2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!! (beszélgetés)
Messze van tőletek a kórház? Hogy fogsz odajutni?
Nekem anno azt mondta a nagyon kedves és profi szülésznőm,hogy mivel az első ilyen gyorsan jött,ha lesz második,ne sokáig késlekedjek az indulással...
Nekem a nagyobbik lassan, de kíméletesen jött; 16 órát voltunk kb. a szülőszobán, de aludtam is közben.
A kicsi kb. 3,5 óra alatt érkezett meg, nagyon hatásos belépője volt!
Kíváncsi vagyok, most a harmadikkal ez az idő még rövidülhet-e? A lányom osztálytársnőjének az anyukája Karácsony előtt adott életet a 4. gyerekének, 2 órán belül a karjaiban foghatta.
Értem. Megvan annak is a szépsége, ha csak utána látnak Titeket. Néhány napig úgyis megfeleződik a család.:-) A kórházban ketten, otthon ketten.
Milyen gyorsan érkezett Kitti?
Mindenki messze van..nekem Kitti is gyorsan jött.Ha most is ilyen gyorsan megy majd,akkor arra már nincs idő,hogy akár pestről,akár Salgótarjánból ideérjen,akire számíthatnánk...
Nehéz helyzet. Azt tudom, hogy anyósodra nem lehet, de barát, keresztszülő vagy ilyesmi? Bár fontos, hogy nyugodt légy akkor majd a tekintetben, hogy jó helyen van a nagyobb. Még van egy pár heted rendezni ezt a helyzetet:-)
Böbe!!!Főzöm a kocsonyát:))))
Kittinél nem volt bent apa.Én nem akartam,egyedül akartam végig csinálni,azt akartam ,ő már csak a szépet lássa:)Most viszont úgy érzem,jó lenne.De az a baj,hogy Kittit nem tudjuk kire bízni.Így ,még a jövő titka,hogy mi lesz.Majd még eldöntöm addig:)
Ti már megterveztétek mi lesz a gyerekekkel, a családdal, amíg apával szültök? Vagy apa nélkül csináljátok végig a nehezét?
Lencselevest kellene főzni, mert attól jövőre szépek és gazdagok leszünk. Azt mondják. Hátha bejön!:-) Azután fokhagymás tarját csinálok kuktában. Az asztalon mindig van hurka, kolbász, pogi, ha bejönnek a szomszédaink. A mellettünk lévő házban lakó kisgyerekes családdal is nagyon jóba vagyunk, de a legjobb barátaink két házzal arrébb laknak, mindig mászkálunk egymáshoz egész éjszaka, tüzijátékozunk meg ilyesmi. Múlt héten hétvégén konferenciára mentek, mi vigyáztunk a 14 éves lányukra. Megbeszéltük, ha éjszaka jön rám a szülhetnék, ők jönnek át a lányokhoz és viszik iskolába, oviba őket, ha nem hétvége lesz. Bár én hétvégére tervezem...
Nekem is nyom mindenhol???Fúúú,mindenhol őt érzem,ahogy helyezkedik.
Holnap főzök én is kocsonyát!!!!!!
jaj has ne is mond.... Ha fel mek Pest teszek fotot Borzaszto...
Szijaaa édesem!!! Ittene csak megy a kaja kaja alvás) 3 tánér kocsonyát ettm ma meg)))))))) Vigyek?))
Nekem nagy.Kittivel nem volt ilyenkor még ekkora.Kb.ilyen hassal indultam szülni:)
Köszike!
Szerintem pont jó méretű.. :) Sokan azt mondják milyen nagy.. De hát a 23. héten??? Lényeg, hogy a picurinak jók a méretei.. :)
Nekünk is az apja után kapja a nevét,Zoltán lesz.
Mi is mindig itthon vagyunk a lányokkal. Úgyis hamarosan eljön az idő, amikor mennek majd bulizni::-(
Nálunk mind a két lányom fél éves koráig aludt velünk, utána külön szobában. Most is így tervezzük. Mi is tervezünk nagy átalakítást az alsó szinten, januárban kezdjük el. Így majd a legnagyobb kap külön szobát, hisz hozzá már jönnek a barátnők is.
Ha lány lesz, akkor Kitti Klára lesz a neve, ha fiú, akkor Csaba, mint az apjának.
szia.Sikerült a nevet ki választani-Noémi lesz a neve!És nektek sikerült nevet válsztani?
Böbe,hol vagy?El vagy veszve!Rázzuk már fel a fórumot:)))
Lányok,meg vannak már a nevek?Nektek is ilyen nehéz kiválasztani a babóca nevét????
Gabes,néztem a képedet!Szép a pocid!!!!
Lányok,és Szilveszterre mi finomságokat főztök?Mi itthon leszünk,amióta Kitti megszületett,nem vágyunk sehova,nekünk így teljes és tökéletes:)
Nálunk itt még a zsömle van +2 dl tej.Ha az az eredmény nem jó,akkor van ismétlés a cukorlöttyel csak.De nekem nem hiszem,hogy lesz...ugyanis alapból nagyon alacsony a cukrom...tehát nem fenyeget,hogy magas lesz...
Mindenki úgy oda volt ezért a terheléses vizsgálatért, hogy milyen rossz, pedig semmi gáz nem volt benne, azon kívül, hogy nem találta el a vénámat és 3szor kellett összesen megszúrnia.. Javaslatom, hogy vigyél pici facsart citromot, mert azzal olyan lesz a lötty, mint egy túlédesített limonádé.. Nekem kimondottan ízlett.. :)
Szia!
Nekünk egyenlőre nincs lehetőség külön lenni a picitől.. Az emeleten 2 szoba van, az egyik a hálónk, a másik a nagylányé.. Szóval velünk fog alukálni legalább 1 éves koráig.. majd utána kialakítunk valami szobácskát neki, vagy leköltözünk apával az alsó szintre.. Csak akkor teljes átalakításra lesz szükség..
A kérdés mindenkinek szól:egy szobában,vagy külön alszotok majd a babucival?
További ajánlott fórumok: