2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Nekem van is, volt is cisztám, de soha nem tapasztaltam ilyesmit...
Nem inkább terhességi tünet? ;)
Nah, reggel megcsináltam a tesztet, de csak azért hogy tuti biztos legyen. Persze negatív lett, de ezen nem is csodálkozom, péntek óta barnázok, tegnap este meg már görcsöltem. Ma már nem kellett progipótlást bevenni, és meg is jött.
Hívtuk is a dokit hogy akkor hogyan tovább, de alig értük el, reggel óta itt evett az ideg, de végül felvették. Az az utasítás, hogy megint closty 3.tól 7.napig, majd UH.
Ami viszont nem esett most jól, hogy azt mondták ha ez a hónap se sikerül, akkor le kell ülnünk megbeszélni mi legyen...
Én majdcsak holnaptól leszek pozi... addig még kiaggódom magam.
Én nagyon kivizsgálás párti vagyok, ajánlom is mindenkinek aki már próbálkozik egy ideje de nem sikerül. Egy év után egyébként már lehet menni, de persze ezt nektek kell érezni...
Én még nem töltöttem be 24-et mikor tettünk egy két kísérletet, aztán ugye rendesen ráálltunk a dologra :) , nemrég múltam 26 és még sehol semmi. Persze közbe kiderült már nagyjából mi a gond, csak mindenre annyit kell várni, orvoshoz időpont, akkor az eredményekre, nekem sajna műtét is volt, abból fel kell épülni... szóval erre készüljetek gondolatban, hogy egy kivizsgálás se egy-két hónap... De persze drukkolok, hogy ne legyen gond, és már most meg se jöjjön :) Tényleg csak segítő szándékból írom ezeket.
Egyébként nem kell rögtön beavatkozásra gondolni, lehet a hormon van picit elcsúszva, vagy pont a párodnak nem elég fürgék a katonái... Olyanokra érdemes figyelni, hogy pl. a férfiaknak nem tesz jót a forró fürdő, és mint mindig az egészséges életmód sem ront az esélyeken.
Valami rásegítéssel próbálkoztatok már?pl. vitaminok, ovu teszt?
na ez nem semmi tényleg,még jó hogy nem lett maradandó bajod ebből :(
én simán feljelentettem volna!
Irigylem azokat akik ennyire pozitívak mint itt ti sokan,tudom nem rég próbálkozunk mi a párommal de sajnos én nagyon lelkis vagyok :(
Na mindegy ma ha elmegyünk sétálni veszek tesztet,úgyis 2 db van benne,aztán pár nap különbséggel megcsinálom,és próbálom + lenni :)
Aranyos volt a doki tegnap mert a rtg elött kérdezte terhes lehetek e mondtam neki ez egy jó kérdés,letakart a medencémet :)
Ventolint adott meg Alvesco-t azt mondta csak akkor fújjam éjjel ha nagyon muszáj,azt is mondta ha van os baba akkor nagyobb baj az oxigénhiány mint a spray használata :)
Nem tudom mikor kéne tesztelnem amit a 25-s kimutathat de annyira nem akarok megint bőgni ha - :(
Nálam is ilyen gyökér volt az orvos, korai szakaszban 4 hetesen mentem el, akkor már látta hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, és vannak gyöngysorok.... kerestem egy másik dokit, aki azt mondta a görcsölés és barnázás progi hiány jele, és egyből felírta....A verzió: vársz egy hetet és keresel másik dokit. B verzió: veszel netről utrogestant.... én próbáltam spórolni, egy másik fórumról hárman is visszaírtak van nekik eladó.
Palástfű: segíti a beágyazódást, természetes progreszteronpótlás, de annak megvannak a szabályai mikor és hogyan kell letenni, mert aki hírtelen hagyta abba annál is előfordult vetélés.
Sziasztok!a derékfájás maradt,ráadásul az asztmám is előjött(2 évig tünetmentes volt) kaptam megint spray-t rá,éjszakánként alig alszom a köhögési rohamok miatt!
Ma két hete hogy együtt voltunk többször is,hányingerem van,a cicim bizsereg,szerintetek teszteljek,ha igen mikor vagy hagyjam az egészet?!
Csak a hormonok megint :(
2,5 nap alatt összesen nem maszatoltam össze 2 tisztaságit :(
a palástfüvet lehet terhesen is inni??
h baj van persze rögtön megyünk ügyeletre de nem lesz baj mért lenne csak pozitívan:)
akkor esetleg a palástfű teát próbáld ki
az progipótló
ha meg erősödne akkor csak kellene ügyeteltre menni
kár, hogy még vérvételre sem küldött el
üdv az újaknak:)
és megy a szorítás:)
agyon örülök ennek a jó hírnek mondtuk mi:)
gratula:)vigyázz magatokra:)
Sziasztok:)
Bocsi eltűntem de anyuéknál vagyunk és itt ritkán jutok géphez csak telóról olvasgatok. Tegnap voltam dokinál sajna semmit nem adott csak azt mondta jövő szerdán uh. Meg se vizsgált meg semmi csak örült hogy pozi a teszt. A mai tesztem jelentem szuper erős pozi:)
Tünetek is vannak pl. mellfájás iga csak néha, de pl álomkóros vagyok, meg fest éhes rengeteget iszok és émelygek is. Az egyetlen rossz hogy még mindig pecsételek hol jobban hol alig.
Nem voltunk kivizsgáláson..... az az igazság, hogy még fiatalok vagyunk és bízunk abban, hogy beavatkozások nélkül is menni fog.
Most jött meg múlt csütörtökön, elvileg legközelebb május 18-án fog... vagy nem =)
Nem mérem a hőmet.
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!