2012 novemberi babák (beszélgetés)
Végre megjöttél, már vártunk! Nagyon eltűntél tegnap. De így már érthető.
Sejtem h kemény lehetett a kocsiban és rendelőkben ülni, ma pihend ki magad.
Nálunk nem volt vihar éjszaka, a szél kezdett fújni hajnalban, délelőtt meg esett az eső kicsit, amúgy kellemes az idő.
Szia!
Sajnálom h bunkó volt a doki, de a lényeg h a baba rendben van. Mért kell Pestre menned? Mi az h nem vállal felelősséget? Hát nem rendes orvos volt?
Én is próbáltam keresni h mi lehet a cd érték, egyet találtam a gyakorikérdéseken, de ott nem orvosok írnak szóval lehet érdemesebb lenne felhívnod a saját orvosodat.
Sziasztok Nagy Csapat!
Tüzetesen nem volt illetve nincs időm visszaolvasni, annyit azért megnéztem, hogy nem kicsit nyomtátok itt az elmúlt másfél napban.
Két mailt kaptam táblázat ügyben, mindkettőt beírtam, és ha itt nincs is időm tartósan olvasni, azt,- csinálom következetesen.
A vihar klassz volt az éjjel, most viszont párás dögledezés van, ez nekem rosszabbnak tűnik.
Tegnap taxist játszottam, a húgit furikáztam orvosról orvosra, mert beteg,egyedül nem megy neki. Porckorong sérv. :( Apuék házat tataroznak, és le volt szedve a pince fölött a tető, a vihart meg az esőt beígérték, igy félő volt hogy ha a tesómat hozzák viszik, nem lesznek kész, rommá ázik éjjel a pince.
Hát nem volt egyszerű kocsiban, meg a fülledt rendelőkben ülni, 3 helyen is.
De itt vagyok.
Tudtatok aludni a vihartól?
Sziasztok megérkeztem a genetikai ultrahangról.
Hát nagyon el vagyok keseredve:(((Kb 5 percig tartott az egész vízsgálat és nem lettem semmivel sem okosabb.Nagyon bunkó volt a doki is csak azt nem értem,hogy ilyen ember miért csinál ilyent.Még a baba nemét sem mondta meg,jó nem is kérdeztem.Annyít kérdeztem,hogy látott e valami eltérést a normáltol vagy,hogy van e valami baj?Azt mondta,hogy ő nem lát,de azért kell elmennem Pestre,hogy majd ott megnéznek és majd ott kiderül ha van valami,ők nem tudnak semmire sem felelőséget válatlni.Hát kösz szépen gondoltam magamba.Úgy fel ment a vérnyomásom hogy el sem tudom képzelni.Ez volt a genetikai ultrahang??Hát ezt a sima nőgyogyászom is el tudta volna végezni.
Kérlek benneteket aki túd segitsen mert van a leletemen egy érték de nem tudom mi az már néztem a neten is de nem találtam semmit: CD:18.6mm.
Bocsika hogy ilyen hósszura sikeredett.További szép napot mindenkinek.
ide lassan visszatér a meleg,süt a nap.
A fejem is fáj :/
Egész éjjel nem aludtam :/ annyira félek a viharban...
szinte remegtem úgy paráztam. Aztán melegem volt, aztán be esett az eső az ablakon...vagy csapkodta a szél....
Remélem ma már ki tudom aludni este magam...
Sziasztok!
Itt is olyan jó az idő,megy a szellőztetés ezerrel :))Szegény páromat sajnáltam ő majdnem a legnagyobb viharban indult el dolgozni.
Fodorossal remélem én is hogy minden rendben.
Tényleg nem írt tegnap, de megnéztem, utoljára valamikor éjszaka volt bejelentkezve.
Reméljük nincs semmi gond vele.
Jó reggelt!!!Nagyon jó az idő friss a levegő!!
Na én készülödöm jönnek a párom szülei és velük megyek az ultrahangra.A párom sajna délelöttös.Jaj úgy bevagyok zsongva:))))))))
Majd késöbb jelentkezem.
Sziasztok!
Imááádoooom ezt az időjárást! :)))) Bízzunk benne, hogy nem lesz már olyan hőség, mint volt most a napokban!
Fodorosról tudtok valamit? El van tűnve! Remélem, nincs semmi gond!
Jó reggelt mindenkinek!
Én odáig voltam meg vissza reggel h végre nem tűz a nap ezerrel, be volt borulva, próbáltam átszellőztetni a lakást amíg el nem indultam dolgozni.Idebent is rögtön nyitottam aza ablakot. De már kezd sütni a nap, bár remélem nem lesz olyan meleg.
Mindenki kérdezgeti h viselem a meleget. Mindig mondom jól, ami tényleg igaz is, semmi extra nem volt eddig benne, pedig utálom a 35-37 fokot. De az esték húzósak, alig bírok elaludni, tegnap is úgy sikerült h vizes törcsit raktam az oldalamra, karomra. De az estéket a terhesség nélkül is így szoktam viselni, nyűglődősek. Remélem a továbbiakban sem lesz ettől rosszabb.
Jó reggelt Kismamik!
Mit szóltok a friss levegőhöz ? Én győzők betelni vele :D Megyek kutyátsétáltani :D Szép napot !
Nekem semmi ilyet nem mondott a védőnő, hogy fel kellene jegyeznem,most már nem is tudom pontosan megmondai de kb 3 hete.
majd itt visszaolvasom magam h mikor írtam le h már érzem:)
Azt az időpontot jegyezd fel, amikor elsőnek érezted a baba mozgását.
Amiről te hallottál a számlálást, azt a vége felé kell számolni.