2013. áprilisi babák (beszélgetés)
Hát nekem a melleim nagyon érzékenyek, a melltartót már nagyon utálom!!!!! De nagyon!!!! A hasim is fájdogál néha, de csak kicsit.
Reggelente elég nyamvadtul érzem magam, ami napközben helyreáll. Reggelizni még tudok. Hányingerem nincs eddig és remélem nem is lesz. :-)
iszonyatosan fáj a derekam.
pillanatok alatt Hófehérke színű leszek, ha vmi olyat
látok, amit nem bír a gyomrom …
étvágyam nincs sok …
és nem férnek el a melleim a helyükön!
20 percenként: )
Sziasztok!
Én szerdán csináltam meg a tesztet, mikor már 10 napja késett a mensim és a melleimben éreztem, hogy valami van, illetve a hasam is fájdogált. Pozitív lett, és pénteken már mentem is a dokihoz. 5 hetes vagyok, és 2 hét múlva kell visszamennem. Nagyon örülök, ez lesz az első babánk. Remélem minden rendben lesz, és hogy nálatok is csajok! :-)
Sziasztok jó reggelt!
hát sokmindenkivel egyetértek én sem tudok aludni jól mióta baba van csak nappal aludnék:)
és nekem is néha kevés kaja után úgy érzem mintha egy csomót ettem volna.reggel mint mindig szar a gyomrom és szédelgek aztán pici kaja +elevit és utánna jobb!
Csilla78:a barnázás nem mindig jelent rosszat de azért nézesd meg hogy minden ok e?
peperoni:hányadik nap vagy?lehet túl korán teszteltél amúgy a barinőmnek késett már vagy 2hete és még akkor sem mutatta a teszt így elment dokihoz hogy mi van és ő kb látta ill. a vérből mutatták ki!!drukkk érzel valamit??
írjatok kinek milyen tünete van???
de szeded az utrot nem???
akkor nem lehet baj, azt adnának ugyis! pihenj no szex: )
mikor kéne megjonnie? hányas teszttel teszteltel???
nekem a 10es 4-5 nappal korábban kimutatta!
oooo az sose Jó: ( de nem lesz baj!!!!
én is mindig. a WC papírt. lesem!
hol is tartasz most?
(bocsi de elvesztem a fonalat, kéne egy bánásmód táblázat )
sziasztok!
Az előbb kicsit megijedtem, mert volt egy kis barkázásom, nem vészes de van (na jó még mindig parázok)a dokim 27.éig szabin van :(nem tudom mit csináljak.
csajok, ti nem értitek azt, h lenyeltek pár falatot és olyan telitettség érzetetek van?
2keksz között kis csoki …de nehezen megy le!
Most ebredtem, jo reggelt! :) A kisfiam mar fel oraja razziazik, apa hagyott picit henyelni meg. Pedig kelnem kell, megyek borzere! :D Mi kb 5x voltun fent az ejszaka... Minimum. A ferjem elmondasa szerint. En olyan koma vagyok napok ota, h semmire sem emlekszem. Persze ez nem azt jelenti, h kialudtam magam... Nekem a keresztcsomtom faj... :(
De szep is lenne egyzer pihenten ebredni...! :)
Jó reggelt!
hat én azóta m aludtam addig, mióta a fiammal terhes lettem …
ma 7kor kelt de 3 x volt fenn éjjel!
nekem leszakad a derekam!
Szép jó reggel mindenkinek!
Nem tudom, hogy ti hogy vagyok vele, de én ma nagyon rosszul aludtam, egyfolytában felkeltem és iszonyú butaságokat álmodtam :)egyébként én nagyon jó alvó vagyok (normális esetben 8.30 körül szoktam kelni, ma 6nál tovább nem tudtam az ágyikóban maradni!
Köszönöm :) jó h nincs egyedül a ember :) a kicsi h reagál rá? bármit a tejed nem változik ilyenkor? (tudom buta kérdés, de még nem vagyok ebben nagyon otthon)
szép estét
Köszönöm!
Nekem csak este egyszer szopik elalvás előtt! ezt ő akarta igy ha igényelné én is adnék neki bármenyiszer de az első szülinapja előtt 1 héttel elkezde és az 5-6 szopiból 2 hét alatt 1 lett:)
Szia Csilla78!
gratula és üdv. itt nálunk a tesóm is Csilla:) biztos minden ok lesz drukk ezerrel...
Sziasztok!
HA lehet én is szívesen csatlakoznék hozzátok! Mi már 4 éve várunk a babucira én 34 éves vagyok a párom 33, és úgy tűnik most végre összejött!!! Persze egy kis segítség kellett hozzá, 20.-án volt a 3. inszeminációnk, és ha jól számolom 04.14.-ére érkezik meg :) Augusztus 22.-én megyünk az első ultrahangra és már alig bírom kivárni, percenként nézegetem a tesztem és alig akarom elhinni :) Pár napja elégé érzem én is hogy fáradok és émelyeg a gyomrom. Gondolom így együtt könnyebb lesz végig csinálni! szép napot mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
üdv. Csilla
Sziasztok!
HA lehet én is szívesen csatlakoznék hozzátok! Mi már 4 éve várunk a babucira én 34 éves vagyok a párom 33, és úgy tűnik most végre összejött!!! Persze egy kis segítség kellett hozzá, 20.-án volt a 3. inszeminációnk, és ha jól számolom 04.14.-ére érkezik meg :) Augusztus 20.-án megyünk az első ultrahangra és már alig bírom kivárni, percenként nézegetem a tesztem és alig akarom elhinni :) Pár napja elégé érzem én is hogy fáradok és émelyeg a gyomrom. Gondolom így együtt könnyebb lesz végig csinálni! szép napot mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
üdv. Csilla
nem hagylak el bébi: )
sül a sajtocska nyammm
a tojásfehérjés nyák nem bizonyít semmit sajna!
nekem tavasszal olyan volt minden honapban … aztan kiderült, h peteérés sincs: ) LH tesztek át.b.asztak !
a mikroszkóp viszont NEM! nekem doki nézte a peteérésem, és a mikroszkóp csak akor mutatott pozit, mikor termékeny voltam...