2013 februári babák (beszélgetés)
Uh! Az se egy leányálom! Nekem 5-6 éves kora óta cukorbeteg a húgom. Tudom milyen az, ha egészségügyi gond van a gyerekkel, még akkor is ha teljes életet élhet, mégis teljesen rá kell hangolódni és életmódot változtatni. a szüleim végigszorongják az életüket....ezt látom. Nekem se mindegy.
na lányok wukovics kolléganő sikerén felbuzdulva holnapra bejelentkeztem 4dre :) lassan 3 hete voltam utoljára :)kivi vagyok mi látszik így 14+3 hetesen :)
nekem a súlyom dobja mindig meg az eredményt, meg a múltkor nagyon rossz...mert állítólag azt is számításba veszik, de most jó...bár ettől függetlenül mennem kell majd pocakkardiológiára, de majd megpróbálom együtt a kisfiammal, hogy ne kelljen kétszer menni...ő szívbetegen született ezért kell oda menni:S
Szuper! Hát, az enyém ha a fejemre állok se lehet ilyen szuper a korom miatt. Nálam van olyan érték a vizsgálatok alapján, hogy 1:2264, meg a trisomiákra az esélyem 1:10000-hez, de ha a koromat nézik, akko 1:52. Úgyhogy én azért nem hagyom ki a magzatvízvizsgálatot.
Nha elkezdek készülődni a sárkánylátogatáshoz. :D
Majd jövök a hírekkel ha haza értem. :)
nagyon örüüüüülöööök :) :) szuuuuper :)
Megkaptam a kombinált eredményét 1:7700 én olyan boldog vagyok azóta itt bőgök, hogy nem kell mennem...pedig már teljesen elástam magam, hogy megint egy tortúra és mégsem...jajj el se hiszem...
Én is inkább tanyán laknék mint panelba...
azért remélem egy darabig még nem jön,,, nekünk nem túl bababarát a ház,,, belmagasság nagyon nagy, galéria, híd... kovácsotvas korlát, szerintem hülyét fog kapni tőle.
Mikor anyum itt volt, ő is mondta, hogy nem túl babónak való, de megoldjuk :(
Engem ugyan nem érdekel bármit is mond a kutyákra, lefogom zárni annyival, hogy tiszták és maradnak, ha fejre áll, akkor is.
Pontosan...Aki tanyán lakik,és odaszületik a baba????
A férjem 2007-ben már úgy vette ezt a házat,hogy kinti wc volt.
Nekünk kintek a macskák is,és nem turkálok a macskasz.rban...
Mi is berágtunk a férjemmel,hogy belekötött a jószágainkba...Mondjuk nekünk kintiek a kutyák,és a macskák is.
Mi beszóltunk neki,hogy a kutyák kellenek,mert itt erre sok a cigány,és ha látják,hogy nincs kutya úgy ugrálnak be azokhoz a portára,mint a szöcskék....
A macska meg kell,mert volt egerek nálunk(a házunk mögött nem messze hegy van,és onnan lejöttek),és amióta macska van nincs egér....Azaz van,demár megdögölve hozzák ide az ajtónk elé a macskák...Sőt a fekete állandóan döglött madarakat hoz haza,amit elkap...
Meg nem csak x ideig fog csak a terhesség alatt foglalkozni a védőnő veled,hanem cirka 16 évig....A baba kiskönyvben(amit a kórházban adnak ha már hazamész a babával abban benne van,hogy még 16 évesen is kell felülvizsgálatra menni..
ezeket a pecséteket a kiskönyv alapján számolják?
nekem is magándokim van, de igazából nem derül ki, hogy ezeket magánrendelésen pecsételte
Védőnőm meg hosszabb kórházi kezelésen volt, így a sajátommal még mindig nem találkoztam
Egyszer hívott, amikor kiengedték a kórházból és azt ígérte, hogy augusztus elején keres, de még nem hívott :(
Szerintem sincs semmi kivetnivaló a kinti wcn, legalább gyorsabban végez az ember és jobb a szellőzős:)
Basszus! Biztos nem hobby-ból van kinti WC-tek. És miért baj az ha van állat? Toxoplazmózis ide vagy oda, nyilván nem turkálunk most a macskakaiban. És mi van ott, ahol állattesnyésztéssel foglalkoznak, mert ugye ez sem ritka.
