amit kell, megcsinálom, max. több lépésben, lassabban teszem.
A levegőre meg én is kívánkozok, de nagy sétákat nem tervezek be, mert rögtön belesajdul a hasam alja. Magnéziumból napi 3x1000 (3gr) mg-ot szedek.
Sziasztok!
Én mindig szoktalak olvasgatni titeket!
Egy-két embert ismerek a fóromból is!
Mi júni 4-re várjuk a kisfiúnkat!Nem vagyok valami bőhozzászoló,a klubban is nagyon ritkán írok!
De lenne egy kérdésem,és ha nem gond!Úgy látom itt nagyon sokat segítetek egymásnak!
A dokim azt mondta 3100-as a méhszájam,magnéziumot kell szednem és phengetni!
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek azért a házi munka és egy-egy apróbb séta csak belefér nem?Valamint lenne valami ötlet,hogy mivel segíthetnék,hogy biztos ne legyen gon?
Arra gondoltam,hogy levendulaolajat tennék a krémembe,mert az nyugtató is,szerintetek?
Elnézést a hosszú szövegért!
Majd úgy rá fogsz hangolódni, hogy alig tudsz leállni :D
Mellszívó, mint ahogy a mérleg se biztos, hogy kelleni fog... ezek akkor is ráérnek, ha már megvan a baba. Nekem a mérleg benne volt a szettben, csak ezért van, különben én is csak baba születése után bérelnék. Mellszívót is csak akkor fogok venni, ha szükséges lesz.
Sziasztok,
szép jó reggelt/napot. Látom ti korán keltetek.
Én még nem gondolkoztam sem a mérlegen, sem a mellszívón. Nálunk is lehet bérelni a területi védőnőnél lehet majd azzal megpróbálkozom az első pár hónapra.
Hihetetlen mennyi mindenre kell figyelni.
jujj de várom már mikor készen lesz a babszoba nálunk.
Végre lekezdhetek majd felhozni dolgokat, s remélem azzal teljesen ráhangolódok lélekben a kicsire.
Nálatok ez mit jelent, hogy drága? Most nézem, tényleg, itt 30.000,- forint :/
Hátha külföldön olcsóbb az ilyen.. nem? Én max. Németországból tudok "hozatni" dolgokat, ha nagyon muszáj, vagy tényleg jobban megérné.
Nálunk kellett anno a mérleg, elég sokáig.
De az én fiam kis súllyal született, rossz szopótechnikája volt (úgy cuppogtatott, mint Popey a pipájával, a szája sarkában), tejem is nehezen volt, illetve rettentő aluszékony baba volt, alig lehetett felkelteni még enni is :)
Ezek miatt néznem kellett, hogy mennyiket eszik, hol tart a gyarapodása, de én ekkor sem paráztam túl! Nem az egyenkénti étkezést néztem, hanem, hogy a napi átlag nagyjából meg van és fejlődik. Néha kicsit jobban, néha gyengébben, de legalább tudtam, hogy mindig megeszi a minimálisat és nem csak imitálja az evést :)
Van most is mérlegem, digitális, és ha kell, rendszeresen fogom használni minden idegeskedés nélkül :)
Szerintem 2000,- forint nem sok egy mérleg, ha megvennéd!
Hát, ezen úgy nevettem, hogy még a könnyem is kicsordult!!!! :D
Nálunk a nagyon közeli családban fordult elő szomorú végű dolog babával kapcsolatban vagy 3 éve. Így bennem az van, hogy addig nincs baba amíg otthon nincs a kicsi. Akár babona akár nem, én sem igyekszem semmit nagyon bevásárolni, s még nem is álmodoztam egy igazán jóízűt a leendő közös életünkről. Ne értsetek félre. Nem parázok rajta, csak elfogadom tényként, hogy bármi megtörténhet (velünk nem fog). S én így védekezem...Rémálmaim nincsenek, de olyan sincs, hogy a kezemben tartom végre...:(
Hát nem hívott be az orvos, így nem tudok hova bemenni csak úgy, hogy vizsgáljanak meg ... Még eddig a magánrendelésén voltam.
Bár kicsit zavar, hogy ő annyira nem foglalkozik vele... pedig magán...pénzt kap :/
Köszi a tippet, rákeresek, és felrakom neki a kérdést :)
Pihizek sokat, csak rendbe jön minden :)
Én feleslegesnek tartom.Már csak azért is,nehogy beparázz miatta.A védőnő úgyis méri,és szól,ha gond van.De sógornőm mondta,hogy nagyon hamar meg lehet ijedni,ha egyik nap nem hízik annyit,ami a nagy könyvben meg van írva.Mert van,hogy többet eszik,van,hogy kevesebbet,mint mi.Csak nála ijesztőbb.Én nem fogok venni,az biztos. :)
De Te döntesz,az ára nem sok.