2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Andi, nagyon sajnálom! :(
Kitartás! (fú nem is tudom mit írjak...) :(:(:(
Párodat is vizsgálták? Csak azért mert egy ismerősöm úgy járt hogy kapta a clostyt, 5! petesejtje ért meg, tehát nem enyhén lett túlstimulálva, de mégse jött össze. Majd később kiderült hogy a férjnek szinte nincs is spermája, és ami van az se mozog :(
Én is bizakodok, sőt, lehet butaság, de próbáltam bebeszélni, meg elképzelni ahogy nőnek a petesejtek :) hát most kettő is van, be vagyunk kicsit tojva... vagyis én, a párom nem. ő boldog, ha kettő lesz, hát kettő lesz :D Én se bánnám végülis.. Mi már lassan 2és fél éve várunk, úgyhogy nem válogatok fiú-lány, egy vagy kettő :)
A clostyt te is 3. ciklusnaptól 7.ig szeded? Kapsz utána valamit? Érzel feszülést, szurkálást?
Az az igazság ,hogy több mint 5 èvig szedtem fogamzás gátlòt.Tavaj juniusban abba hagytam,minden rendben ment aztán novemberbrn kimaradt már azt hittük,de nem.5 hònapig semmi.Minden eredmény tökéletes.Jött egy kis normonkezelés és most a màsodik nap closi.Tömören ennyi.
A nőgyògyãszom azt mondta ez az egy havi elèg is.Naade hiszem ha .átom!
a ciklus.hu vezetem a hőmet,az elméleti pé elött éreztem alhasi fájdalmat jobb oldalt ahol a ciszta volt,érzékeny volt a cicim és hányingerem volt.
itt van:
Szia!
Én is clostyt szedek, ez a második hónap.
Előző hónapban 1 domináns tüszőm volt, de akkor nem sikerült. Most 2 tüszőm is van, ma este kell beadnom magamnak a tüszőrepesztő szurit, aztán ultrogestant, progeszteron pótlást fogok szedni, mert az nekem kevés.
Nekem semmi rossz tapasztalatom nincs, voltak rendesen szúrkálások, de ennek kifejezetten örültem. :)
Mi a gond? miért kaptál clostyt? Jársz UH-ra, nézik hogy érek-e, megreped-e a tüsző? Sajnos sokszor hallom hogy csak kiírják, de nem ellenőrzik hogy hat a gyógyszer, pedig kellene...
Reménykedünk mi is, meg drukkolok neked! :)
Sajnálom! De így van, új hónap, új remény!
A hőmérőzés nem rossz ötlet, talán pár ovu-tesztel is próbálkozhatnál, hátha nem is akkor van amikor te gondolod. Én hosszú (32-34napos) ciklussal meg voltam győződve hogy 19.napon van pé., erre kiderült hogy nincs is... de legalább kiderült hogy mi a gond. Szóval hőmérő és teszt erre is jó lehet... :) Sok sikert!
drukkolok hogy hamar sikerüljön a babó:)
én szedtem closty-t az első lányom valószínű annak is köszönhető mert ő 3 clostys ciklus után a 4. pihenős ciklusban sikerült:) a mostani terhességem valószínű nem annak tudható be mert az utolsó adag clostyt decemberben szedtem be és csak most lettem terhes. Van akinek egyébként segít van akinek nem. van több clostys fórum itt a hoxa-n ha gondolod nézz be oda is.
A ciklus.hu ahova húzza akörül van a pé többnyire már ha vezetsz hőt ha csak a ciklusodból számol akkor közel sem biztos hogy akkor van/lesz pé-d mikorra írja. a petesejt egyébként 24 óráig életképes még a spermium 3-4 napig is eléldegélhet ott benned.
vezetsz hőt?
éreztél valamit amikor elvileg pé-d volt?
sajnálom:(
de örülök hogy pozitív vagy:)
Sziasztok!Mèg nem jàrtam ilyen forumon,hát gondoltam mit is veszthetek.Junius ota pròbálkozunk azaz lassan 1 éve.Jelenleg clostylbegyt szedek és reménykedem/ünk.
Közülletek használta már esetleg valaki?Tapasztalatok?
Válaszokat előre is köszi.
lányok én most elgondolkoztam ezen a diagrammon amit a ciklus.hu mutat,mert az nekem 5-re mutatta a peteérést,de mi 7-én tudtunk csak együtt lenni,akkor ez így esélytelen volt?
vagy van némi reményem?
van köztetek olyan aki a peteérés elött hányingerrel küzd és megjön érzése van?
sajnálom :(
azért ha mész a dokihoz mondj el mindent!
a jővő hónap a miénk érzem itt legbelül :)
Jajjj....barátnőmnek akkor volt barnás folyása, már örült mint majom a tökinek, hogy megjön, közbe terhes volt, de szerencsére csak a beágyazódást mutatta a barnás rózsaszín folyás. Viszont nem akarlak riogatni, de ha már volt vetélésed a progreszteron hiányt is mutatja a barnázás...Én 6 hetesen voltam az sztk-s kontárnál, aki lehurrogott, 7 hetesen maszeknál és azt mondta még épp időben csípett el, hogy nem vetéltem el... addigra viszont már görcsöltem is:(
Ha csak egy napig barnázol verry happy beágyazódott, ha nem múlik el és netán görcsölsz is, akkor kocogj az orvoshoz.
Elírtam... 7.nap volt negatív...:-) de mára ragadós barnás,rózsaszínes folyásom lett(bocs a részletezésért,de nem tudom máshogy írni)ez mire utal?lehet megjön?de nem görcsölök.máskor fel sem tudok állni ha megjön,sőt már elötte 2-3nappal is nagyon görcsölök...
Eddig soha nem volt ilyen hogy ennyit késett csak mikor terhes voltam...félek hogy ez most valami más... :'(
Keress egy arany középutat. 8-dik napnál csináltad negatív, ma 9-dik napon vagy és szerdára van időpontod az orvoshoz. Várj hétfő reggelig, akkor már késik 13 napja és nézd meg.
Amúgy nekem nagyon sokszor rendszertelen volt és késett a vérzésem. Volt olyan, amikor azért késett, mert egy idegesebb hónapot éltem meg, volt olyan, hogy antibiotikumot szedtem és annyira kimaradt, hogy norcoluttal kellett meghozni. valamint volt olyan, hogy lett egy nagy cisztám a petefészkembe és azért késett...sok oka lehet a késésnek, próbálj meg kicsit megnyugodni, hétfőre, de legkésőbb szerdára okosabb leszel.
csibe:
Szerintem egy reggeli első vizeletes tesztel nem veszítesz semmit, kerül 200 Ft-ba na bumm, de legalább látnál valamit. Ha már volt egyszer vetélésed, akkor neked is automatikusan fel fogják írni a progi pótlást, úgy mint nekem:) Még van belőle három hetem, de nem bánnám ha vége lenne:)
Sztem nem függ. Én napi 1 szemet eszek belőle.
Sztem bajt nem okoz...
Automatikusan betesz hoxa 1 szóközt a közepénél.
Azt vedd ki, és már látod is.
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!