Nha nálunk is van két kutya, bentiek, családtagok.
Talán ezért is "izgulok" túlzottan, mert nem szeretném ha nagyon sz*r lenne a viszonyunk, mivel még is csak rá kell támaszkodnom x hónapig.
De nem tudom elviselni ha valaki ez miatt kötekedik. :S
Nekem a hasm,de az is csak baloldalon.
Ááá nem.Nálunk olyan váratlanul toppant be a terhesség közepe tájékán....
Meg nézte,hogy milyen körülmények között lakunk.Belekötött a kinti wc-be(mondjuk jogosan)Meg beszólt az állatok miatt is...
Mondtuk,hogy kertes házba elengedetlen a kutya,és a macska is....
Nem biztos, hogy baj az, hogy fiatal. Szerintem ha nincs elszállva magától egy fiatal emberke, aki ért is a munkájához, akkor könnyebb velük, mint egy "betokosodott" időssel. Tulajdonképpen sokat jelent, hogy neki van-e gyereke, mert bármennyire is sok tudása van, a személyes tapasztalat kell ahhoz, hogy ráeszméljen az ember, hogy nincs 100%-ban biztos módszer, elv stb. Ezt azért merem állítani, mert annak idején nekem is feltették a szülők a kérdést, hogy " magának van gyereke?", és rettenetesen rosszul esett, mert akkor már küzdöttem érte, hogy legyen, de ők nem tudhattak a problémáimról.És annak ellenére, hogy nem fogom mindenki problémáját megtapasztalni a saját gyerekeimen keresztül (hála az égnek), be kellett látnom, hogy másképp látok sokmindent azóta a neveléssel kapcsolatban, amióta anya vagyok. Jobb pedagógus vagyok azóta ( és bátrabban teszem helyre a szülőket, ha nagyon muszáj).
Igen?Habár igazad van ha jó belegondol az ember.
Meg a végén is az egyik orvosnak kell lepecsételni azt a papírt,amit a védőnő(nekem legalább is az adta ki) a végén.
Nekem a 35.-ik héten adta ki hétfőn,szerdán mentem fel a kórházba terhesgondozásra az orvoshoz,de az én orvosom nem volt ott,és a helyettesítés pecsételte le,és már az fektetett be.
:S Nem tudom miért voltam eddig abban a hitben hogy szülés előtt pár héttel majd a baba születése után jönnek ki csak azonnal. :S
A védőnő is beletartozik a terhesgondozásba.
Nekem összesen a fiamnál 19 alkalom jött össze.
Még jópárszor kimennek...
Én is most kapok új védőnőt, de csak az ösztönemre hagyatkozom...hasonló korú mint én szóval nem tudom mi újat tud majd mondani... a súlyom miatt biztos csesztetni fog, de ezt már megszoktam...
Ilyen korán kimennek?
Mi költözés előtt állunk, hogy egy hónapig ha ide, ha oda megy az összerámolt cuccokon és dobozokon kívül semmit nem fog látni. :S
Sőt, mivel nagy felújítást csinálunk, fogalmam sincs még merre-meddig, hogy lesz a babaszoba egyebek...
Sziasztok! Most volt itt a védőnő családlátogatáson. Semmi extra, kérdezte, hogy hol lesz a baba, mit tervezünk, hogy tervezzük. Jól vagyok-e...Mondtam hogy minden oké:))) Csak ugye tegnap nagyon bekeményedett a hasam. Kérdezte, hogy nem idegesítettem fel magam. Mondtam,hogy de igen, a munkahelyen. Nah, erre nagyon kell vigyázzak...mert ez az amit nem szabad...CSak olyan csesztetések mennek bent, hogy ihajj...Nincs is kedvem felállni a székből és elindulni melóba...áhhh, nem maradhatok itthon???
Nekem a cicim viszket rendszeresen, meg a lábszáram szokott, meg a felkarom. Pedig nem is nagyon száraz a bőrőm....
köszönöm szépen :) akkor 4 szer elmegyek nincs mese :)
szupppik a képek néééztem ám :) graaat :)
Igen 4 pecsét kell sztk-s dokitól,különben nem jár a pénz.
További ajánlott fórumok: