Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013. áprilisi babák fórum

2013. áprilisi babák (beszélgetés)

118. fürge_newl (válaszként erre: 116. - Burmi)
2012. aug. 9. 13:44
Hát igen... piroska szeret szórakozni... :S Ha teherbe szeretnél esni azért, ha meg éppenhogy nem, akkor azért. :)
117. dba?
2012. aug. 9. 13:40
ez a pár nap, de hosszú...hol van még a jövő tavasz
116. burmi (válaszként erre: 104. - Keresztesildi)
2012. aug. 9. 13:35
mileőtt mi elkezdtük a projektet, nekem is napra pontos volt, aztán már az első próbálkozós hónapban 37 napra jött meg, és olyan tüneteim voltak, mintha terhes lennék, a tesztjeim negatívak voltak, elmentem orvoshoz, aznap este meg is jött.
115. fürge_newl (válaszként erre: 113. - Dba?)
2012. aug. 9. 13:24
Én is titkon reménykedem (mert ugye ki nem?) hogy a tegnapi durva szurkálódást egy gyerekkezdemény csinálta, és nem a fantizám. :D :D :D
114. keresztesildi (válaszként erre: 113. - Dba?)
2012. aug. 9. 13:22

Még pár nap és tuti kiderül :))

Én is produkálok tüneteket, mégis negatív a teszt... Úgyhogy most nálam is kivárás van :)

De megy a drukk! :)

113. dba?
2012. aug. 9. 12:22

Ó nekem a 8. hétre el szokott múlni az émelygés:)

eddig mindig egyformán alakult:) 3 gyerkőc van...

könnyen estem teherbe előzőekkel

most peteérés előtt 1 nappal voltunk együtt, rá 10-11. napra szurkált a méhem (elvileg az a beágyazódás ideje) szóval vagy igen, csak nincsen émelygés, vagy nem csak én akartam képzelni a tüneteket:)))

112. keresztesildi (válaszként erre: 110. - Dba?)
2012. aug. 9. 12:13
Nyugi, még lehet bármi. Nem feltétel az émelygés. Barátnőm most várandós, csak a 8. héten kezdett hányni és egyik várandósság sem egyforma :) Ne add még fel, én sem teszem! :)
111. fürge_newl (válaszként erre: 110. - Dba?)
2012. aug. 9. 12:03
Türelmet, kitartást! ;) A tünetelés hülyeség. Nekem speckó az első gyerekemmel a világon semmi tünetem nem volt. Megy a drukk!
110. dba?
2012. aug. 9. 12:00

sziasztok!

kedd-szerda körül kellett volna megjönnie...még semmi...

sajna a derekam fájt tegnap este ( ez nekem mindig jelzi a mensit, előtte 2 napig fáj) így várok még... átlag 28 napos a ciklusom, de 2 nap késés még belefér...szóval ha hétvégéig kihúzom, akkor merek már tesztet venni... amúgy most semmi tünetem nincs, pedig már émelyegni kellene (legalábbis az előzőnél így volt)

lehet csal a megérzésem., és nincs senki odabent :(

109. fürge_newl (válaszként erre: 108. - Keresztesildi)
2012. aug. 9. 10:33
Aztamindenit! Te vagy a túl szép, hogy igaz legyen kategória, de ezek szerint mégis létezik ilyen. :-o :) Piszok mázlista!!!! :D
108. keresztesildi (válaszként erre: 107. - Fürge_newl)
2012. aug. 9. 10:17
:)))) Nekem nyugis a melóhely is, mivel összesen 3-an vagyunk (2 főnök meg én). És a főnökséget elég sokszor nem is látom, vagy csak rövid időkre. Meg normálisak is. Utaznom sem kell, mert 10p alatt besétálok, így a tömegközlekedéses és autós idiótákat is el tudom kerülni. Otthon meg a legnagyobb harmónia uralkodik köztünk Kedvessel, így a magánéletem miatt sem kell aggódni. Rég volt ilyen nyugis időszakom, mint az elmúlt év :)
107. fürge_newl (válaszként erre: 106. - Keresztesildi)
2012. aug. 9. 10:11
Mióta magnéziumot szedek, azóta nekem is. :) Igaz, hogy a melóhelyemtől továbbra is felfordul a gyomrom, de legalább már csak bárgyún mosolygok a sok idiótán és nem idegesítem magam. :D
2012. aug. 9. 10:08
Na stressztől biztos nem, mert szerencsére nyugodt életem van :)
105. fürge_newl (válaszként erre: 104. - Keresztesildi)
2012. aug. 9. 09:10
Remélem, el tudsz menni a dokihoz, mert ha már ennyit késik, és a teszt nem jelez, érdemes megnézetni magad. Persze előfordulhat ilyesmi ok nélkül is, vagy a stressztől, de az a biztos, ha megnéz egy orvos!
2012. aug. 9. 09:01
Írtam a dokimnak, hogy ma esetleg tudna-e fogadni, mert holnap mennénk 4 napos motoros túrára. De ha ma nem tudok menni és ott se jön meg, akkor kedden mindenképp elmegyek valakihez. Nekem mindig napra pontos szokott lenni a mensim, úgyhogy kezd zavarni, hogy ennyit késik és elméletileg nem baba miatt.
2012. aug. 9. 08:43
Nekem is a nyári szabadság idején jött meg, én is díjaztam. Bár igazából örültem is, hogy na végre! Már csak múljon el, és hajrá. Még pár nap és kiderül, szabad-e reménykednem...
102. hajini (válaszként erre: 101. - Fürge_newl)
2012. aug. 9. 08:35

:)

nekem is megjött 42 napra a nyaralasunk elott 1 nappal! boldog voltam: )

de igy lett a montenegroi babánk: )

101. fürge_newl (válaszként erre: 100. - Hajini)
2012. aug. 9. 08:33
Nekem nem kellett, de a csík szépen halványodott, majd eltűnt, és megjött, 5 hétre. Bár egy örökkévalóságnak tűnt kivárni azt a havibajt. :)
100. hajini
2012. aug. 9. 08:28
nekem csináltak hcg vérvételt rá kb 2 héttel!
2012. aug. 9. 08:24
Sziasztok! Az előző alkalommal én is vettem vaterán 10-es tesztet, de egy kalap sz...t nem ért. Mikor a boltin már (dm-es 25-ös, középárkategóriás) egyértelműen 2 csík volt, a vaterás olcsó 10-esen még mindig nem látszott semmi... A vetélés miatt aztán kellett vennem tesztet, mert ellenőriznem kellett, hogy rendesen csökken-e a hcg szint. Az dm-es x-epil, abból van egy maradék. Viszont megfogadtam, hogy azt csak akkor fogom felhasználni, ha már minimum 1 hetet késik. Teljesen el van határozva részemről, hogy simán kibírom... :D :D :D Aztán persze, majd meglátjuk. :D
98. hajini
2012. aug. 9. 08:21

Sziasztok!

ha minden Igaz akkor a 2. babámmal vagyok terhes!

ma megyek dokihoz!

kicsit magamról: van egy 2.5 éves Milanom!

clostyzom

júniusban volt egy spontán vetélésem

ma van a 28.cnom, 3 napja teszteltem Vaterás 10es teszttel először! nem első pisibol kimutatta! ma mar szepen erősödött! :)

8honapja próbálkoztunk! tavasszal derült ki, h kezdődő PCOSom van.

ma kapok hormont, hogy meg is maradjon a baba!

(Bocsi a litániáért: )

97. burmi (válaszként erre: 96. - Keresztesildi)
2012. aug. 9. 08:10
nekem az első teszt is ilyen vaterás 10-es volt. és az halványan kimutatta, mikor teszteltem. aztán rendeltem 25-öset, hát az elég béna, szerintem az nem mutatta volna ki, mert az is tök halvány volt, pedig később csinálta, és az X-epil pedig már nagyon erős csíkos volt, ugyanaz nap.
96. keresztesildi (válaszként erre: 94. - Agneees)
2012. aug. 9. 08:07
Még múltkor a Vaterán vettem egy rakat tesztet, olcsót, elvileg 10-est. Aztán most vettem kétféle Clearbluet is. Ma reggel megcsináltam azzal is, de megint negatív :(
2012. aug. 9. 07:37
Egyébként a kos babák milyenek? Mert nekem az első gyerkőc bika, de a bika babák nyugodtak, kiegyensúlyozottak, a kosokról nem tudok semmit..
94. agneees (válaszként erre: 77. - Keresztesildi)
2012. aug. 9. 07:37
Szia! Milyen tesztet csináltál? Lehet kapni olyat a patikában, ami már a beágyazódástól számított 3. napi terhességet kimutatja, vegyél olyat!
2012. aug. 8. 20:52
Az április egy nagyon szép honap!Nekem ki derül reggel lesz e 3dik áprilisi babám is:-)
92. tünöske (válaszként erre: 89. - Ania1986)
2012. aug. 8. 20:14

szia én tudtam hogy hamar megyek de látni akartam jó helyen van e elv. igen és azt mondta 3mm petezsáknak vélhető valami és 16mm vastagodott méhnyálkahártya.16.án kell mennem akkor már többet lát:)

drukk holnapra írj majd mi volt

szép estét mindenkinek!

91. moncsi85 (válaszként erre: 90. - Fruzsy79)
2012. aug. 8. 20:06

Szerintem is pont azért vagyunk itt, hogy az első perctől kezdve, hogy kiderül lakik valaki a pocakunkba, megosszuk egymással az érzéseinket. Olyan izgalmas időszak ez.

Nekem is az első terhességem elhalt 7 hetesen. Miss ab.-om volt. Tény hogy rosszul is végződhet egy szép időszak, de erre nem szabad gondolni. Minden negatív gondolatot el kell hesegetni. Kikerülni nem lehet a témát.

90. fruzsy79 (válaszként erre: 69. - Kiki07)
2012. aug. 8. 19:18

Nem értem miért ne írhatnánk pár hetes terhességről?

A kislányommal is voltam pár hetes és imádtam minden percét! Veszítetem el 6 hetes babát de arról is beszélek! Azétr vsgyunk itt, hogy beszéljünk rólla!!!

89. ania1986 (válaszként erre: 88. - Tünöske)
2012. aug. 8. 18:21
szia te mikor voltál ultrahagon és mit mondtak ott?Én holnap megyek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook