2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
megértelek!
ne rágódj ezen! Bár nem könnyű ez, mikor egy nő babát szeretne, és nem jön össze, nehéz nem rá gondolni!
Szerintem minel jobban szeretnem annál inkább nem.
Elmegy a kedvem is. Egesz nap ezen ragodok.
Az isten szolna ki belőled :-)
akkor talán van még remény?!
Probalok nem ràgorcsolni. :-)
Sziasztok. Volt a párom urológián. Lekoptetták. Azt mondták csak pesten van ilyen spermavizsgálat. Menjen oda ha akar... Hát rendesek....
Mind1 akkor ezt most elhalasztjuk kicsit!
Szerintem igen.
Csinálj egy tesztet reggel! A vasárnap még olyan messze van! Már izgulok én is nagyon érted!
Persze, hogy nincs, csak kérdezted, hogy mi van, ha gond van vele.
Csak azért írtam.
Akkor ott a herebiopszia, és a lombik.
Tudom nem nagy vígasz, de attól még lehet babátok!
Sziasztok. :))) 20.án írtam,én voltam a barnázós. :D Voltam dokinál azt mondta semmi gond nincsen,nyugodjak meg.
A doki ezt mondta: Ez a barnázás ovulációs barnázás. Egy enyhe ovuláció alatti barnázás a kiváló termékenység jele! :))) Szóval azért örülök neki és ez elvileg 15.én vagy 18-19.én volt.Nem lehet tudni pontosan,a tüszőrepedés már lezajlott,napra pontosan nem tudni,mikor volt a "nagy nap". :) Így nem is tudom,hogy hol tartok kb. hányadik napnál.
Mostanság elmúlt a fájdalom,bár néha még kicsit szurkál hol a jobb,hol a bal oldal.Fejem fájdogál még néha,a cicim is érzékeny de ezt megszoktam :D És reggelre de csak ma eddig bő vizes folyásom lett. :/ Passz,hogy mitől,nem tudom pontosan :) Jövőhétre nagyon nem várom...lassan kiderül mi a helyzet.
Jah,csak gondoltam szólok,mert írtam h megírom mi a helyzet!! Szép estét mindenkinek!! És köszi Nadáné a segítséget :))))
Az a baj, hogy én nagyon tartok attól, hogy nem csak nálam van gond, hanem a férjemnél is. Most már eljutottunk odáig, hogy megígérte, hogy februárban elmegy ő is vizsgálatra. Remélem be is tartja majd a szavát.
Ha beigazolódik, h van baj nála is, akkor őt nem is kezelik pl. gyógyszerrel, hanem egyből inszem?
hihihi
mi is összebőjtun még inszem estéjén:) Hátha Nektek is meghozza a sokert:)
jól tetted, hogy kértél uk papírt
Ne is kelljen eljutnotok idáig!!!
Ha clostyt szedsz, az már stimulációnak számítható, mert akkor is tüszőérésre serkentik a petefészkeket. Ha nem válik be, vagy nem hoz eredményt önmagában pár hónapon belül folyamatos ciklusfigyelés mellett, akkor adhatnak még tüszőserkentőt pluszba. Általában, ha a férfinál is gond van, akkor javasolt az inszem, ha nincs, akkor marad az otthoni próbálkozás.
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!