2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
köszi :))
Szeretem az én "kis" uracskámat :DD
pontos szokott lenni, szóval az éjjel várom (rendszerint éjjel jön), vagy max holnap délelőtt
Megnéztem! meg a fórumos táblát is és ott láttam, hogy a 13. napon vagy! Azt hittem, hogy még csak a 10. nap környékén jársz, de amíg nem jön meg, addig bármi történhet!! Pontos szokott lenni a mensid?
Megnéztem a többi képed is! Helyesek vagytok az Uraddal! Jó hosszú hajad van!!!:))
de igen, de akkor már a 25-ös tesz is elég élénk volt, nemcsak halvány.
Fent van az adatlapomon, nézd meg. Szóval szerintem ma már a 10-nek ki kellett volna mutatni, ha lenne baba.
Igen, szuperek! Már csak azon kell izgulni, hogy a Párocskám eredményei is jók legyenek!!!!
Figyike!Ha 4 napos embriókat kaptál vissza és a 10. napon mutatta ki a teszt, akkor az nem a 14. ciklusnap?
köszi.
én most sem kesergek, készülök a február 6-ra, a következő lombikra.
Ti szoktatok menni oda áztatni magatokat?
vagy Szegedre esetleg? Vagy Makóra?
Melyik a jobb?
Hát mondjuk Bajához képest!:)
Szerencsére most már nem szokunk, kellemes kis élményeink vannak az andrológiáról...
Ha megyünk, akkor általában Mórahalomig. :)
Nekem nem titok: Baja mellett.
Ti?
Én nem mindig érzem, hogy mikor van középidő...
Most majd kíváncsiságból a következő pár napban ellövök 1-2 ovutesztet, mert most ugyebár tudott dolog, hogy mikor van és leeellenőrzöm jól működik-e?!
Mindent bele!! :)
Tita! Megy a drukk!
Köszönöm KriszAnya, most kell!!! :)
Ahogy néztem a táblánkat, Neked is, meg Dundikának is mostanság lesz PÉ, mert egyidőben tesztelhetünk! Nemde??
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!