2013 februári babák (beszélgetés)
Nem, mert most voltam először védőnőnél..., de ő nem tud beutalót adni, azért máshova kell mennem, szóval még előttem van. :\
De csak 10-e után kapok időpontot.
Még nem voltál vérvételen??
Én a múlt héten letudtam..
Örülök,hogy jó a védőnőd.
meg hát hallottam már érdekességeket....
amikor a batyameknak kozolte x het utan az orvios hogy Juliának kukija nőt....
akkor meg hova siessek:)
én is nagyon!!!! már alig várom!
de valahogy úgy vagyok vele, hogy mindennek meg van amaga ideje:)))
Ó nekem tényleg mázlim van akkor. :-)
Fiatal, rendes, kedves tényleg csak dícsérni tudom.
Annyira normálisan áll mindenhez.
A kutyákról épp, hogy egy szó esett, de nem firtattuk a témát. Nagyon barátságos, tényleg a maximális segítségét felajánlotta, letegeződtünk és inkább jót beszélgettünk, mintha nem is hivatalos kérdezz-felelek lenne.
Ami gond, hogy itt két szálon megy a terhesgondozás. Ő a védőnőm, ő fog kijárni, meg minden egyéb, de beutalót nem tud adni.
Azért itt máshova kell mennem.
Oda szept. 10-re kaptam időpontot, akkor 15+0 hetes leszek.
Csoda, ha 16 hetesen eljutok az első vérvételre meg laborra meg minden vacakra. -.-
No, legalább valakinek olyan is van!
Nálunk nincs ez bejáródva. Itt le se bagózzák az embert. Majd ha megszületett a baba, eljön párszor megfürdetni ( ha!), aztán ha látja, hogy elboldogulsz, hogy tudod mit csinálsz, rád se néz többet. Nekem először kijött 3x, a másodiknál egyszer se. Mivel nem Topolyán szültem, ahol élek, hanem Újvidéken. Fürdetni meg az egyik csecsemősnővér ismerősöm járt 3-4 napig ( mivel engem császár után a 4. napon hazaküldtek....hát nem voltam még nagyon fitt). Nem tudom mi a jobb!Valami arany középút kellene.
Nha túl vagyok a védőnőn.
Hát csajok, azt hiszem mázlim van.
Kellemesen csalódtam, nagyon! Borzasztóan rendes, kedves, aranyos védőnőt kaptam! :)
nekem csak 31én lesz uhm ujra....de türelmes vagyok:) még!:DDD
pedig 0727 volt utoljára....
de jó :)
bizti kiderül már, hogy fiú vagy lány :)
máre én is alig birok magammal, de pár hetet még várok. asszem.. :)))
óó :(
tudják, hogy terhes vagy?
én is voltam, csak akkor az enyém kórházba került, ezért csak helyettesítették
akkor beírták a leleteket, meg az első pecsét is megvan, mértek súlyt és vérnyomást, meg mindent elmondtak
csak a jövőt illetően nem tudom mi van
húú, ez nagyon szuper, gratulálok!!!! :)))
nekem most 1:3300 lett.
én is túl voltam egy ilyen síráson tudod!!!! amikor beszólt az a paraszt nő!
próbálj gyorsan keresni valamit amin nagyokat nevethetsz!!!!
én sem voltam még azóta dokinál így csak bízhatok nagyon, hogy babucinak nem származott hátránya belőle, és többször is voltak sajnos stresszhelyzeteim...de bízom a kis drágámban, hogy magérti, hogy anyucinak vannak olykor nehéz napjai!!! Te is bízz nagyon! nem lesz baj!
mivel csak az orvos pecsétje van bent, nem derül ki, hogy magánban voltál vagy sem.
nekem pl lusta volt bepecsetélni Lilinél, úgyhogy a végén írt egy igazolást, hogy végig jártam terhesgondozásra. ennyi volt.
szia!
nekem volta az előző terhességemnél. majd megőrültem, úgy viszketett mindenem, főleg a lábam, a kezem, és általában estefelé.
akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, tegnap olvastam épp, hogy ez az epepangás jele.
ha kened a bőrőd és nem a szárazság miatt van, akkor szólj a dokinak.
akkor lehet, hogy én betelefonálok, hogy mi a helyzet
Remélem nem történt semmi az enyémmel, ő telefonon keresztül nagyok kedves és rugalmas volt
Én ma annyira álmos vagyok, pedig ma elég sokat tudtam egy huzamban aludni és csak 4-kor keltem fel.
mondjuk én csak kimegyek pisilni, aztán alszom tovább szerencsére.
Nem tudom mi lehet, eddig tele voltam energiával, pedig most se feküdtem később. :(
lányok, nektek ezek szerint terhes könyvetek sincs még?????
én 8 hetesen kaptam meg....
:-))) hát nem csodálom!!!!
én mindig is ölni tzudtam volna ha reggel nem ehetek finomakat!!!!
amióta meg terhes vagyok....duplán:DDD
és 5 kor enem kell valami csokit vagy kekszet vayg sütit egy kicsit....