2013 februári babák (beszélgetés)
Csajok ne nézegessetek táblázatokat, nem kell rémeket látni...valakinek most kicsit jobban fejlődik aztán majd kicsit stagnál valakinek fordítva...stresszfüggők vagytok? .))) Tudom jó az adrenalin nah de ennyire:))))tartogassátok inkább a szülésre...
Az sem mindegy mikor készült pár nap is sokat számít, nem vagyok egy hűde nagyon tapasztalt anyuka, de biztos nem paráznék ilyeneket és mi van akkor ha hamarabb megnő és 2 héttel hamarabb jön...semmi...akkor hamarabb lesz kint, és ha kisebb lesz akkor sem...mert idekint is megnő, ma mértem a fiam 15kg és 2250-nel született...
Hát én most feltettem itt kérdésbe, mert a frász kerülget.
Ha ezt nézzük az én babám is hatalmas akkor. :S
78 gramm kb. a 16. hétre lesz a baba, 12-13 cm nagysággal párosulva.
A CRL-re mennyit mondtak a 12. heti Uh-n?
Akkor annak is jóval több, mint 6 centinek kellett lennie.
Nekem 11 hetesen, méret alapján 12+1 hetesen tegnap 50 grammot becsültek és nekem nem mondta hogy nagy baba.
Azt mondta tökéletes minden, a korának megfelelő és minden rendben.
Most néztem utána a szuloklapj.hu-n.
13 hetesen a magzat súlya 30 gramm.Ez érdekes,ez alapján tényleg nem kicsi a baba...
súlyra mennyit mondtak nektek?
mert az én utolsó uhm 0727 volt amikor az istenhegyin 13 + 2 re állapítottak meg és most sem tudom elfelejteni hogy 78 grammot mondtak!!! kicsit nagynak tűnt...
én rengeteg magnéziumot szedek már!!! és most már kálciumot is még a femibion mellett!!! + rengete tejterméket eszek!
aztán mégsem jó...:(
mivel ilyen gyorsan gyarapodik a sulyom a B vitaminos dolgokat ki kell hagynom...
lányok, én mától teljesen új életmódba kezdek!!! már amennyire ez a méhlepény kérdés ezt engedi. . .
mind étkezés, mind mozgás. . .
tegnap estére nagyon szarul lettem és éjjel annyira görcsöltek a lábaim, hogy már a könnyeimmel küzdöttem:(((( egyetlen percet sem aludtam és ma megint itt kell benn ülnöm így 8 órát alvás nélkül:(
szval mától kicsit életmódváltás. . . . akkora a hasam, hogy a2. -ra alig tudtam már tegnap felmenni:((((
13 hetes uh.eredményem
BPD-24.6-MM
THORAX-22-MM
FEMUR-11,7-MM
Gondolhatod...
Úgy várom már a 28.-át mint a messiást...Olyan gyomoridegem van...A férjem meg csak röhög rajatm...Mondogatom neki,hogy k.rva vicces vagy!!!!
Mondjuk a tünetek alapján lehetnek ikrek..
Az egyik oldalon ahol ikrekről írnak 1 tünet kivételével mindegyik rámillik.Mert ott leírják,hogy milyen tünetek vannak ha iker babákat vársz!
Igen én is néztem h másnak 12 hetesen nagyobb volt, de ahogy olvasom simán behozzák :D
óóóó az durva lenne, ikrek :) úgy értve hogy x idő után megtudni, hogy mégsem egyedül van bent :D
Nem tudom mi alapján átlagol, de nem is fontos. Egészséges ez a lényeg. :)
Dobtam fel egy camos videót is, sajnos az eredetit nem lehet másolni. :(
Graatula a jó hírekhez, olvastam naplódban :)
Oda is írtam, hogy a becsült kort méretek alapján nem értem,,, ahány ház annyi méretezés? :)
Én 12+1 naposan voltam az Istenhegyin, és ott 5.4 cm CRL re, azt mondták kb két nappal kisebb a koránál.
Nálatok meg 4.8 hogy egy héttel nagyobb mint 11 hét, kíváncsi vagyok a következő uh-n mit mondanak :)
Igaz tök mindegy, csak egészség legyen :)
Szia.Én is ugyanez vagyok,mint te...
Csak én a fiam mitt nem tudok pihenni..
A veséim nekem is ugyanígy vannak..Ha nem megyek ki akkor a wc-re hamar,csak akkor amikor már nagyon kell fáj a veséim.Ha meg már ülök a wc-n a hólyagjaimba nyilalnak,szinte megkönnyebül a hólyagom...
Én már attól félek,hogy ikrek vannak bennem...
Igen az is benne van,hogy már növöget,és a méh is tágul,a csípőd is.
Nálunk meg van a hidegfront...Most is majd megfagyok..